Rúž na pery

26. sep 2023

Aka farba ruzu na pery sa mi hodi ak som so snedou pokozkou, tmavohnedymi ocami a tmavohnedymi vlasmi? Aby to bolo prirodzene ale zaroven take zvlastne, pekne.

melanta
26. sep 2023

To nie je iba o odtieni pokožky, farbe očí a vlasov. Je to aj o tom, či si studený alebo teplý typ. Pretože je ružová teplá, aj ružová studená. Ja nosím červený a ružový rúž. Ale nie každú červenú a nie každú ružovú si môžem dať. V parfumériách by mali byť poradkyne, poradia, alebo potom aj v predajniach kozmetiky ako MAC a podobne ti vedia poradiť. Môžeš tam vyskúšať odtiene a vybrať si.

dominikamacakova
26. sep 2023

Ja mám ten fialový čo sa prispôsobuje podľa ph. Na mojej mame je bledo ružový a na mne ružovo fialový. Som úplne spokojná. Hlavne odporúčam rúž bez hnedých a oranžových odtieňov a je jedno aké má žena vlasy a oči.

muchotrafka298
26. sep 2023

Tazko je povedat ktory, lebo tam ide hlavne o to, ci si teply alebo studeny typ, pripadne ake rocne obdobie. Vseobecne sa toto neda povedat. Univerzalna cervena, co sa hodi vsetkym je Dior cislo 999 a tie rozne mauve odtiene sa hodia vacsine zien. Ale to sa neda urcit inac, len si to vyskusat. Lebo na kazdom vyzera odtien ruzu inac. A zalezi aj na tom, ci si opalena, neopalena a aky mas podton.

ankare
26. sep 2023

@melanta
@muchotrafka298
A mne? Svetlá pokožka, hnedé oči, hnedé vlasy. Odtiene na vlasoch mám teplé.

muchotrafka298
26. sep 2023

@ankare ja Ti neviem poradit, pretoze sa nevenujem farebnej typologii. Na toto by Ti odpovedal niekto, kto sa tomu venuje /urci tvoj fototyp, ale aj to, ci mas studeny/teply odtien a do akeho rocneho obdobia spadas/. Ja si neviem kupit ani sama sebe, ze nie vzdy sa trafim.

autor
26. sep 2023

Tak doplnam info... som teply, letny typ. Zlty podton pokozky a v lete dost opalena. V zime tak akurat odtien. Ani opalenie silne ani biela jak stena.

ninusa221
26. sep 2023

Som podobný typ až na oci ale vždy také malinkové do fialová a tak.