Kto naozaj zabil hlavného hrdinu vo filme Zlato?
Ahojte,
vcera som pozerala v napati tento film. Len tak som cakala kedy ten jeho "kamarat" pride a zachrani ho. A ked mu volal ci je v pohode, ze musi ostat silny a pockat ho ze uz je na ceste. Potom ta zena, zabije ju, len aby mu dala pokoj a on mal "ich" zlato. No na konci som ostala v soku. Zeny boli dve sestri. A "kamos" ho nakoniec necha zozrat divym zverom z chamtivosti. A nakoniec ho aj tak zabiju.
Kto ho zabil sipom? Ta druha sestra? Mohlo to skoncit tak ze hrudu vykopali spolu a uzili si stastie, peniaze? Ktovie kolko s tym bagrom stal za kopcom kym na neho z bezpecia pozeral ako sa trapi?
Film s hrozou podobny dnesnej dobe. Nikomu nedoprajem, ublizim a nakoniec sa mi to aj tak vrati. 🤔😖
@dzulli1980 miestami nuda, ale viac napinave. Cakala som na koniec. Ale ten ma fakt prekvapil. Ja som ho uz videla krasneho, osprchovaneho v kope penazi. 🤗
no... ako tento film skoncil, dobre som si zanadavala, ze som stratila dve a pol hodiny svojho zivota a mohla som si ist radsej pospat. Akoze, myslienka mozno fajn, ale uz od polovice mi bolo jasne, ze "kamos" bol len chamtivy sofer a nechal ho tam naschval a cakal, kym zomrie. No kedze som optimista, do poslednej chvile som cakala, ze sa mylim.
A ten sip nakonci som fakt nepochopila... preco by ho (pravdeodobne) ta zena hned zabijala?
Celkovo som sa z toho filmu nic nedozvedela, ani len odkial mal tu jazvu na tvari ani kto to bol zac ten typek. Akurat tak to ze nebol zrovna najostrejsou tuzkou v peracniku a bol naivny dobrak.
@mrkvicka060 toto mna zas vobec nenapadlo ze sofer bol chamtivy a schvalne ho tam nechal. Lebo sa este dohadovali ze co a ako, ze kto tam ostane strazit zlato. Ale asi ho len namotaval. Hroza. 😖
Od začiatku som tušila, že ho bude chcieť oklamať a zlato si nechať. Už na pohľad to bol ,,slyzký had". V tých ženách som sa stratila keďže som pozerala aj do mobilu. Ale odrážalo to dnešnú dobu a ľudí. Tiež poznám chlapa, ako bol ten ,,šofér" a tiež mu to karma pomaličky vracia.

Dobrý film to bol ... odraz dnešnej doby, falošné priateľstvá, využiť, zneužiť vo vlastný prospech ... a na konci karma ... za mňa 👍