Kto je vrah v seriáli V zovretí?
Co myslite, kto je vrah? 😊
Koho zabili.?
Ak to chceš vedieť na 100% pozri si britský originál
@anonym_e73bfa prosim ta, ako sa vola?
@anonym_e73bfa prosim ta, ako sa vola?
@anonym_autor Smother
@anonym_e73bfa poprosím názov seriálu, ďakujem
@anonym_e73bfa poprosím názov seriálu, ďakujem
@glorikarebeka V predošlom príspevku píšem, Smother
@glorikarebeka V predošlom príspevku píšem, Smother
@anonym_e73bfa a toho vraha poprosime 🙏🙈🤣
Ja úplne žasnem, čo tu niektoré z vás riešia? To nemáte v živote čo iné robiť? Nemáte vlastné vzťahy, atď keď úplne žijete nejakým prihlúplym seriálom??
ak pojdu podla predlohy a ak som zachytila vsetko (pozerala som na pol oka), vrah tam este nebol nejako vyznamne ukazany
@anonym_autor čo tak pozerať seriál a počkať na záver...
Ja úplne žasnem, čo tu niektoré z vás riešia? To nemáte v živote čo iné robiť? Nemáte vlastné vzťahy, atď keď úplne žijete nejakým prihlúplym seriálom??
@anonym_56b91c niekto zije serialom, niekto sa rad vyjadruje na koniku k veciam, na ktore sa nikto nepytal.
@anonym_56b91c a co je na tom ked vecer pri telke po celom dni zalozim diskusiu? Nie, nezijem serialom. Ktory vcera zacal…. A svojich problemov mam az az. Ked isiel serial vina, boli tu k nemu minimalne 4 diskusie. Ale aha, vtedy neexistovali anonymne komentare.
Nepytam sa tu na to ci je trhotensky test pozitivny, aj ked nie je, ani tu neohovaram svokru a susedu….
@anonym_autor Človek mi po prvej časti tipoval tú bláznivú dievčinu,ale to by nebol potom seriál .
@anonym_autor Človek mi po prvej časti tipoval tú bláznivú dievčinu,ale to by nebol potom seriál .
@anonym_0ff945 ano, ja som po 10 minutach povedala prvoplanovo ze kolenik, potom ze tato dcera a na konci kovalcikova 😅
Podľa mňa to bude brat 🤣
Podľa mňa to bude brat 🤣
@anonym_autor Mne tiež napadlo, že Koleník, ake oni odišli spolu .To he napinavé ako Vina.
@rebekabeka14 Aj Sveťo mi vŕtalo ..taký zatajajený..
@miskajerry Alica Važanová? hra ju Henrieta Mickovičová
teraz som nasla zahranicnu verziu a podla umelej inteligencie je vrahom nejaká Elaine Lynch, čo som pochopila, že je Zuzana Norisová
tu je zahranicna verzia s titulkami https://serialy.sx/cz/episode/smother-2021-s01e02
V závere prvej série je odhalené, že vrahom bola Elaine Lynch. Prizná sa, že počas hádky s Denisom Ahernom na útesoch ho strčila cez priepasť. Do tej chvíle ho Cheryl Ahern, jeho manželka Val, a ostatní považovali za obeť nešťastného pádu, no vyšlo najavo, že Elaine ho zmetala v sebaobrane po tom, čo ju Denis vydieral kvôli právam k deťom.
Navyše, Elaine priznanie kryje jej exmanžel Rory, ktorý sa rozhodne prevziať vinu, pretože má terminálnu diagnózu a nechce, aby Elaine (a jej deti) museli prejsť súdnym procesom.
Vrahom je Eva Kellerová- Zuzana Norisová
@anonym_autor tak kto je vrah?? Už viete??