Kto nepoužíva platené služby Netflix a Voyo?
Ahojte, je tu niekto kto nema ziadne platene sluzby typu: netflix, disney plus, voyo, atd? Ked som to spomenula sestre, ze my nic take nemame doma, tak na mna pozerala ako puk 😁 ze ako tak mozeme zit 😁
Ano, nemame. ale rozmyslam o tom :D
Nechapem preco pletiete do tychto sluzieb ze napriklad lebo nemate/niekto nema/nesleduje TV. Vsak telka s tym nic nema, nie je potrebna pre ich sledovanie. Mame rozne tieto sluzby - niektore platene, niektore sme dostali zdarma a pozerame priamo na notebookoch alebo PC pripojene cez HDMI.
Mame aj cez 100 televiznych programov ale nesledujem ich uz vela rokov. Jedine tak z archivu Discovery, National Geographics, History a tak ale aj tam ma hneva ze kazdu chvilu musim pretacat reklamy takze je to nanic. Este nech ich zakazu pretacat a pausal na telku definitivne odhlasim.
@sun_shine_2020 my nemáme a žijeme 😁
@sun_shine_2020 nemáme nič z toho, ani magio, upc, skylink, ani satelit, proste nič a máme tv a áno, žijeme 😀
My tiež nemáme a sme normálni, nič divné na tom nevidím 😀
@sun_shine_2020 ja nemám a ani meplánujem.
Mame voyo ale zadarmo cez pausal
@sun_shine_2020 nemám nič.
Teda v cene pausalu
@sun_shine_2020 my sme cca 2roky dozadu nemali nič a teraz máme netflix a max
Nemám, no zvažujem Netflix a Voyo
@sun_shine_2020 iba Netflix aj to iba krátko, pozerájú hlavne deti. Naši, môj brat ani svokor nemá nič . Kamarátka nemá ani telku, ale mne to nie je čudné
nemame a zijeme...nechyba nam to
@sun_shine_2020 nemám nič z toho a ani mi to nechýba
Ja som zaplatila netflix na vianoce a som neskutocne sklamana- nuc z toho co som chcela pozerat tam nie je🙈. Takze ho rusim. A kopec ludi v tejto dobe nema ani telku( dobrovolne) a nie to este netflix a pod.
My nemáme nič z toho vlastne ani nemám čas pozerať telku pri deťoch 🙂
@sun_shine_2020 nemáme ani satelit 🤷♀️
Nemám a ani mi to nechýba 🤷🏼♀️
@sun_shine_2020 my nemáme ani televízor 🙉🤣🤣
@sun_shine_2020 My nemame a veselo si zijeme aj bez toho 🙂
My nemáme. Mali sme na rok MAX zadarmo, ale nepozerali sme to. Ja som vypozerala 2 seriály, ale inak sme bez toho prežili. Keď som sa spýtala, či niečo chcú, poklepali sa po čele, že načo.
Nemam, mam zadarmo skylink cez internet. kde sa vždy dá niečo pozerať, ostatne nepotrebujem
Nemáme ani TV a ani žiadne platené služby.
@sun_shine_2020 nemame, ani tv a ani nechceme
Nemame nic … a ked sme boli na Svk tak sme nemali ano Svk televiziu len nemecku neplatenu klasicky satelitom. Nikomu nic nechybalo. Par detskych kanalov mame a to staci a este DVD od par generacii dozadu 😂
@sun_shine_2020 Ani ja som dlho nemala,nepozerala som tv. Az cez koronu som si na striedacku predplacala netflix,hbo alebo apple tv. Ja si len na zimu aktivujem netflix a od jari do jesene som zase bez tv a nechyba mi vobec.
✌️ my tiež nemáme a nechýba nám to
Dakujem vsetkym za komentare 😊
@sun_shine_2020 asi 10 rokov sme nemali ani len telku doma 😃 tiež si o nás mysleli, že sme pidivíni 😂 pred rokom na vianoce sme dostali tv a deti( medzičasom dospelé) nám urobili netflix a Disney(to sme ale časom zrusili)
Vôbec nám to predtým nechýbalo, teraz, keď to už doma je, ide to takmer furt a za mňa je to rušivé, ale na druhej strane som vďačná, keď 3 ročný chvíľku obsedi pri rozprávke.

@sun_shine_2020 nemame ani jedno z toho a vobec mi to nechyba. mame nejaku internetovu telku so 100 programami, ale popravde velmi neviem co pozerat, niekedy pozeram dokumenty, pri tych sa dobre spi.