icon

Kto zabil Danka v seriáli Vina?

zuzinka888
26. mar 2025

Ahojte, kto zabil toho Danka v povodnej verzii?? Kto pozeral, prezradite??

cukroska
26. mar 2025

@karolina196 Tak ten chlapec má niečo za ušami ..

karolina196
26. mar 2025

@cukroska Oni obaja asi,chlapci.Tomu mrtvemu chlapcovi nasli v izbe nejake peniaze a v izbe jeho sestri tiež čosi našli.Ale s vraždou to nemusí mat nič spoločne.Ten chlapec sa mohol zlaknut iba toho,že s tym druhym robili nejake "blbosti" a bal sa len rodičov.
Zatial tam nie je nič jasné.Preto to budem dalej pozerat,lebo aj ked tu bolo spomenute kto by to akoze mal byt,tak to tak vôbec nemusí byť.Mne príde divná aj tá ženská s vlčiakom v maringotke.Bolo spomenuté,že ten mŕtvy starý učitel bol ženatý s nejakou mladšou,že či to nie je tá z maringotky.To je tak,keď nieco pozerám a robím pri tom niečo 😆 a nepozeram v klude.

cukroska
26. mar 2025

@karolina196 Ano ,môže to byť ešte zaujímavé a teším sa vždy na novú časť.Ja som myslela aj na tú Zuzu tiež s tej chaty, je čudáčka,ale aj Jakub Jablonsky tiež. A spočiatku som myslela ,že farárko.

nikaeli
26. mar 2025

Ja som teda nečítala nikde nič, ale môj tip bol manžel policajtky (Marcinkovej) - na základe toho, čo povedal ten 'čudák' (že je to blízka osoba) a zároveň v spojení s tým, ako ich syn v panike vymazával mobil.. keď si tak všímam všetkých zúčastnených, každý je svojím spôsobom nervózny, vyplašený. Iba on nie...

hellwant
27. mar 2025

@karolina196 Keby to bola zena toho stareho poznal by ju. Zije v tom meste. A prisiel tam, aby zacal novy zivot, ani ona by nechcela pri nom byt tak blizko. Ta stara bude lietat mozno v tych drogach. Podla mna tam budu mat "biznis " rozbehnuty. Aj sestra zabiteho chlapca ukryvala drogy. Uvidime🙂

janikm
27. mar 2025

Ja po pozreti posledneho dielu si myslim ze to je muz vysetrovatelky, ked sa bavili v skateparku o tom ze jej uz pripada podozrivy kazdy tak on sa hned ozval ci mysli aj jeho a potom zartoval o tych putach..mne to prislo ze aa v tom az vyziva😁 a motiv - podla mna Danko sikanoval ich syna alebo nieco tam bolo a on to vzal do vlastnych ruk mozno nie planivane ale v amoku to spravil. Ale to su cisto moje domnienky

karolina196
27. mar 2025

Fakt si myslíte,ze je to manžel policajtky?Isli by nasi podla povodneho scenara?Ak ano,tak nic moc teda.Ja stale dufam,ze to bude prekvapenie a niekto,koho by nikto netipoval. 😁

karolina196
27. mar 2025

@hellwant Nepozerala som to nejak sústredene,tak uz som si domyslela nejake veci. 😁

hellwant
27. mar 2025

@karolina196 to bol póvodny scenar? To som nevedel. Uvidime, len aby to farar neurobil, ale to mi vóbec nesedi zatial ako vystupuje. To by zas bolo reci.

vera0123
27. mar 2025

@karolina196 áno ide sa podľa scenára presne, takže je to manžel policajtky

vera0123
27. mar 2025

@janikm domnienku mate správnu bol to on ale nijako neublížil ich synovi, dôvod prečo ho nešťastnou náhodou zaskrtil bude úplne iný

janci27
27. mar 2025

@karolina196 aj v serialy Zrada isli nasi podla povodneho serialu, v tomto serialy to na 100% nebude inak. Ak je vrahom manzel policajtky, tak toho by nikto netipoval, takze prekvapenie to bude.

