icon

Kto je vrah v seriáli Vina?

marzii35
8. apr 2025

Prosím vás pekne keď si dám voyo je už teraz časť dopredu? Alebo nenašla by sa nejaká dobrá duša ktorá by mi napísala kto je vrah ? Kľudne do sa. Je to policajtkin manžel?

lilianka28
8. apr 2025

Ak môžem, tak sa pridám. Včera som nemohla dopozerať, videla som iba potiaľ ako Norovi na polícii povedali o jeho mame. Ako to skončilo? Aspoň v skratke prosím napíšte.
Ďakujem.

bejbypd
8. apr 2025

Na Voyo je posledná časť prvej série dostupná ,aj s priznaním vraha

tetapetra
8. apr 2025

@marzii35 včera som zistila, že priznaním sa vraha sa to nekončí. Pokračuje to ďalšou sériou. Ukážka má vytočila,skrz vraha, ktorý odmieta obvinenie. Bude to zaujímavé

domi2101
8. apr 2025

@marzii35 ak ešte treba môžem napísať kto je vrah 🙂

lussy203
8. apr 2025

@domi2101 aj ja poprosim do spravy 🙂

marzii35
autor
8. apr 2025

@domi2101 áno prosím

gabrielachochulka
Autor odpoveď zmazal
cukroska
8. apr 2025

@domi210 Elenin muž

marzii35
autor
8. apr 2025

@cukroska a motív? Zneužíval ho? Asi veľa chcem nie? Ale nedá mi to 😀

cukroska
8. apr 2025

@marzii35 To netuším ja len to píšem čo všade čítam podľa originálnej verzii.Ale možno to bude inak a prekvapia nás

tetapetra
8. apr 2025

@marzii35 nezneužíval, zamiloval sa doňho. Bolo by však len otázkou času,kedy by sa to stalo. Zabil ho preto,že chlapec sa s ním už nechcel stretávať a povedal mu, prečo to nerobí svojmu synovi (alebo niečo v tom zmysle) a to ho rozrusilo,tak ho uškrtil.

marzii35
autor
8. apr 2025

@tetapetra matka zem 🤦🤦🤦 ďakujem ti ❤️

rozculena
8. apr 2025

@marzii35 prečo si to nepozrieš,veď včera to bolo už na voyo

vanilkovazmrzka
9. apr 2025

Myslim ze to kludne mohlo skoncit tymto dielom, velmi slaby serial v porovnani s klamatvom a zradou

cukroska
14. apr 2025

@marzii35 Dnes bolo riadne dramatické..pfu som mala dosť s neho

diatar123
7. júl 2025

Áno je to ten manžel vyšetrovateľky Eleny a vrah v starej Myjave je otec Sklenár

nikaeli
7. júl 2025
@diatar123

Áno je to ten manžel vyšetrovateľky Eleny a vrah v starej Myjave je otec Sklenár

@diatar123 Sklenár zabil iba tú staršiu..

diatar123
9. júl 2025
@nikaeli

@diatar123 Sklenár zabil iba tú staršiu..

@nikaeli tej mladšej dal niečo na alergickú reakciu a kamila jej to dala či ju zabil Lukáš

nikaeli
9. júl 2025
@diatar123

@nikaeli tej mladšej dal niečo na alergickú reakciu a kamila jej to dala či ju zabil Lukáš

@diatar123 vo fľaši bol alkohol s nejakou tabletkou, jej otec tak oblboval slečny. Kamila jej dala napiť, mladá z toho zaspala a Lukáš ju potom udusil vankúšom. Tú fľašu zakopala Kamila v lese (odkiaľ bol ten zvonček) ako dôkaz. Preto sa všetci traja navzájom kryli.

diatar123
10. júl 2025
@nikaeli

@diatar123 vo fľaši bol alkohol s nejakou tabletkou, jej otec tak oblboval slečny. Kamila jej dala napiť, mladá z toho zaspala a Lukáš ju potom udusil vankúšom. Tú fľašu zakopala Kamila v lese (odkiaľ bol ten zvonček) ako dôkaz. Preto sa všetci traja navzájom kryli.

@nikaeli aha takže ju zasusil Lukáš hej?