Kritika reality show Vezmeš si ma
Dnešná časť kde je žena dva krát zasnúbená a nejako sa nerozhýbali mať svadbu mimo tejto reality show mi príde zvláštne a ako nechcem byť hnusná ale bolo by pod moju úroveň žiadať muža o ruku. Fakt tento koncept reality show som nejako nepochopila, čistá šaškáreň.
Čistá šaškaren, ale dnes celkom normálna dvojica.
@laila22 no normálnejšia než minulú časť
pekná mladá kočka...
Ja mam vnutorny problem s akymkolvek poziadanim o ruku na verejnosti pred publikom. Je v tom natlak, manipulacia, potlacanie slobodnej vole toho druheho. To ma byt stastne manzelstvo, ked jeden druheho poziada v situacii, kedy “nema na vyber”, lebo kto chce na verejnosti odmietat a strapnovat sa ze… takze za mna je cela tato show chora.
Dvaja ľudia, ktorí spolu chodia, uvažujú o svadbe využijú možnosť, že im ju zaplatí a ,,zorganizuje" niekto iní. Videla som kúsok minulotýždňovej, kúsok dnešnej a tí ludia mi prišli, že peňazí extra veľa nemajú.
taký istý názor,,,strápňovať sa pred celým Slovenskom a žiadať muža o ruku...brrr...
A že vraj to nie právoplatný sobáš. Veľmi by ma zaujímalo, či je, alebo naozaj nie. A ak nie, aký to má potom celé zmysel? Vôbec mi to hlava a logika neberie.
Pri tejto "reality show" som si povedala, ze som uz fakt stara a nerozumiem tomu. Pre mna by bolo pod uroven ziadat chlapa o ruku aj v sukromi, nieto este pred kamerami. Ano, svadba zadarmenko, ale ti ludia ziju spolu mnohokrat uz roky a ked sa chlap k nicomu nema, tak to o nieco svedci. ja som tento svoj nazor tu prezentovala v roznych diskusiach na temu "ziadosti o ruku od zeny" a tu je kopa zien, ktore to urobili a su spokojne. Vacsina z nich, ze on bol hanblivy, tak som ho musela postrcit. No tak toto je pre mna no go, aj ked pre vela bab to bolo uplne v poriadku a je to moderne.
Snažil som sa to pozerať, keď internety o tom tak píšu, ale po polhodine som to od nudy prepol. Čakal som aspoň nejakú hádku, že aj nože budú lietať, ale nič!
@elenajezova , včera som počúvala tú pani sobášiacu, a hovorila, že vaše manželstvo je platne uzavreté - nie právoplatne, tak asi niečo na tom bude, že je to len "šaškáreň". Hostina zadarmo a ostatné sa dorieši neskôr.
Ja sa ani nečudujem, že ľudia hlupnu, keď nám v TV v hlavnom vysielacom čase ide Ruža pre nevestu a Vezmeš si ma 🤦
je veľa ľudí, čo sa za peniaze strápnia veľmi radi
@elenajezova ten par z prveho dielu funguje normalne ako manzelia. Najdi si ich na instagrame a opytaj sa, ci to bolo real alebo mali inu svadbu 🤷♀️
@sante81 bohužiaľ preto to v tomto národe vyzerá tak, ako to vyzerá. Pretože televízia má vzdelávať, poučiť ľudí, vysielať niečo zaujímavé, zabavne, hodnotné a poučné. Niečo také ako robia v Českej televízii. U nas sa púšťa hnoj- reality show,kde vystupujú lúzri a ktoré pozerajú lúzri. Ja som včera pozerala po 100 rokoch televízne noviny na Markíze, kde bolo v upútavke, že muži si holia mihalnice.🙄 Naozaj potrebujeme v hlavnej spravodajskej relácii počuť prečo si muži holia mihalnice?? Neuveriteľne úbohé a stupídne. A takto si vychovávajú divákov, voličov a obyvateľov. Preto sme taky sprosty narod. A na takychto formatoch su vychovavani idealni volici-blbci bez rozumu a rozhladu.
@stanulienkat to som započula aj ja, len som potom prepla na joj, tak som sa nedozvedela prečo si holia tie mihalnice. 😄
@bielasovicka bohuzial, ani ja nedisponujem touto dolezitou informaciou. Tak ako som tv zapla, tak som ju aj po oznameni tejto dolezitej informacie vypla.😁
@stanulienkat správy nepozerám už veľmi dlho, a už vôbec nie na Markíze.
Súhlasím s tebou s tým, že sme hlúpy národ, aj keď ja som podľa tvojho názoru dezolat 😉
@vanilkovazmrzka Nemám Instagram.

cista saskaren. presne.