icon

Kedy stíhate pozerať filmy a seriály?

1. jan 2026

Niektorí ľudia videli hádam všetko. Majú napozerané série sitcomov, netflux…Ja žijem sama a nestíham. Som síce vystresovaná a unavená, všetko nejak odkladam alebo mi to dlhšie trvá, čo ma vyčerpáva ešte viac. Po práci ešte niekoľko krát do týždňa fitko, varím si skoro každý deň aj do prace. Do a z prace precestujem denne 2 hodiny. Väčšinu známych filmov som nevidela. Síce mnohé ako napr Harry Potter, avatar a pod fantasy ma nezaujímajú. Mám pocit, že ľudia, ktorí pozerajú toľko filmov a seriálov, ani žiadne iné hobby nestihnú mať.

Strana
z2
vilma7
Včera o 06:24

Nepozeram ani filmy a ani žiadne seriály. Ty veľa času precestuješ do a z práce. Možno preto nestíhaš.

zmrzlinka2021
Včera o 06:25

@anonym_autor prečo toľko veľa cestuješ? Nedá sa prenájom bližšie k práce?

a0
Včera o 06:26
@tykat

@anonym_autor trosku odveci ale ja som sa pristihla ze uz pozeram len to co som.videla 😃 nie preto ze mam vsetko napozerane ale preto ze si pustam dookola to iste. Mna nebavi sediet a pozerat nove filmy ci serialy, ja pri pustenej telke musim nieco robit. A tak si pustam oblubene filmy a serialy ako niekto pesnicky 😃 Aj vianocne rozpravky som pozerala len tie co poznam. Niektore aj 2x 😁

@tykat keď pozeráme alebo počúvame niečo dookola, upokojuje to náš nervový systém a cítime bezpečie 🙂. Tiež to tak mám častokrát.

anonym_80b1b2
Včera o 06:29

@anonym_autor koľko filmov denne výjde? Zase nepreháňaj, že by si to nestíhala. Len máš iné záujmy, ako pozerať telku. Ja sa priznám, že ani ma nezaujíma telka skoro vôbec, sem tam si niečo pozriem s manželom, aj tak pri tom zaspím bud ja, alebo on. A keď niečo pozerám, tak ani neviem ako sa ten film volá, neviem ani mená hercov 😂

anonym_5962e6
Včera o 07:01

Zlý time managment.
Pri varení si zapni film ci serial, mi mame doma fitko cize ja si pri chodeni na páse pozriem hodinu seriál, alebo ked som na schodoch.
Večer mi o 21,00 deti spia, cize do pol noci mam casu a casu.
Po večeroch neupratujem, nevarím, je to moj cas pre mna a pre muža.
Nemam ten pocit, ze od 7:00 do 21:00 nic nerobím

anonym_56ea76
Včera o 07:02

@anonym_autor Nič nepozeram teda okrem toho ako sa čo robi a klipy. A este cvičim ak sa da inak cvičim bez TV. Filmy som mohla pozerat ked boli deti maličke babatka a zobudili sa v noci a nezaspali hned.

izalisa
Včera o 07:04

Tiež toho času moc nemáma ale napríklad večer po 20.00 si kukneme jednu alebo dve časti. nejakého seriálu. Niekedy je to raz týždenne, inokedy dva. Proste ako máme čas.

anonym_f898c6
Včera o 07:20

Veľa času ti berie cestovanie do práce, ak nesoferujes tak pozeraj film...ja stíham cvičiť, variť, pozrieť tv, čítať knihu, hrať s deťmi stolové hry, vyprať, upratať ...čiže niekde máš zlý tíme management

simsalabim
Včera o 07:28

Ked boli deti male, na filmy a serialy bolo malo casu, ale teraz s manzelom pozeravame nieco takmer kazdy den. Casto su to stare veci, ktore nam v minulosti usli. Okrem toho stiham este vselico ine z vlastnych zaujmov - sport, knihy hlavne. V minulosti som uprednostnovala deti, na TV bolo menej casu, lebo to bola prva vec, ktoru som vypustila (preferujem knihy).

tetapetra
Včera o 07:35

Počas týždňa nesledujem seriály a ani filmy
Akurát teraz cez sviatky som si pozrela nového Drakulu a pár týždňov dozadu opennhaimer. Naposledy videný seriál bol rod draka.

lauriik
Včera o 09:32

My s muzom pozerame vacsinov od tej 19:30 - 20-00 ked uz deti lezia, domacnost je obriadena a nemam uz co na praci. Vzdy jeden diel serialu, vynimocne film ale to mna moc nebavi (je to na mna moc dlhe). Ked dopozerame tak stiham este minimalne pol hodky citat knizku 😉

anonym_294d26
Včera o 09:59

@anonym_autor no keď stíhaš chodiť do fitka, tak stíhaš aj seriály. Nemyslíš?

