Kde nájsť verziu štátnej hymny?
?
Pri pocuvani len skocit do hrobu a po zavere sa zahrabat. Kto este nemal depresiu, uz vie, co to je.
Pridam este nejake vyroky od tejto osoby :
„A s tým, pre koho vlastne nová úprava je, respektíve nie je, som mal opäť pravdu, ospravedlňujem sa,“ zopakoval svoj známy výrok. „Nakoľko sa potvrdila moja zlá predtucha, že sa niekto, koho je asi nutné navštíviť s nožnicami na plech, a lepšie sa mu pozrieť na nechty, pokúsi zasabotovať premiéru a poškodiť výslednú kvalitu zvuku, posielam vám nahrávku priamo odo mňa, tak ako má znieť.“
@oblecenie99
tak toto by mala byť verzia hymny ktorá sa bude hrať napr. keď vyhrajú naši hokejisti.... vieš podľa tej baladickej melódie spievať..ja som skúšala ale nejde mi to...A keď si vypočuješ len orchestrálnu nahrávku je to des. Posielam všetky typy nahrávok môžeš porovnať 🤨
https://www.aktuality.sk/clanok/at8lMGn/vypocuj...
Koľko odborniciek na jednom mieste...
@lenrol001 Dnes som si schválne pustila s mužom starú a novú verziu po sebe, a po bezprostrednom vypočutí jednej aj druhej ten rozdiel ozaj vidno a cítiť. Pri starej naskočili automaticky zimomriavky (v dobrom), pri novej nič..
@xckaretxxx veď diskutovať o hymne ,ktorá je pre všetkých môže každý...a dúfam že sa vyjadria aj odborníci....
Ide o cielene potlačenie hrdosti národa. Spravili to naschvál na objednávku od Vladimíra.
Pozri kde je Fico často na návšteve, aký strašný rozhovor dal ruskej tv v ktorom otvorene fandil Putinovi, aké zmeny urobila Šimkovicová v kultúre - akým smerom sa uberala, kde mali posledné zahraničné cesty a ako znie táto hymna. Nezávisle od môjho príspevku čítam všade ako viacerým ľudom, dokonca odborníkom z oblasti pripomína ruské piesne. Mali sme mocnú hymnu pre malý krásny štát v strede Európy, teraz máme baladu bez hlavy a päty.
A remaker je len zneužitý a použitý na tieto účely.
Áno, s Rusmi sme vo vojne - roky šíria dezinformácie, ovplyvňujú voľby, platia niektorým politikom, neustále tu máme nejaké sabotážne útoky. Ale tvoja úvaha, že si Rusi zaplatili túto hymnu, je ozaj už prehnaná. Možno platia niekoho z ľudí, ktorí za hymnou stoja (nepochybne sú tu len dve možnosti- buď platba z Ruska, alebo užitoční idioti), ale hymna je jeden z ďalších super nápadov našich vlastných fašistov a ich zamýšľaným cieľom reálne bolo pozdvihnúť národnú hrdosť svojich fanúšikov a zároveň naštvať ostatných - úprimne tomu veria.
@annm81 celá hymna bola zbúchaná na poslednú chvíľu a niečo tu poriadne smrdí.
Ja som naopak čítala informáciu, že Rózsa svojim návrhom otravoval viacerých minulých ministrov roky. No a teraz tam má kamarátov, tak mu preukázali službičku. Ministerka vo svojej jednoduchosti to považovala za šľachetný národovecký čin.
@kittykat22 pridu casy ked pochopia preco na olympiade, zapasoch a sportovych podujatiach bude tato verzia, so striedanim pasazi,
ale oni stale dookola len ze Simkovicova, Machala - ved oni im chcu dobre 😄
Anonym, 11rokov tým otravoval politikov. Všetci naňho kaslali, naozaj to nebolo prioritou. Ale, stačilo blaznov zo SNS a huppps.
@tetapetra to je verzia pre nás.
@annm81 to môže byť verzia pre nás, ktorá aj keby bola pravdou, nič nemení na vec, že ide o rýchlokvas s úpravou zhora. Toto “nesplodil” sám bez zasahov a nariadení zhora.
@tetapetra nie, že nebolo prioritou, ale asi vedeli, že tá jeho prerábka hymny bude na prd.
@autorka Suverenny politik Fico ako casto o sebe hovori, to hovori pre volicov ktori sa nad tym ako skutocne kona zrejme nezamyslaju alebo pre tych dochodcov, lebo on velmi dobre vie preco hned na to vzapati povie ze robi politiku na vsetky 4 svetove strany, a to divadlo s Putinom, a so Zelenskym, ved on podporoval vsetky sankcie voci Rusku.
@oblecenie99 hymna SR je krásna a ty si len nevzdelana...

Tá hymna je skôr do plaču, inak ale k smiechu. Táto reprezentuje náš národ? Sme dopadli🤣