Je Petra Dubayová zo seriálu Dunaj transgender?
Ahojte, vsimli ste si že Petra Dubay zo serialu Dunaj ma dosť výrazný ohryzok? Nikde som nenašla nejaké info ale ona je transgender? Nemám nič proti samozrejme, len ma to zaujíma, či si to tiež niekto všimol.
Výrazný ohryzok može indikovat problémy so stitnou zlazou .
načo je to dobré, riešiť detaily iných ľudí ?!
Nevšimla som si nič také. Je to krásna žena.
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Vobec som si to nevsimla, vsimla som si akurat to ze je to krasna zena a nadherne spieva👌
preboha, to co hned za nazory? uz som si niekolkokrat povedala, ze som tu videla a citala hadam vsetko, co sa dalo a ono sa stale dokaze objavit nieco nove.
Tebe sibe?
@docq to je struma a tá je nižšie nez ohryzok a nehybe sa spolu s prehltanim.
Tak toto je už trochu moc, nemyslíš? 😬😬😬😬
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Veď daj sem aspoň 3 fotky svojho ohryzku a nafoť celú svoju rodinu aj psa, susedov a kolegov a všetko tu vycap. 🤷🤦🤦🤦.
Kriste, ty sa musíš nudiť alebo čo riešiš !?!
Zda sa, ze si riesis problem s vlastnou sexualnou identitou, ked sa zameriavas na toto u ludi.
Ked mam male prsia, tiez som transgender? Ci ako?
Toto mi pripada tak extremne toxicke, ako ked prezidentke dezolatska banda na fotke zvacsila nos, aby mohli konspirovat o jej zidovskom povode.
@cacianka ja nemám ohryzok ja som zena 🤣
Btw. ma to aj Petrina dvojicka (ak vobec vies, ze existuje).
Takze mozes svoju konspiracnu teoriu chytit, pokrcit a hodit do kosa.
@vanilkovazmrzka a mas ohryzok?
@moonlight1210 hej? Ukáž. Ja som to na jej sestre nespozorovala. Však existuju dvojičky aj chlapec a dievča nie? 😁
Ok, presvedcila si, ze si trapka. A ani to dlho netrvalo.
@moonlight1210 prečo hneď reagujes tak agresivne? Ja som len napísala čo som spozorovala svojimi očami a čo mi vzhľadom na to, čo nás učili o rodieloch medzi mužom a ženou nesedí 🤔 nepotrebujem tu na nikoho nadávať do trapiek a podobne. Keď nemáš normálny argument tak neviem na čo sa vyjadrujes. Ja som sem neprišla nadávať na ľudí, ktorý majú iný názor.
@vanilkovazmrzka na týchto fotkách sa nikde nič nezväčšovalo. Sú to fotky z instagramu, kludne si ich vyhľadaj. Alebo myslíš, že aj producenti v seriály Dunaj jej ten ohryzok zámerne zväčšujú? Pre boha však si pozri aspon jednu časť. Veď ti to musí oči vypichnut.
Vobec nejde o to odkial su fotky, ale o to ze si jedna mrzka osoba, bodyshamujes krasnu mladu zenu len pre vlastne chore komplexy.
🤦
Nestačila jedna fotka? Daj sem aspoň 10 ďalších ale seba...
@januska12323 ja sa pýtam na ňu, nie na seba. Aký by dávalo zmysel dávať seba 🤔
@vanilkovazmrzka ako myslíš.. Takže vlastne všetci novinári a novinári su mrzke osoby, co maju choré komplexy ano? 🤔 Pretože robia to isté. 🤷🏻♀️
Ti bulvarni, novy cas a spol, ktori robia to iste, ano.

Nevsimla som si nič....ale podľa mňa je reálna žena