icon

Kto je vrah v seriáli Bora?

gregik66
20. jún 2025

Ahojte, pozerate? Kto je podla vas vrah? 😂😂

Strana
z2
janinah
12. júl 2025
@gregik66

@janinah mne gpt nechce povedat 😂 vraj si mam pockat do poslednej casti, napis mi spravu prosim ta 😂😂

@gregik66 treb klast spravne otazky,tiez mi to chvilu trvalo,ok ,pisem

andreakotesova
12. júl 2025
@janinah

@gregik66 treb klast spravne otazky,tiez mi to chvilu trvalo,ok ,pisem

@janinah aj mne to napíš, prosím 😅

gab
Autor odpoveď zmazal
anonym_0204b8
12. júl 2025

@gregik66 samuel

gregik66
autor
12. júl 2025
@anonym_0204b8

@gregik66 samuel

@anonym_0204b8 no ja ho od zaciatku podozrievam. Celkom fajn serial

anonym_0204b8
12. júl 2025
@gregik66

@anonym_0204b8 no ja ho od zaciatku podozrievam. Celkom fajn serial

@gregik66 ano.. je to na 1000% on.. takze nemate zaco🫶

gregik66
autor
12. júl 2025
@anonym_0204b8

@gregik66 ano.. je to na 1000% on.. takze nemate zaco🫶

@anonym_0204b8 odkial vies?

anonym_0204b8
12. júl 2025
@gregik66

@anonym_0204b8 odkial vies?

@gregik66 chat gpt... A spravne otazky 🫶

dakoty
17. júl 2025

Ja by som si tym chatgpt nebol tak istý. Ak to nie je oficiálne leaknute aj AI robí len odhady... Ja kľudne viac podozrievam toho čo došiel na nafukovačke. Mohol to tam mať pripravené a po vražde ušiel. Ten novinár čo mal nastráženu kameru si niečo všimol a preto ho musel zabiť pri tom člne a potom ostal deň mimo majak schovany kedze nemohol újsť a na tretí den prišiel akože na nafukovačke. A ta jeho mama na polícii je tiež podozrivá nečudoval by som sa keby to je komplic. Bola tam taká podozrivá scéna keď sa tvárila že spí a keď policajti odišli tak otvorila oči a niečo tam robila na stanici... A vďaka nej by mal aj alibi lebo ak by neprišla bora by z toho ostrova odišiel a nikdy by na to nikto neprišiel. Ale je to len teória. A podľa postavy ten z nafukovačky sedí aj na vraha čo bol na kamere.

dakoty
17. júl 2025

A ešte k tomu čo som napísal tak by som dodal že Samuel to podľa mna nebude, bolo by to až príliš lacné odhalenie na to ako to cele prebieha. Ďalej si myslím že tvorcovia by ho nedali ako vraha keďze Samuel je v podstate hlavná postava, veľa veci sa odohrávalo z jeho perspektívy a bol v podstate rozprávač deja. A skôr si myslím jeho príbeh skôr zavádza. Logicky to nevidím žeby mal nejaký motív a vo vlastnom vedomí chcel vraždiť a mal na to motív. Ale tak možno zajtra sa to vyjasní. Možno má nejaký hlbší príbeh z tej psychiatrie napr.

pink_lady
17. júl 2025
@dakoty

Ja by som si tym chatgpt nebol tak istý. Ak to nie je oficiálne leaknute aj AI robí len odhady... Ja kľudne viac podozrievam toho čo došiel na nafukovačke. Mohol to tam mať pripravené a po vražde ušiel. Ten novinár čo mal nastráženu kameru si niečo všimol a preto ho musel zabiť pri tom člne a potom ostal deň mimo majak schovany kedze nemohol újsť a na tretí den prišiel akože na nafukovačke. A ta jeho mama na polícii je tiež podozrivá nečudoval by som sa keby to je komplic. Bola tam taká podozrivá scéna keď sa tvárila že spí a keď policajti odišli tak otvorila oči a niečo tam robila na stanici... A vďaka nej by mal aj alibi lebo ak by neprišla bora by z toho ostrova odišiel a nikdy by na to nikto neprišiel. Ale je to len teória. A podľa postavy ten z nafukovačky sedí aj na vraha čo bol na kamere.

@dakoty ja mám tiež tip na neho, ta siuleta chlapa na kamere mi prisla on
A tak vieš, niektoré považujú chat gpt hlavne staršia generácia za neomylne 🤭
Snáď sa zajtra dozvieme

gab
17. júl 2025
@dakoty

A ešte k tomu čo som napísal tak by som dodal že Samuel to podľa mna nebude, bolo by to až príliš lacné odhalenie na to ako to cele prebieha. Ďalej si myslím že tvorcovia by ho nedali ako vraha keďze Samuel je v podstate hlavná postava, veľa veci sa odohrávalo z jeho perspektívy a bol v podstate rozprávač deja. A skôr si myslím jeho príbeh skôr zavádza. Logicky to nevidím žeby mal nejaký motív a vo vlastnom vedomí chcel vraždiť a mal na to motív. Ale tak možno zajtra sa to vyjasní. Možno má nejaký hlbší príbeh z tej psychiatrie napr.

@dakoty ja si tiez myslim, ze to nebol Samuel, ta postava co bola oblecena v ciernom bola vyssia a stihlejsia, nie taka zavalita ako je Kotek.
chatgpt je pre mna no.. hodne hodne omylny. 😅😂

gregik66
autor
18. júl 2025

Tak ja som si to uz pozrela. A chat gpt teda nehovoril pravdu

pink_lady
18. júl 2025
@gregik66

Tak ja som si to uz pozrela. A chat gpt teda nehovoril pravdu

Som rada že má nezmýlila AI 👍🤣

Strana
z2