icon

Kde nájsť verziu štátnej hymny?

31. dec 2024

?

tosomja22
3. jan 2025

A to ako vieš ? Nie si náhodou ty konšpirátor ???

tosomja22
3. jan 2025

@lonely66 Ako si povies, tak máš. Len teba to čaká. Čo vyžarujes, to prithujes

tosomja22
3. jan 2025

@kittykat22
@margotka17
@annm81 Kde ste boli keď sa tu rozhadozovali peniaze na zbytočne testovanie, očkovanie a lotériu. To vám nevadilo????!!!!!!

tosomja22
3. jan 2025

@gribka1 Hovor za seba

annm81
3. jan 2025

@tosomja22 Lotéria bola sprostosť a tvrdila som to vždy. Očkovanie za zbytočnosť ani náhodou nepovažujem. Ešte nejaké "ačohentizmy"?

Inak, ďalší čerstvo založený účet plateného trolla? Tieto diskusie by mali byť na fóre povolené len tým, čo sú na MK dlhšie a aktívne sa zapájajú aj do iných diskusií.

kika845
4. jan 2025

@annm81 nehadam sa, neviem ako ten jeho inotaj s tymi noznicami skutocne myslel, ale ani doma ked som sa opytala ci to pochopili doslovne ze ide niekomu strihat, dokonca trhat nohty, ako si ty napisala, vsetci povedali ze nie,
tolko k nehtom, a k trollom ze preco kto ma vytvoreny ucet pred nedavnom musi byt hned troll? Aky je rozdiel medzi trollom co tu moze byt 2 roky, 5 rokov, 10 rokov, ja neviem kolko rokov? A niektori ludia su uz tak zmagoreni ze im za to ani platit nemusia, staci ze politici spravia divadlo ako su proti sebe, ako kazdemu ide o nieco ine, pritom vsetci politici su ale ze uplne rovnaki a robia v skutocnosti to iste.
Pre mna ako piesen pekna, ale ako hymna nie.

annm81
4. jan 2025

@kika845 K tomu výroku (a ďalším jeho výrokom) - obhajuješ neobhájiteľné, ako som písala už na začiatku.

annm81
4. jan 2025

@kika845 a stručná odpoveď k trollom - preto, lebo sme v hybridnej vojne, kde takýto trollovia páchajú škody, z ktorých sa budeme spamätávať generácie.

P.S. : Nie, všetci politici nie sú ani náhodou rovnakí. Toto relativizovanie je jedným z typických postupov platených trollov.

gribka1
4. jan 2025

@tosomja22 K čomu toto patrí? Hovor za seba?

tetapetra
4. jan 2025

@tosomja22
@kika845 vy dvaja ste jasni trollovia, prečo? Pretože máte+-v rovnakom čase založené účty a presne takí ako vy máte rovnake vyjadrovanie, útočné. My, ktoré sme tu už dlho sme si tento nový trend všimli už dávnejšie. Nie ste prví, bohužiaľ ani poslední.

margotka17
4. jan 2025

@tosomja22 hm, testovalo? Bolo to dobré rozhodnutie, ale tebe zrejme nikto z rodiny na covid nezomrel. Mne zomrel bratranec a o týždeň zomrela jeho žena. Ostali 3 deti. Ona ani netušila, že deti pochovali otca, žiaľ o pár dní aj mamku. Hej, peniaze na lotériu vadilo aj mne. Inak, teraz si spokojná však? Máme neomylný SMER, len škoda, že nás ťahá na opačnú stranu.

kika845
4. jan 2025

@tetapetra ukaz mi teda prosim ta 1 moje utocne vyjadrenie 😀 som zvedava, to kde som sa tu zastala CLOVEKA ked ho tu cyber sikanovali, lebo nevidim rozdiel medzi tym ked to spravi niekto na internete, a ked stoji oproti niekomu, a to som sem hodila ze pre mna toto je pekna piesen, hymna nie

