icon

Je Petra Dubayová zo seriálu Dunaj transgender?

4. mar 2024

Ahojte, vsimli ste si že Petra Dubay zo serialu Dunaj ma dosť výrazný ohryzok? Nikde som nenašla nejaké info ale ona je transgender? Nemám nič proti samozrejme, len ma to zaujíma, či si to tiež niekto všimol.

Strana
z2
wanduska327
4. mar 2024

Nevsimla som si nič....ale podľa mňa je reálna žena

docq
4. mar 2024

Výrazný ohryzok može indikovat problémy so stitnou zlazou .

cacianka
4. mar 2024

načo je to dobré, riešiť detaily iných ľudí ?!

merrysa
4. mar 2024

@cacianka vlastné komplexy ;)

kikavadi
4. mar 2024

Nevšimla som si nič také. Je to krásna žena.

jankatusik
4. mar 2024

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

momoftwo
4. mar 2024

Vobec som si to nevsimla, vsimla som si akurat to ze je to krasna zena a nadherne spieva👌

kremlika
4. mar 2024

preboha, to co hned za nazory? uz som si niekolkokrat povedala, ze som tu videla a citala hadam vsetko, co sa dalo a ono sa stale dokaze objavit nieco nove.

vanilkovazmrzka
4. mar 2024

Tebe sibe?

autor
4. mar 2024

@docq to je struma a tá je nižšie nez ohryzok a nehybe sa spolu s prehltanim.

huginko
4. mar 2024

Tak toto je už trochu moc, nemyslíš? 😬😬😬😬

gab1sol
4. mar 2024

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
4. mar 2024

No za mna je to extremne viditeľné 🤷🏻‍♀️ hlavne v seriály mi to prišlo až rušivé vzhladom na to ze je "zena"?

cacianka
4. mar 2024

Veď daj sem aspoň 3 fotky svojho ohryzku a nafoť celú svoju rodinu aj psa, susedov a kolegov a všetko tu vycap. 🤷🤦🤦🤦.
Kriste, ty sa musíš nudiť alebo čo riešiš !?!

moonlight1210
4. mar 2024

Zda sa, ze si riesis problem s vlastnou sexualnou identitou, ked sa zameriavas na toto u ludi.

vanilkovazmrzka
4. mar 2024

Ked mam male prsia, tiez som transgender? Ci ako?

vanilkovazmrzka
4. mar 2024

Toto mi pripada tak extremne toxicke, ako ked prezidentke dezolatska banda na fotke zvacsila nos, aby mohli konspirovat o jej zidovskom povode.

autor
4. mar 2024

@cacianka ja nemám ohryzok ja som zena 🤣

moonlight1210
4. mar 2024

Btw. ma to aj Petrina dvojicka (ak vobec vies, ze existuje).

Takze mozes svoju konspiracnu teoriu chytit, pokrcit a hodit do kosa.

autor
4. mar 2024

@vanilkovazmrzka a mas ohryzok?

autor
4. mar 2024

@moonlight1210 hej? Ukáž. Ja som to na jej sestre nespozorovala. Však existuju dvojičky aj chlapec a dievča nie? 😁

moonlight1210
4. mar 2024

Ok, presvedcila si, ze si trapka. A ani to dlho netrvalo.

autor
4. mar 2024

@moonlight1210 prečo hneď reagujes tak agresivne? Ja som len napísala čo som spozorovala svojimi očami a čo mi vzhľadom na to, čo nás učili o rodieloch medzi mužom a ženou nesedí 🤔 nepotrebujem tu na nikoho nadávať do trapiek a podobne. Keď nemáš normálny argument tak neviem na čo sa vyjadrujes. Ja som sem neprišla nadávať na ľudí, ktorý majú iný názor.

autor
4. mar 2024

@vanilkovazmrzka na týchto fotkách sa nikde nič nezväčšovalo. Sú to fotky z instagramu, kludne si ich vyhľadaj. Alebo myslíš, že aj producenti v seriály Dunaj jej ten ohryzok zámerne zväčšujú? Pre boha však si pozri aspon jednu časť. Veď ti to musí oči vypichnut.

vanilkovazmrzka
4. mar 2024

Vobec nejde o to odkial su fotky, ale o to ze si jedna mrzka osoba, bodyshamujes krasnu mladu zenu len pre vlastne chore komplexy.

macilaci
4. mar 2024

🤦

januska12323
4. mar 2024

Nestačila jedna fotka? Daj sem aspoň 10 ďalších ale seba...

autor
4. mar 2024

@januska12323 ja sa pýtam na ňu, nie na seba. Aký by dávalo zmysel dávať seba 🤔

autor
4. mar 2024

@vanilkovazmrzka ako myslíš.. Takže vlastne všetci novinári a novinári su mrzke osoby, co maju choré komplexy ano? 🤔 Pretože robia to isté. 🤷🏻‍♀️

vanilkovazmrzka
4. mar 2024

Ti bulvarni, novy cas a spol, ktori robia to iste, ano.

Strana
z2