icon

Kde nájsť verziu štátnej hymny?

31. dec 2024

?

matej2227
2. jan 2025

@vesimelonimarsista a ty si už len aký odborník.. Obyčajní trulo si.

kika845
2. jan 2025

@matej2227 ved Stur sa musi v hrobe obracat ze dali madarovi prerobit hymnu 🤦‍♀️ a este ze Slovenska Narodna Strana

margotka17
2. jan 2025

@kittykat22 ja nemám hudobný sluch, mne sa to zdá chvíľkami rýchlejšie, chvíľkami pomalšie a roztahané. Tá, ktorá bola doteraz mi vôbec nevadila, zžila som sa s ňou, bola naša, moja, vaša...., krásna, Tatry milujem, kľudne mohla ostať v pôvodnom znení. Neviem, či to stálo za tú sumu 🤔.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
margotka17
2. jan 2025

@kittykat22 niekde som tuším čítala, ze cca okolo 20.000 € ? 😏

margotka17
2. jan 2025

@annm81 popravde som donedávna ani netušila, že nejaký Rozsa existuje. Už som teda aj v obraze, dokonca už viem, že je manželom Zdenky Prednej a je skladateľom.

annm81
2. jan 2025

@kittykat22, @margotka17
20 000 je len autorská odmena. Samotné vyhotovenie stálo ďalších 30 000.

oblecenie99
2. jan 2025

@matej2227 Tak toto si vyprosím! KDE som písala, že nie je krásna? Naopak, ešte som tú zmenu nepriamo bránila v tom, že zmenou ani nebola a došlo len ku korekcii. Tak teda ťa žiadam napísať, kde som uviedla, že hymna nie je krásna.

mapa
2. jan 2025

Sfetovany chudak, z ktoreho srsi len zloba. Absolutny odraz vladnej luzy... coho sa to najviac bali volici a sympatizanti terajsej koalicie a fasistov? Ze nam tu progresivci budu drogy nanucovat? Aky paradox- prefetovany mozog im hymnu slozil...

kika845
2. jan 2025

@mapa to co si sem poslala? Tak ti mudrlanti to pise asi o svojich kritikoch je jedno z akej strany, mne sa nova hymna nepaci ale takto urazajuci komentar si si teda mohla odpustit, dost to hovori o tvojom IQ aj EQ

tetapetra
2. jan 2025

@kika845 nič také strašné nenapísala. Rozsa od 31.12 permanentne vypisuje podobne statusy. Naozaj si niečo slahol

mapa
2. jan 2025

@kika845 ved to pise autor prerabky hymny, za ktorym stoji vedenie ministerstva kultury - tato vlada 😃
a cela predvolebna kampan smerohlasns mafie a fasistov bola postavena na boji proti vymyslenym liberalnym fetakom. To hovori o jeho iq a eq 🤦‍♀️

annm81
2. jan 2025

@tetapetra Ľudia stratili nielen súdnosť, ale aj cit pre jazyk. Katastrofa je, že niekto, kto je priamo prepojený na vládnu moc, dokáže verejne pod svojim menom používať najhrubšie vulgarizmy. Lebo to, že si to dovolí nejaký bezvýznamný chudák v anonymite sociálnej siete, je niečo úplne iné. A toto je ešte jedno z miernejších vyjadrení daného pána. Posledne som videla, ako sa vyjadroval, že niekto by mal byť navštívený s kliešťami, aby sa mu pozrel na nechty. Ja tu stále dookola budem varovať, že sa rútime k fašistickej diktatúre - v podstate všetky body sú už naplnené. Jediné, čo tejto vláde chýbalo, čo je typické pre fašistické hnutie, je normalizácia a legalizácia násilia. Odkedy chodia vrcholní politici k Bombicovi, Putinovi a Rózsovi, rúca sa posledná prekážka.

gribka1
2. jan 2025

Som sa dostala k článku, že prerobil našu hymnu zo 440 Hz na 432 Hz ako meditačnú, aby nás dostala do vyššej vibrácie. Waw. Fujara bol nápad zhora.

tetapetra
2. jan 2025

@annm81 hej,hej,to napísal 31.12 ešte pred spustením hymny. On všeobecne niekoľkokrát denne vypustí nejakú kokosoviny

petsvk
2. jan 2025

@kittykat22 ak sa organizátor nepochybí a nepustí tam českú alebo slovinskú napr.

mondolina
2. jan 2025

@gribka1
🤣🤣 nie

gribka1
2. jan 2025

@mondolina No fakt🤣

3petka
2. jan 2025

Hej hrozné dačo. Ja som tiež na to čakala že čo to bude a ozaj otras. V druhej slohe ledva viem čo spievajú. Keby som ju nepoznala naspamäť tak fakt nemam šancu rozumieť. Načo?
Sa tu všade idu pamiatkári zakakat aby sa budovy zachovávali v pôvodnom šate a metrialoch a to čo charakterizuje Slovensko už 180 rokov zhovadime za pár mesiacov.

