Kto je vrah v seriáli Bora?
Ahojte, pozerate? Kto je podla vas vrah? 😂😂
A koho tam zabili?
@gregik66 lebo policajti mali jej fotku a na tej fotke bola stará žena.... tipujem
@andreakotesova vazne? To som si vobec nevsimla. Bolo to v poslednej casti? Ja som od zaciatku podozrievala koteka, po poslednej casti mi to davalo zmysel, ale to ze este dve casti. Mala by nejaky motiv?
@andreakotesova vazne? To som si vobec nevsimla. Bolo to v poslednej casti? Ja som od zaciatku podozrievala koteka, po poslednej casti mi to davalo zmysel, ale to ze este dve casti. Mala by nejaky motiv?
@gregik66 vážne
ja mam tiež tip na tu blondínku, prišla sa pomstiť ...Aj keď po poslednej časti je mi aj Kotek podozrivý
@pink_lady myslis ze tam uz bola? Alebo preco pomstit?
@gregik66 mne pride ze ju najmenej riešia, najmenej o nej vedia, je najnenapadnejsia ...a raz povedala taku zvlastnu hlasku - ale aj keby ma dorezes nespomenem si teraz len proste vtedy ma to napadlo ze ona mozno vrazdila...Chvíľu som si myslela aj ze ten dedko ale nakoniec dedko nie je 😂 A teda zabili len toho hlavneho myslim, Luptak umrel na rakovinu a ten dalsi nestastna nahoda
No.už sa to vyjasňuje...
A zase zamotava😜
Tak ja uz viem kto
Mne to postavou prislo ako mastalir, no neviem motiv, a sam to chcel pozerat, takze za mna on asi nie. Teoreticky este ten veriaci? Tiez sa asi pozna s marianou

@gregik66 podľa mňa tá žena toho majstra