Je nová časť Sľubu dnes na Voyo?
Ahojte,máte na Voyo novú časť Sľubu dnes?ďakujem
No podla mna nebude, kedze bola vcera. A v tv ide vcerajsia cast dnes…
Už by mala byť pondelková a tá tam nie je
Kedze vcerajsiu cast davaju dnes - lebo papez, a v pondelok vraj ziadna byt nema - lebo hokej, tak logicky, dnes ziadna dopredu nebude.
Najskor ma byt az v utorok, cize dopredu na voyo bude v pondelok. A stredu zase nema byt, lebo zas hokej, takze na voyo v utorok zas nic nebude. Az v stredu stvrtkova.
Už by mala byť pondelková a tá tam nie je
@patka06 nemoze byt pondelkova, kedze v pondelok ziadny slub nebude. A dnes opakuju to co bolo, resp. malo byt vcera.
Dalsi slub bude buduci tyzden az v utorok, stvrtok a piatok, cize voyo v pondelok, stredu a stvrtok. Pak se este len uvidi, jak dal.
@patka06 nemoze byt pondelkova, kedze v pondelok ziadny slub nebude. A dnes opakuju to co bolo, resp. malo byt vcera.
Dalsi slub bude buduci tyzden az v utorok, stvrtok a piatok, cize voyo v pondelok, stredu a stvrtok. Pak se este len uvidi, jak dal.
@elanor Ďakujem, nevšimla som si, že v pondelok nebude. Automaticky som naň čakala.
Inak taka otázočka, asi mi to uniklo.
Riaditeľ sa mal za Miša prihovoriť a mal dostať ten byt nie? Prečo zase riešia ze nemá kde bývať?
Celý deň čakám, ze si pozriem nový diel:(asi jediná vec čo pozeravam pravidelne
@patka06 pozerám teraz archív zo včera a včera teda začal sľub ale prerušili ho kvôli živému vysielaniu s oznámením voľby nového pápeža,teda dnes asi dali opäť včerajšiu časť a tým pádom na Voyo nepridali novú
@patka06
@rachab
Vlastne, ked tak nad tym rozmyslam, na voyo bude nova cast az v stredu, cize to co bude v telke vo stvrtok. Lebo to co sme my pozerali vcera dopredu, malo byt povodne dnes, lenze dnes bola opat vcerajsia, cize to co malo byt dnes, bude az v utorok (kedze v pondelok nebude). A nasledne dalsia co nasleduje po tej co sme videli, bude v tv az vo stvrtok (lebo zase streda v tv nic), cize dopredu by mala byt v stredu navecer.
@patka06
@rachab
Vlastne, ked tak nad tym rozmyslam, na voyo bude nova cast az v stredu, cize to co bude v telke vo stvrtok. Lebo to co sme my pozerali vcera dopredu, malo byt povodne dnes, lenze dnes bola opat vcerajsia, cize to co malo byt dnes, bude az v utorok (kedze v pondelok nebude). A nasledne dalsia co nasleduje po tej co sme videli, bude v tv az vo stvrtok (lebo zase streda v tv nic), cize dopredu by mala byt v stredu navecer.
@elanor bude v utorok. Aspoň tak je na stránke voyo
Kedze vcerajsiu cast davaju dnes - lebo papez, a v pondelok vraj ziadna byt nema - lebo hokej, tak logicky, dnes ziadna dopredu nebude.
Najskor ma byt az v utorok, cize dopredu na voyo bude v pondelok. A stredu zase nema byt, lebo zas hokej, takze na voyo v utorok zas nic nebude. Az v stredu stvrtkova.
@elanor diky 😄
@palicka ano, bude, ale ta co uz je na voyo od vcera. Lebo v utorok bude to co malo byt dnes, keby neboli prerusili vcera cast, ktoru davali dnes znova.
@elanor no keďže dnes odvysielali včerajšiu CAT, ale na boyo už bola zverejnená aj ďalšia, dnes nová “nenavrhla”. V pondelok Sľub nebude, takže naozaj nabehne nová časť až v utorok
@elanor no keďže dnes odvysielali včerajšiu CAT, ale na boyo už bola zverejnená aj ďalšia, dnes nová “nenavrhla”. V pondelok Sľub nebude, takže naozaj nabehne nová časť až v utorok
@palicka nie, az v stredu (na voyo - stvrtkova v tv). V utorok bude v tv, ta co na voyo pridali vcera (ktora mala byt povodne dnes, keby tu zo vcera neboli zrusili, a dnes ju capli znovu)

Nie