Kto opustil reality šou Ruža a kto vyhrá?
Kto vypadol z ruže? A zároveň kto myslíte že vyhrá? 😂
Teda Rebeka vypadla. Nedocitala som otazku 😃A vyhra asi Anicka, kedze zjavne sa mu paci najviac.
Vyhra karolina
toto nemyslia vážne že vypadla Rebeka… toto ma dosť akože zarazilo
@lizzygrant hej, ona bola dosť do pohody
@lizzygrant On sa ku nej nemal vobec. Dalo sa to pekne vidiet, ked napr. k Anicke bol sam iniciativny a ona sa ani nemusela snazit a Rebeka sa snazila vselijak a on jej sam od seba ani pusu nedal, ani sa s nou nejak nesnazil zblizit.
@lizzygrant on to na konci jej vysvetlí, keď ju už zoberie od dievčat
vypadla rebeka. sice prisla vela ludom ako pohodacka ale v poslednych castiach bolo vidno ze ma bohuzial riadne komplexy a len to maskuje humorom a naoko tazkou pohodou. rastovi sa dala na podnose ale ten to vobec neopatoval, chemia nula aj ked ona mala sebavedomie na vyhru.
kto vyhra nemam potvrdene ale podla mna karolina - sice s anickou ma tiez chemiu a rozumeju si ale ved sa pozrite ako sa sprava pri karoline - totalne je v neistote a napati so zatajenym dychom, svietiacimi ocami a pomaly nevie co so sebou... a presne toto muz jeho typu chce - dobyvat. aj jej rodicov sa hned vypytoval ci si myslia ze sa jej paci, totalne ako skolak zabuchnuty. takze podla mna je vyherkyna jasna.
vypadla rebeka. sice prisla vela ludom ako pohodacka ale v poslednych castiach bolo vidno ze ma bohuzial riadne komplexy a len to maskuje humorom a naoko tazkou pohodou. rastovi sa dala na podnose ale ten to vobec neopatoval, chemia nula aj ked ona mala sebavedomie na vyhru.
kto vyhra nemam potvrdene ale podla mna karolina - sice s anickou ma tiez chemiu a rozumeju si ale ved sa pozrite ako sa sprava pri karoline - totalne je v neistote a napati so zatajenym dychom, svietiacimi ocami a pomaly nevie co so sebou... a presne toto muz jeho typu chce - dobyvat. aj jej rodicov sa hned vypytoval ci si myslia ze sa jej paci, totalne ako skolak zabuchnuty. takze podla mna je vyherkyna jasna.
@bg92 ked ju videl prvy krat, normalne sa zasekol ako keby svet okolo prestal existovat :D dufam ze su spolu
Podla mna je Rasťo single momentálne
ano aj ja si myslim, je jasne ze sa isiel zviditelnit a nie "hladat lasku" :D
Karolina je velmi pekna a mila baba, aj sa k sebe hodia, ale ona si uvedomovala, ze je v sutazi a drzala sa na uzde. Bol jej sympticky, ale je to kratky cas na nieco hlbsie. Je mi jasne, ze sa mu paci a uplne ho ocarila, ale potom naco je cela sou a spoznavanie, ked si vyberie babu na zaklade vyzoru a ona ho nechce, ani nema zaujem. A baby, ktore zaujem mali, tak poslal prec. Ako..za mna sklamanie ten Rasto. A vlastne jazdy bachelor...vykreslia ho ako uzasneho chlapa, ktory sa uz chce usadit a on si nakoniec aj tak vyberie len podla vyzoru a nic z toho.

Rebeka