icon

Krimi podcasty - odporúčania na najlepšie kriminálne série

15. dec 2025

Poraďte nejake dobre krimi podcasty, nieco ako vrazedne psyche, histórie českého zločinu, kriminálka český rozhlas,

jaskolka
15. dec 2025

Pod lampou -za mňa najlepší podcast,je zameraný na historický zločin.

catherinah
15. dec 2025

Krimi pribehy

catherinah
15. dec 2025

A tieto dve su top

pribinak
15. dec 2025

Za mna : vražedné psyche, nezhasinaj, kriminálne spisy a profil zločinu

lubina
15. dec 2025

ceske - Kriminalka Mirka Vanury. Je to skutocny zlocin v CR

jesenzima
15. dec 2025
@pribinak

Za mna : vražedné psyche, nezhasinaj, kriminálne spisy a profil zločinu

@pribinak vražedné psyche je super, ale napríklad nezhasinaj, neviem tomu prísť na chuť 🤷

anonym_3e1260
15. dec 2025

@anonym_autor "aby si vedel" ( o mafianoch, Černák, Mellovci, ... a spol.
Just Justyna ( niektoré iba)

siska012
15. dec 2025

Za mňa jedine opravdove zločiny

sasazu0000
15. dec 2025

@anonym_autor hlasy zlocinu, kriminalne spisy, vrazedne psyche, kriminalku mirka vanury poznas, ten je podla mna naj🙂 mna tie americke pripady moc neberu, hlasy zlocinu maju vacsinou len ceske sem-tam slovenske pripady.

anonym_bab372
15. dec 2025

Kriminalne spisy. A ak vies po anglicky tak Crime Junkie je podla mna uplne ina liga true crime podcastov

autor
15. dec 2025
@lubina

ceske - Kriminalka Mirka Vanury. Je to skutocny zlocin v CR

@lubina to poznam, mam vypocute vsetko

nikoletta1712
15. dec 2025
@jesenzima

@pribinak vražedné psyche je super, ale napríklad nezhasinaj, neviem tomu prísť na chuť 🤷

@jesenzima Nezhasinaj…To nie sú ale pravdivé príbehy, či?
Párkrát som si to vypočula, ale neverím, že sú skutočné…

natalka13
15. dec 2025

zlodeji zivotu
opravdove zlociny

jesenzima
15. dec 2025
@nikoletta1712

@nikoletta1712 možno sú, neviem. Mne sa nepáči prevedenie...

zznmsk
15. dec 2025

Opravdove zločiny sa niekedy nedajú počúvať, tie dve sú niekedy dosť nepresne, veľa slovnej vaty a tliachanie o ničom.
Krimi příběhy sú kvalitne spracované a keď si pustíš na youtube tak ma zvyčajne k prípadu aj fotky alebo videá.
Na YouTube ešte Noční můry ale štýl nemusí vyhovať každému. Mám to väčšinou k upratovaniu.

jaskolka
15. dec 2025
@nikoletta1712

@nikoletta1712 Nezhasinaj sú príbehy,ktoré sa opierajú o rôzne legendy,či skutočne reálne príbehy (Hora mŕtvych,Alebo Čierny jazdec)Samozrejme príbeh ako taky je fikcia,ale vždy je to "podľa "ozajstnej legendy 🙂

nikoletta1712
15. dec 2025
@jaskolka

@nikoletta1712 Nezhasinaj sú príbehy,ktoré sa opierajú o rôzne legendy,či skutočne reálne príbehy (Hora mŕtvych,Alebo Čierny jazdec)Samozrejme príbeh ako taky je fikcia,ale vždy je to "podľa "ozajstnej legendy 🙂

@jaskolka Konečne som dostala odpoveď, ďakujem😊…Niekoľkokrát som to hľadala na internete,či je to skutočnosť, ale nenašla som jasnú odpoveď…
Ďakujem!

anonym_07f390
15. dec 2025

Ahoj, sice to nie je podcast, ale klasicke video na youtube, ale ja si rada vypocujem od investigativneho novinara Ivana Mega.. venuje sa dost zaujimavym temam. Teraz naposledy vydal video, kde objasnil zahadne umrtie ucitelky Violy v bratislavskom pristave… a holt, velmi sokujuci zvrat, necakala som taky zaver. Urcite skus kuk.

enmery
Včera o 18:28

Opravdové zločiny úplne ťahá k zemi ta Lucia, baby sú nepresné, smejú sa tam, kde chceš vedieť viac a nevedia prestať, a keď sa začnú smiať kvôli Lucii na 345 kravine a nie nie pokračovať v pribehu-vypneš to. Teda konkrétne Lucia. Bára je super. Aké nepresne sú niekedy ich info vidno v dieli, kde rozoberali Juditu a Tomáša.