Kritika vzhľadu účinkujúcich v reality šou Farma
Nepozerám Farmu,ale keď som na začiatku videla tie ženy všetky tie pysky..Veď to nevieš ktora je ktorá.
A tá Miša má tú papuľu chúďa strašnú, hornú peru ako po operácii ráštepu.
Tak pekné ženy sa takto zohavia a tá druhá stará 🦆🦆
Tak ja tiež nie som fanúšikom týchto zásahov do tela, ale v podstate ma to nezaujíma, ako kto vyzerá. Viac ma trápi správanie ľudí ako ich vzhľad. Lebo darmo sa niekto páči sám sebe alebo aj polovici zemegule keď má v hlave nakakané ako v kuríne.
ale oni majú argument - to vôbec nie je vidieť, to ani nepostrehnes že si to daju
To len trosilinku...
@mirokub ty počuj, a nesaju potom lepšie s tými páskami? 🤔
ale oni majú argument - to vôbec nie je vidieť, to ani nepostrehnes že si to daju
To len trosilinku...
@mirokub ty počuj, a nesaju potom lepšie s tými páskami? 🤔
@simona20201309 ja som raz citala komentare k videu na tiktoku, kde bola jedna s dost napichanymi perami a ano, prave to, ako to vyzera pri orale mnohych chlapov neskutocne rajcuje. Asi maju pocit, ze ho strcili opici do zadku, ale ved proti gustu ziadny disputat, ci ako sa to hovori. Kym je dopyt, bude aj ponuka - naco sa tym trapit.
No fuj, už len pre orál si dám roztiahnuť hubu na pól tvare…😅😅 by mi muselo riadne j…..
Ale veď to je jasná výzva pre chlapov... poďte, ja vás vyfaj..kám... nič iné.. hlupane, kvôli chlapovi, ktorý ich aj tak iba preto chce, aby si užili na tých nechutných gambách
@simona20201309 ja som raz citala komentare k videu na tiktoku, kde bola jedna s dost napichanymi perami a ano, prave to, ako to vyzera pri orale mnohych chlapov neskutocne rajcuje. Asi maju pocit, ze ho strcili opici do zadku, ale ved proti gustu ziadny disputat, ci ako sa to hovori. Kym je dopyt, bude aj ponuka - naco sa tym trapit.
@katarinaba práve preto sa čudujem ze to mirokub kritizuje....
No fuj, už len pre orál si dám roztiahnuť hubu na pól tvare…😅😅 by mi muselo riadne j…..
@anonym_781f81 musí to stať za to chodiť s hubou v ktorej si každý chlap predstaví svoju klobásu
Mne sa to hnusi.. prinajhorsom sa zasmejem nooo..
to je prdel, že to ide 17rokov, nechápačky, videla som prvú a dosť