Je film Barbie s dabingom a môžem naň vziať dcérku?
kolko ma dcera rokov? Ten film nie je urceny pre deti, mozno tak od 14tich. Inak tomu nebudu vobec chapat..
@22ewka72 ten film nie je pre deti.
Dcéra má 10 a veľmi chce ísť, mňa osobne to neláka.
Je tam vraj transgender postava: barbie co je muz... ja by som toto s malou nepozerala
Pri kazdom filme mas napisane, ci je s titulkami, dabingom a vekove odporucanie.
Len Ty sama vies, na ake filmy je tvoje dieta zvyknute a co pochopi.
Nie je to film pre deti. Včera som na tom bola a akože zahodených 6€ a dve hodiny môjho života.
@timea301196 tak ja si počkám, keď bude v TV 😉. Chcem vedieť čo je to za zázrak. Moja dcéra povedala, že dalo sa ale že radšej mohla ísť plávať.
Pohľadaj si trajler, komentáre na ČSFD napríklad a rozhodni sa sama.
@januska12323 na ČSFD by som sa veľmi nespoliehala keďže tam mám pocit že zhodia hocičo 😁😉
autorka, kľudne choďte...vedľa mňa v kine sedeli dve dievčatá s odhadom 6 rokov...boli s otcom. Neriešila som...
za mňa film 70 perc., za 17 r. - nuda, 15r. nadšená, dospelý syn sa rehotal na celé kino...tak si vyber..
@aiana24 haha, ešte časom môže za tebou prísť tvoja malá, že sa cíti ako chlapec... 😉 ešte si "nepreskočila"... 😅
@janulik2008 ja mám niekedy pri čítani recenzii dojem že som videla úplne niečo iné ako ich pisatelia
@petruldo vieš čo že niekedy aj ja 😁 mám pocit že im tam vadí všetko ....nehovorím niektoré filmy sú naozaj ako píšu ale niekedy to podľa mňa už preháňajú. 🫣
@aiana24 ehm Ken vyzerá všade tak ale to neznamená že deti sa s ním nehrajú. Malá mala prianie Ken aby mala Barbie muža 😁
@22ewka72 akože videla som aj deti v kine ale úprimne pochybujem, že to pochopili deti do 15 rokov...ja s priateľom som o tom dosť diskutovala a obaja sme sa občas stracali, nie to ešte malé deti..
inakšie baby vy si nepamätáte Kena ako bruneta?? Vo filme, že bol blonďák??
@elenka.k vo filme je blond 😁
@andreakotesova myslis ako napriklad Pittova mala dcera? A vidis, bolo to len debilne obdobie ktore ju preslo a uz je to opat dievca ;) A si predstav ze by jej dovolili zacat horm.liecbu....teraz by ju uz asi "opravovali"hormonmi nazad na dievca.
@zooeynka mám dojem, že už sa to u nej znova otočilo 😅 ono je to asi trošku o niečom inom.
@andreakotesova preco mas taky dojem?(mozno mas pravdu, ja som zatial taku info nezachytila)
@zooeynka https://plus7dni.pluska.sk/zahranicie/zena-aleb... ale teda nie som za to, aby sa to dialo u neplnoletych detí. Nech sa rozhodne o liečbe až ako dospelý.
Tu je recenzia na ten film: https://www.postoj.sk/135277/vydarene-a-vtipne-...
TL;DR zhrnutie: pre predpubertálne deti určite nie, škodlivé to asi priamo nebude, ale nepochopia to a budú z toho zmätené.
@janulik2008 bllaaaaa 😨
katastrofa, tak zničiť ideál .... detský 😝

Je iba s titulkami