Kto je vrah v seriáli Vina?
Prosím vás pekne keď si dám voyo je už teraz časť dopredu? Alebo nenašla by sa nejaká dobrá duša ktorá by mi napísala kto je vrah ? Kľudne do sa. Je to policajtkin manžel?
Na Voyo je posledná časť prvej série dostupná ,aj s priznaním vraha
Myslim ze to kludne mohlo skoncit tymto dielom, velmi slaby serial v porovnani s klamatvom a zradou
Áno je to ten manžel vyšetrovateľky Eleny a vrah v starej Myjave je otec Sklenár
@nikaeli tej mladšej dal niečo na alergickú reakciu a kamila jej to dala či ju zabil Lukáš
@diatar123 vo fľaši bol alkohol s nejakou tabletkou, jej otec tak oblboval slečny. Kamila jej dala napiť, mladá z toho zaspala a Lukáš ju potom udusil vankúšom. Tú fľašu zakopala Kamila v lese (odkiaľ bol ten zvonček) ako dôkaz. Preto sa všetci traja navzájom kryli.
@diatar123 vo fľaši bol alkohol s nejakou tabletkou, jej otec tak oblboval slečny. Kamila jej dala napiť, mladá z toho zaspala a Lukáš ju potom udusil vankúšom. Tú fľašu zakopala Kamila v lese (odkiaľ bol ten zvonček) ako dôkaz. Preto sa všetci traja navzájom kryli.
@nikaeli aha takže ju zasusil Lukáš hej?

Ak môžem, tak sa pridám. Včera som nemohla dopozerať, videla som iba potiaľ ako Norovi na polícii povedali o jeho mame. Ako to skončilo? Aspoň v skratke prosím napíšte.
Ďakujem.