Kto nepoužíva platené služby Netflix a Voyo?
Ahojte, je tu niekto kto nema ziadne platene sluzby typu: netflix, disney plus, voyo, atd? Ked som to spomenula sestre, ze my nic take nemame doma, tak na mna pozerala ako puk 😁 ze ako tak mozeme zit 😁
My nemame, len klasicke magio, aj to mi pride zbytocne, ja telju takmer vobec nepozeram, keby bolo na mne ju nepotrebujeme vobec
@sun_shine_2020 my nemáme a ani neplánujeme. Vlastne nemáme žiadne tv vysielanie...a ani nám nechýba, aj keď televízor máme 😉
Nemáme ani telku a ani neplánujeme
@martinkaaa83 viem co som pozerala. Cesky film Vlny o roku 1968.je tam cele vianoce na kod co sa "kupocal" za body a teraz bez kodu volne.
@sun_shine_2020 ani ja nič z toho nemám
@sun_shine_2020 ja nemam a zijem...ale ja pozeram hlavne dokumenty v telke a citam...serialy ktore si chcem pozriet sa daju pozriet na pocitaci, serialy joj, markiza nepozeram....mala som netflix uz nemam
@sun_shine_2020 telku sme absolútne zrušili a fungujeme na týchto službách. Jedno z naj rozhodnutí.
Mame len youtube zaplatene bez reklam a nemame ani klasicku tv :D
Nie, ani ja nič také nemám a ani mi to nechýba 😃
My nemame nic zaplatene. Aj youtube mame s reklamami 🤷. Ked deti trochu podrastu, tak netflix si predplatim 🙂
Mám předplacené téměř všechny dostupné streamovací platformy ... musím, ale moji členové ve skupině se na platby složí společně.
@11brano11 co omezili? Vše funguje bez omezení.
Prečo by si mala byť čudná, s priateľom nemáme nič predplatné.a sme tu obaja, veď v tv máme kopec programov
@sun_shine_2020 my tiež nič z tohto, ani nič podobne 💁🏻♀️ 😄 len klasické programy
Moj priatel nema nic. Dokonca ani magio a podobne. Na TV ziaden kanal nenajdete
Máme od MagioTv zadarmo Voyo, ale nepozeráme. Predplatené máme len Netflix a Disney+, pozeráme cez víkendy s manželom vždy nejaký film. Inak sťahujeme cez torrenty, ak nie je na nich film, ktorý by chcel manžel pozrieť 😁 v rodine inak nemá nikto predplatené nič. Vlastne, ani ja som nemala, kým som nespoznala svojho manžela, lebo TV i tak nepozerám sama a keď už, tak si pri varení púšťam podcasty na YouTube.
ja aktualne nemam, nemam tam co pozerat, plus ani casu tolko a ked, tak si pozriem na kukaj :D aktualne som konecne po rokoch zapojila moj stary telkac k appletv a ... nic :DDD prihlasena som cez otca, za takmer 2mesice som videla jednu cast serialu :D takze som povedala,ze ani nic nejdem platit. ak bude viac dobrych serialov mat pokracovanie, zaplatime, porzieme a prestaneme platit :D nie je to nejaka extra suma, ale ak to mam platit zbytocne = tak to radsej si kupim cokoladu :D
@sun_shine_2020 nie nemám, dokonca ani paušál 😂 jedine čo platim sú neobmedzené data od 4ky a keď chcem vidieť film pozrieť si na nete.
@henka123123 YouTube stačí spustiť cez prehliadač ktorý blokuje reklamy a netreba nič platiť 😂 tak pozerám aj fb
No ja len ze my doma tiež nemáme nič z toho a ešte mame len základný balíček v telke a nemáme ani fcb ani instagram. Iba Viber..
A úplne plnohodnotne vieme fungovať.
😃
@sun_shine_2020 my nemáme dokonca ani telku 🤣 to ešte len ľudia nechápu
@pikachu999 nápodobně já také nemám televizi.

@sun_shine_2020 ...v pohode... My keď niekomu povieme, že nemáme ani televízor, tiež sú reakcie najčastejšie nepochopenie a ... nepochopenie 😄 ale uznávam, že máme skyshowtime a cez NTB si dcéra pozrie SpongeBob a pod. 🙂