@annm81 nejako si az moc oboznamena s typickymi postupmi trollov 😀 zartujem, troll bude podla mna kazdeho s opacnym nazorom povazovat za trolla, ci tak to byt nemoze? A ja ani ten nazor opacny nemam, lebo uz opakujem ze ja ho tu nevychvalujem aka je ta hymna super, ale nevadi. Ci ty o tom nevies ze politici klamu a v skutocnosti kopu za to iste?

annm81
4. jan 2025

@kika845 minimálne od roku 2013, kedy boli odhalené praktiky Agentúry pre výskum internetu, vieme o obrovských trollích farmách. Fakt strašne zvláštne, že bežná verejnosť o nich vie, že? A fakt strašne zvláštne, že za tie roky, čo sme v hybridnej vojne, sme si niektorí stihli povšimnúť, ako sa títo trollovia správajú.

vesimelonimarsista
4. jan 2025

@annm81 Dokonca aj jeden zo sucasnych ministrov zacinal svoju stranicku karieru ako troll na internete.

tosomja22
4. jan 2025

@annm81 Jasné, všetci sme trollovia. 🙈 Vieš ako sa hovorí : Podla seba, súdim teba.

annm81
4. jan 2025

@vesimelonimarsista Dodala by som, že minimálne ten jeden, o ktorom vieme. Nedala by som ruku do ohňa, že ich nebude o dost viac - taký mladý Kaliňák je presne ten typ.

@tosomja22 Všetci nie. Niektorí, s týmito postupmi a názormi sú len tzv. užitoční...

tosomja22
4. jan 2025

@margotka17 Pokiaľ sa netestovalo, tak nikto covid nemal a všetci boli zdravý. Mám urobenú statistiku na 100 ľuďoch v našej firme. Nejako to museli do nás dostať. Teraz začína na povrch vychádzať aké svinstvá obsahovali tie špajdle. Kedy začalo najviac ľudi zomierať ??? Až po vakcinacii! To si môžeš pozrieť aj sama v štatistike (nám to zasiela každý rok v decembri obec) Najviac mŕtvych je od toho roku ako sa očkuje a stále to pokračuje. U nás je to priemer 15 ľudí a predtým to boli 3-4 ľudia. Sme ľudia odchovany na antibiotikách, bohužiaľ je to tak. Stále to do nás doktori pchaju. A zrazu ti povedia, že máš Covid a nechajú ťa doma v karantene bez liekov a zdravotnej starostlivosti, na smrť vyplaseného - ten kto pozeral správy =každodenné klamstvá. Psychika urobí tiež svoje. Covid som ževraj mala dvakrát v prebiehu roka - podľa tých rychlokvasnych testov. Nikdy som sa toho nebála lebo viem, že je to premenovaná chrípka. No mala som svoje lieky, ktoré viem, že mi zaberajú, keď mám chrípku a všetko bolo v pohode. A ano, chrípka je tiež smrteľná, keď sa nelieči. To, že najskôr nechali tých ľudí doma v karantene a čakali kým choroba poriadne prepukne, tak potom už v takom stave ich brali do nemocnice im bolo na nič platné. Je mi ľúto každého človeka, ktorý dal do seba pichnúť to svinstvo v dobrej viere, že mu to pomôže a takisto aj tých, ktorí zomreli lebo im bola odmietnutá zdravotná starostlivosť v začiatkoch choroby. Mohlo to dopadnúť úplne inak, ale asi to ľudstvo potrebovalo, aby sa konečne prebudili, aj keď mnohí ešte stále spia.

margotka17
4. jan 2025

@tosomja22 oni nezomreli doma v izolácii, zomreli v nemocnici na plucnej ventilácii. Ty budeš veeeelmi šikovný človek, keď si mala svoje lieky, vidíš, keby si ich bola posúvala všetkým, dnes si už mohla mať Nobelovu cenu za lieky doma ty 😏.

andreakotesova
4. jan 2025

@tosomja22 Škoda, že to neprebudilo teba...