@hellwant farar to isto nebude, kedze ho uz podozrievaju teraz, to by nebolo uz pre divakov prekvapenie a on je dobrak, len zial skryva tajomstvo ako byvaly alkoholik

drobcek100
28. mar 2025

@andreakotesova No, jeho chovanie je veľmi divné.Mne sa nezdal už keď vymazal tie správy.Ale však uvidíme...

drobcek100
28. mar 2025

@zuzinka888 Dobré, páči sa mi to

hellwant
28. mar 2025

@janci27 ja som ho tipoval, toho manzela policajtky spravne, teda ak fakt to bude pôvodny scenar ako tu pišu😃😉 Vzdy ma akosi potesi, ked to vycitim. 🙂

bielasovicka
28. mar 2025

@zuzinka888 ja som tiež zvedavá

mili2016
28. mar 2025

@andreakotesova ja si myslím že to bude teda tá druhá verzia keďže na začiatku hovorili že Danko bol uskrteny. Aj keď viem, kto je vrah ,stále ma to baví keďže som zvedavá na motív. A baby tie ktoré to nechcete vedieť načo vôbec čítate túto diskusiu 🤔

cukroska
28. mar 2025

@hellwant Ja som práve farára tipovala najskôr. Všade je ho a každý mu verí..

karolina196
31. mar 2025

@cukroska Bol by to gól,lebo by to nikto netipoval a naši by dostali odo mňa jedno velké plus,že nesli podla originálu.Ja v to dúfam,ze to nebude ten koho každý tipuje. 😁

cukroska
31. mar 2025

@karolina196 Dnes sa práve ten čo ho tipuje každý za vraha naozaj správal divne a podozrivo .Ale nikto ho nerieši, keďže je vzorný otec a manžel a policajtke muž. Zvedavá som na tú Zuzu čo skrýva za minulosť a ten Jakub Jablonsky (neviem ako je vo filme)tiež čudný. Joj už teraz neviem dočkať pondelka.

hellwant
1. apr 2025

@cukroska 2 moznosti ma napadli po ukazkach.
1)V ukazkach na buducu cast videla vynasat telo toho chlapca- ak to bude ten, co jej psa zobral a chcel zabit- davalo by zmysel aj ze jej prachy ponukal minule aby zmizla, vydiera ho a on sa boji, ze ho prezradi a on ho mohol len najst, ale ona si môze mysliet, ze je vrah.
2)ak ozaj videla jeho otca dala dietatu skejt, aby rozrusila jeho otca, ale zas by nemala dôvod to nepovedat. Skôr mi to ide na ten môj prvy tip. Viem moc konspirujem😅 Cele je to dobre zamotane😀

mischy00
1. apr 2025

@hellwant ja pozerám dopredu na voyo a neprezradím ďalší diel ale v ďalšom diely sa dozvieš, čo tá žena s tým co jej zobral psa v skutočnosti má 🙂. Toto si určite nemyslíš, to by nenapadlo ani mňa 😀

hellwant
1. apr 2025

@mischy00 este drogy ma napadli. Vyzera to, ze to mestecko ma pelech na tieti veci😅 Ale tesim sa, dik, ze neprezradis

mischy00
1. apr 2025

@hellwant je to zaujímavý seriál, len ma už toľko dejovych zvratov na odlakanie pozornosti, že už to je celé podozrivé. Napríklad ja som chvíľu upodozrievala aj jeho sestru, pod lampou býva najväčšia tma. A tým ze povedali, je to niekto, koho veľmi dobre pozná a
nech nepátra radšej po tom, mi to chvíľu dávalo aj zmysel

cukroska
1. apr 2025

@hellwant No tiež podobne premýšľam. No necháme sa prekvapiť. Dobré to je veľmi.

janci27
1. apr 2025

v takychto typoch serialov zvykne byvat vrah ten, o kom by ste to v ziadnom pripade nepovedali, nebol doteraz pre nikoho podozrivy ani na vysluchu, cize tym padom nikto koho doteraz vypocuvali vrahom nebude, lebo to by uz tym padom nebolo pre divaka zaujimave. A inak tomu nebude ani v tomto seriali.

vveron1ka
1. apr 2025

@mischy00 tiez som kukala na voyo dalsiu cast..ale aj Hanzelov pribeh je zaujimavy ze ? Som taka napataaaa uuuz 😀😀

pink_lady
1. apr 2025

v 8. casti sa dozvieme vraha, teda ti co mame voyo uz v pondelok...myslim, ze to bude podla Broadchurch

liusa82
1. apr 2025

ja som si tiež najprv myslela že sestra.Chvílu na to aj jeho otec ale to takým spôsobom, že ich ten Danko mohol načapať s tou ryšavou Kerekeškou a nejako tak by sa to zomlelo že omylom ho nejako zabil a nechcel že ich načapal.. buď ho zhodil z toho útesu keď ho chcel zachytiť ako tak utekal ak ich videl, lenže to som ešte nevedela ostatok,potom som si myslela že to bola tá čudáčka so psom z maringotky😀 no čo diel,to som mala iného vraha🙂

mili2016
1. apr 2025

@mischy00 ahoj môžeš mi napísať súkromnu správu ako to teda bude v ďalšej časti, (som veľmi zvedavá,ja viem 🤣) ďakujem