margotka17
2. jan 2025

@annm81 😲😲😲 veď nebudú trocharit nie??? No vidíš, ani to som netušila, že až toľko 😏

kika845
2. jan 2025

@tetapetra
Neadresuje to nikomu konkretnemu, iba ze mudrlanti, pise ze nech sa kazdemu vrati vsetko zle, ale az potom co nieco v zivote dokazu, no o tej mocke je expresivne ale zdaleka nie tak ako @mapa mu nadava priamo do sfetovanych chudakov, odrazom luzy a neviem co, takisto Puchovsky tiez velmi zbytocna nenavist, viem preco ma Puchovsky tazke srdce na ten okruh okolo Rozsca, ked som videla s kym sa fotil, a je mi to luto, vzdy som aj nad tym ked jeho urazali krutila hlavou a vobec sa mi to nepacilo,
@annm81 to s tymi noznicami na plech bolo asi ze to bude mat plechovy zvuk, preto to dava najprv cez svoj youtube, lebo ked to stiahnu a daju uz to nebude mat taku kvalitu zvuku

tetapetra
2. jan 2025

@kika845 sama neveríš tomu čo píšeš 😂. Nielen púchovský zdieľal z jeho profilu. Čo deň to perla. Veď obvinil STV,že sabotovala hymnu. Magor o ktorom roky nikto nepočul, je zrazu všade. S drogami očividne neskončil

mapa
2. jan 2025

@kika845 si sa tu zaregistrovala minuly tyzden, aby si branila tu neobhajitelnu katastrofu, co tu vladne a jej prisluhovacov? Ako alterego, alebo si zrecyklovany zruseny nick? Ci normalne plateny troll?

kika845
2. jan 2025

@tetapetra necitala som vsetky jeho vyjadrenia, ked vidim ze niekto chce zahnat niekoho nenavistou do kuta, tak sa ozvem, nepridam sa

mapa
2. jan 2025

@kika845 vsak obhajujes tie jeho nenavistne reci, tak co tu moralizujes?

kika845
2. jan 2025

@mapa to nie je o moralizovani 🙄 skoda reci ked nevies o com, opakujem ja neviem ake on ma vyjadrenia, ale tento co si sem hodila v screenshote mi taky nepripadal

annm81
2. jan 2025

@kika845 Odporúčam si to vyjadrenie nájsť a zamyslieť sa, čo tým chcel povedať, skôr ako začneš hľadať nejaké zdôvodnenie, ktoré ho ospravedlňuje. Alebo si to už spravila? A tvoje vysvetlenie je teda snaha ospravedlniť neospravedlniteľné prekrútením jeho chorej agresivity, alebo dôsledok nepochopenia?

tetapetra
2. jan 2025

@kika845 aspoň trošku, máš jeho drísty v galérií. https://www.cas.sk/fotogaleria/2958193/prve-slo... je toho viac, nemám telegram,či na čom oni ficia. Jaaaj Kikuš,ty si nový troll, účet založený v decembri,takých vás tu je,tak vitaj. Že ma to nenapadlo skôr.

kika845
2. jan 2025

@mapa keby som sa tu zaregistrovala aj pred pol hodinou neviem co to s tym ma spolocne, a praveze som pisala ze preco to dali prerobit madarovi, ze Stur sa musi v hrobe obracat

@annm81 akoze seriozne som to tak pochopila ze plechovy zvuk, a nehty preto, lebo to nieje zase uplny vymysel s tymi hertzami, hudobnici by vam to skor vysvetlili ako ja, ze ano ma to iny zvuk,
on to aj tak vravi teraz som to kukla v novom case ze: [ sa niekto, koho je asi nutné navštíviť s nožnicami na plech a lepšie sa mu pozrieť na nechty, pokúsi zosabotovať premiéru a poškodiť výslednú kvalitu zvuku, posielam vám nahrávku priamo odo mňa, tak ako má znieť. ]
ja som neni z tych co sa snazia ospravedlnit neospravedlnitelne neboj

Ten zaciatok prejavu mi ale neprisiel ani nijako nenavistlivy, ani zjety co bol v tomto clanku, vravi tam toto:
Nesmierne si vážim vašej podpory, nádherných reakcií a postrehov. Som rád, že to, čo som zamýšľal a následne sa snažil zrealizovať v podmienkach, ktoré neželám nikomu, sa podarilo na vás preniesť aj navzdory bezcitným a bezcharakterným útokom, ktorých zámerom je manipulovať a ovplyvňovať vás a ubližovať mne. Môj osobný príbeh s hymnou už bude asi navždy poznačený gučou v hrdle a slzami v očiach, s tým sa nedá nič robiť. Beriem, príjmam. Nikdy som nechcel nikomu nič vnucovať ani nikomu a ničomu poškodiť. Čo sa vlastne podarilo, alebo nepodarilo ukáže až čas,"

annm81
2. jan 2025

@kika845 Nemá to nič spoločné so zvukom. On sa vyhráža fyzickým ublížením, konkrétne že mu príde vhodné, aby niekoho mučili tým, že mu budú vytrhávať nechty.