annm81
4. jan 2025

@tosomja22 Tvoje údajne štatistiky nezodpovedajú štatistikám autorít zo zvyšku sveta. Covid ukázal jednu vec - že treba zaviesť zákony, aby aj súkromné osoby niesli trestnoprávnu zodpovednosť za informácie, ktoré šíria po internete.

gribka1
4. jan 2025

@tosomja22 Môžeš mať svoju pravdu, ja patrím k tým, ktorým sa toto celé nepáčilo, či testovanie, očkovanie, porušovanie osobnej slobody. Zároveň som mala rešpekt pred chorobou a nehrala som sa na hrdinku. Iné je však, keď rozhoduješ o sebe a iné ak rozhoduješ o miliónoch ľudí. Verím, že všetci chceli, aby ľudia neumierali. S opatreniami začal už Pele, a predpokladám, že riešenia by boli podobné ako Matovičove. Nikto sa s takýmto niečim nestretol, počúvali tzv. odborníkov. Takže z ľudského hľadiska nebudem nadávať na nikoho, nikto nevedel čo robiť. Po vojne samozrejme každý generál. Ale máme vo vláde hlavu pomazanú, všetkého znalú, anticovidovú tak čakáme, kedy už začnú riešiť zodpovedných. Zatvoriť, potrestať, zosobniť škody. Čo im v tom bráni?

kika845
4. jan 2025

@annm81 prepac to co tu pises podla mna uz hranici s paranoidnou schizofreniou, maj sa 🫡

annm81
4. jan 2025

@kika845 obráť sa s týmito prevratnými tvrdeniami aj na tajné služby škandinávskych, pobaltskych, poľských, českých, nemeckých, britských a ďalších tajných služieb, ktori o hybridnej vojne pravidelne informujú aj verejnosť. Iste ocenia tvoje usitenie a prestanú sa na tieto hrozby sústrediť ako na jeden z dvoch najväčších bezpečnostných hrozieb. Novinári z Novaja Gazeta tiež radi prijímu tvoje nové informácie, ktoré popravia ich prepracovanú investigatívu na tému troll fariem.

andrea2667
5. jan 2025

Prečo mám pocit, že na tej novej verzii hymny je najväčším problémom objednávateľ?

tetapetra
5. jan 2025

@andrea2667 hymnu si nikto neobjednal. Rosza už 11rokov otravoval rôzne ministerstva. Sám to priznal. Teraz využil situáciu

andrea2667
5. jan 2025

@tetapetra Oskar Rózsa bol vždy rešpektovaným prvotriednym pánom hudobníkom, a to všetkými kritikmi u nás i vo svete. Len tu zrazu, práve teraz... zabudol na dobré mravy a stratil všetky doterajšie schopnosti. Lebo Šimkovičová. Pre hejterov upozorňujem, že politiku mám na háku.

tetapetra
5. jan 2025

@andrea2667 veľmi pekne si to napísala...bol. skús si prečítať všetky jeho výlevy, výkriky, urážky. Perlou už je len jeho rande s Machalom a s bombicom.

mondolina
6. jan 2025

@andrea2667
nesúhlasím.
to teraz každá nová vláda bude meniť hymnu?
dôvod zmeny?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
tramtada31
6. jan 2025

@lonely66 si robis prdel, nie? 🤣🤣🤣 Toto je taká hroza a šialena kompozícia, vyvolávajúca nepokoj, nervozitu, že na základe vzhliadnutia tohto diela Dakujem panu Bohu, že tu hymnu dali zmenit Rozsovi, aj keď vysledok má až tak neuchvatil. Každý umelec sa ujme diela po svojom, lebo má iné cítenie, ale autor tejto verzie už vyzera na prvý pohlad ako psychiatrický pacient a to dielo je vysledkom toho, čo sa mu odohráva v hlave - bordel a zmatok. Možno by sme si legislativne mali ošetriť, aby už hymnu menit nikto nemohol, lebo za chvíľu so svojou verziou prídu Horkyze slíže, Helenine oci, alebo iní pokrokoví umelci🙈