ria_sprout
Včera o 10:03

Mám 4ri deti, prácu a aj koníčky. Deti však spia, ja som hore - tak neviem čo je také divné na tom že vtedy si pustím svoj obľúbený seriál alebo dobrý film? To si fakt niekto myslí že 24h mám byť na nohách a zamestnaná niečím a ak si večer konečne sadnem na rit k telke, tak to znamená že nemám na práci nič iné? Sila tieto moralistky na koniku

akvi
Včera o 10:23

Ja mám aj x iných hobby a stíham aj seriály. Ale je fakt, že decko už mám z domu. 😁 Aj keď musím povedať, že ja seriál pozerám tak, že napríklad teraz varím a kým čakám, tak kuknem 10 minút a znova varím. Tiež jeden deň pracujem tak, že zhromazdujem údaje z celej firmy a často čakám, kým mi to pošlú. Spracovanie mi trvá chvíľu, lebo už mám rutinu a tak mám veľa hlucheho času, tak čumim na seriály. Čiže ja jeden diel pozerám kľudne celý deň 😅🙈 No a potom večer od tej 22 do polnoci, to je môj čas. Buď si čítam alebo čumim.

anonym_76bb10
Včera o 10:51
@biba_18

@anonym_bc9cd9 toto jedna moja kamoška - ona nemá na nič čas, deti veľké , cvičiť nechodí, nečíta, seriály nepozerá, záhradu nemá, dokonca doma ani nevarí - a keď sa jej spýtam že čo teda robí keď príde z práce - tak mi vymenuje také veci ako že perie, žehlí, upratuje a tak - to akože fakt celý deň toto robíš? a ona že hej ...

@biba_18 aj moja kolegyňa má zmysel života v upratovaní, ona sa tiež čuduje, kedy mám čas ísť plávať, na bicykel, do kina, na koncert, na kávu s kamarátkou. Raz sme boli dohodnuté, že ideme na pohár vína aj s ďalšou kolegyňou, my sme na ňu v tej kaviarni asi pol hodinu čakali. Deti má veľké, jedno už odsťahované.

marci9
Včera o 12:02

Nepozerám absolútne žiadne filmy, ani seriály. Nie že by som nestíhala, ale nebaví ma to.

janulik2008
Včera o 12:13

Ja pozerám teda počúvam keď si ďobkám Diamond painting 😁

gondyo
Včera o 12:17

My stíhame aspoň večer,pred sviatkami veľmi nie,piekla som a stále nejakú robotu som si vymyslela,ale cez sviatky som stihla aj rozprávky pozrieť...netflix nemám ani nechcem,keď ma niečo zaujme nahrám si dokument alebo film...a keď mám čas pozriem si...

fairyy
Včera o 12:24

ja zasadne pozeram na mobile vtedy ked na nieco/niekoho cakam... alebo neviem zaspat a vsetci uz spia... takze ano miestami mam pocit, ze uz som vsetko videla...plus mna ked nieco nudi pretacam sceny, tym ze to pozeram sama tym nikoho nevytocim 😃

anonym_76bb10
Včera o 13:54
@marci9

Nepozerám absolútne žiadne filmy, ani seriály. Nie že by som nestíhala, ale nebaví ma to.

@marci9 vitaj v kolektíve, ja teda film sem tam pozriem, ale máloktorý ma zaujmem seriál vôbec

tilly
Včera o 13:59

Ja to nechápem. Kedysi som sledovala niekoľko seriálov, teraz ledva stíham jeden denne a občas cez víkend sa zadarí film. Netuším, kedy som to stihala.

anonym_8b93d0
Včera o 17:28
@anonym_bc9cd9

ja som dnes, teda vcera vstala o 10:30, stihla som uvarit obed, upiect kolac, zarobit cesto na dalsie kolace, 2x umyt riady, precitat cca 250 strán knihy, pozriet si 1 cast serialu, spravy, volat s mamou, venovat sa 2 detom, cely den byt online, takze da sa toho sihnutcelkom dost, a bez vstavam skor, takze by sa dalo stihnut aj viac
netreba sudit ludi, ze nemaju ziadne zaujmy, ked maju pozrete vsetky serialy/filmy, ja mam toho tiez celkom dost pozreteho, hlavne serialy, ale da sa to v pohode stihat aj s inymi cinnostami
ty asi patris k tym, co stale hovoria, ze nemaju cas na nic, poznam take osoby, ale poviem ti pravdu. fakt netusim, co robia, ked su taki zaneprazdneni, lebo ani sport ani nejake zaluby tam nie su, ze by im to bralo tolko casu

@anonym_bc9cd9 pri 2 deťoch sa dá vstať o 10:30??? pre mňa to je sci-fi, v dobrom závidím a doprajem 🙂

Strana
z2