icon

Kritika reality show Vezmeš si ma

15. mar 2025

Dnešná časť kde je žena dva krát zasnúbená a nejako sa nerozhýbali mať svadbu mimo tejto reality show mi príde zvláštne a ako nechcem byť hnusná ale bolo by pod moju úroveň žiadať muža o ruku. Fakt tento koncept reality show som nejako nepochopila, čistá šaškáreň.

balerina2025
15. mar 2025

cista saskaren. presne.

laila22
15. mar 2025

Čistá šaškaren, ale dnes celkom normálna dvojica.

autor
15. mar 2025

@laila22 no normálnejšia než minulú časť

deti95060810
15. mar 2025

pekná mladá kočka...

vanilkovazmrzka
15. mar 2025

Ja mam vnutorny problem s akymkolvek poziadanim o ruku na verejnosti pred publikom. Je v tom natlak, manipulacia, potlacanie slobodnej vole toho druheho. To ma byt stastne manzelstvo, ked jeden druheho poziada v situacii, kedy “nema na vyber”, lebo kto chce na verejnosti odmietat a strapnovat sa ze… takze za mna je cela tato show chora.

lalenka33
15. mar 2025

Dvaja ľudia, ktorí spolu chodia, uvažujú o svadbe využijú možnosť, že im ju zaplatí a ,,zorganizuje" niekto iní. Videla som kúsok minulotýždňovej, kúsok dnešnej a tí ludia mi prišli, že peňazí extra veľa nemajú.

micusa2222
16. mar 2025

taký istý názor,,,strápňovať sa pred celým Slovenskom a žiadať muža o ruku...brrr...

elenajezova
16. mar 2025

A že vraj to nie právoplatný sobáš. Veľmi by ma zaujímalo, či je, alebo naozaj nie. A ak nie, aký to má potom celé zmysel? Vôbec mi to hlava a logika neberie.

muchotrafka298
16. mar 2025

Pri tejto "reality show" som si povedala, ze som uz fakt stara a nerozumiem tomu. Pre mna by bolo pod uroven ziadat chlapa o ruku aj v sukromi, nieto este pred kamerami. Ano, svadba zadarmenko, ale ti ludia ziju spolu mnohokrat uz roky a ked sa chlap k nicomu nema, tak to o nieco svedci. ja som tento svoj nazor tu prezentovala v roznych diskusiach na temu "ziadosti o ruku od zeny" a tu je kopa zien, ktore to urobili a su spokojne. Vacsina z nich, ze on bol hanblivy, tak som ho musela postrcit. No tak toto je pre mna no go, aj ked pre vela bab to bolo uplne v poriadku a je to moderne.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
sevrin
16. mar 2025

Snažil som sa to pozerať, keď internety o tom tak píšu, ale po polhodine som to od nudy prepol. Čakal som aspoň nejakú hádku, že aj nože budú lietať, ale nič!

madla60
16. mar 2025

@elenajezova , včera som počúvala tú pani sobášiacu, a hovorila, že vaše manželstvo je platne uzavreté - nie právoplatne, tak asi niečo na tom bude, že je to len "šaškáreň". Hostina zadarmo a ostatné sa dorieši neskôr.

sante81
16. mar 2025

Ja sa ani nečudujem, že ľudia hlupnu, keď nám v TV v hlavnom vysielacom čase ide Ruža pre nevestu a Vezmeš si ma 🤦

danica2711
16. mar 2025

je veľa ľudí, čo sa za peniaze strápnia veľmi radi

vanilkovazmrzka
16. mar 2025

@elenajezova ten par z prveho dielu funguje normalne ako manzelia. Najdi si ich na instagrame a opytaj sa, ci to bolo real alebo mali inu svadbu 🤷‍♀️

stanulienkat
16. mar 2025

@sante81 bohužiaľ preto to v tomto národe vyzerá tak, ako to vyzerá. Pretože televízia má vzdelávať, poučiť ľudí, vysielať niečo zaujímavé, zabavne, hodnotné a poučné. Niečo také ako robia v Českej televízii. U nas sa púšťa hnoj- reality show,kde vystupujú lúzri a ktoré pozerajú lúzri. Ja som včera pozerala po 100 rokoch televízne noviny na Markíze, kde bolo v upútavke, že muži si holia mihalnice.🙄 Naozaj potrebujeme v hlavnej spravodajskej relácii počuť prečo si muži holia mihalnice?? Neuveriteľne úbohé a stupídne. A takto si vychovávajú divákov, voličov a obyvateľov. Preto sme taky sprosty narod. A na takychto formatoch su vychovavani idealni volici-blbci bez rozumu a rozhladu.

bielasovicka
16. mar 2025

@stanulienkat to som započula aj ja, len som potom prepla na joj, tak som sa nedozvedela prečo si holia tie mihalnice. 😄

stanulienkat
16. mar 2025

@bielasovicka bohuzial, ani ja nedisponujem touto dolezitou informaciou. Tak ako som tv zapla, tak som ju aj po oznameni tejto dolezitej informacie vypla.😁

sante81
16. mar 2025

@stanulienkat správy nepozerám už veľmi dlho, a už vôbec nie na Markíze.
Súhlasím s tebou s tým, že sme hlúpy národ, aj keď ja som podľa tvojho názoru dezolat 😉

elenajezova
16. mar 2025

@vanilkovazmrzka Nemám Instagram.

gov
Odpoveď bola odstránená