Ktoré vianočné filmy vám lezú na nervy?
ahojte, sú nejaké vianočné filmy, rozprávky ktoré nemôžete ani vystáť? nové, staré, čo vám lezie na nervy?
Staré všetky ,teraz čo sú nové tak tie akčné komédie sa ešte trochu dá pozriet ,jedine čo som zvládla pozriet cely film bol Klaus
Este som si spomenula na Kráľovstvo krivých zrkadiel, neviem ci niektorá registrujete ten film, je to taky Ruský brak ale bez toho si Vianoce neviem prestaviť 😂
@nikha2809 anooo, ten som videla ako decko. Moja mama ho miluje 😆
Griswoldovci🙄 a Ladove kralovstvo🤮
Ja vidam v programe na sviatky Byl jednou jeden kral a Cisarov pekar a Pekarov cisar, tie ma fakt nebavia
Bez coho neviem byt je Princezna so zlatou hvezdou a Perinbaba a Shrek
Ja sa pridám k tým, ktorí neznášajú Pelisky. Tri oriešky, Perinbabu či Mrazika si raz za čas pozriem a vždy znovu a znovu nepochopím, čo na nich ľudia tak "žerú". A teda jediný vianočný film, ktorý som odmietla dopozerať, bol Santa Claus s Timom Allenom (ale Vianoce naopak s ním zase milujem). Inak som maniak na vianočné filmy a som ochotná ich pozerať dooblba. Vrátane (skoro) storočných relikvii ako A život je predsa krasny s Jameson Stewartom.
Perimbaba. Nikdy som ju celú nevidela. Hlavný hrdina mi bol vždy z pohľadu nesympatický.
Sám doma a Griswoldovci...👎👎
Mrazik z duse neznasam, ledva som to v detstve dopozerela. A nikdy sa mi nepacila Perinbaba, nechapem to halo okolo nej.
Milujem všetky filmy a rozpravky z detstva....a pozeram ich celý rok 😀😀😀.
VSETKY
@petush21 presladene americke filmy o Vianociach. fuj taky zivot ozaj nie je.
Napiste mi niekto, preco mate radi pelisky. Pre mna je to dost depresivny a smutny film.. videla som raz a stacilo.
Aj mrazika raz a perinbabu ani raz a ani sa nechystam. Mne sa nepacia ani snezenky a machri a viac menej ziadne ceske, ceskoslovenske akoze komedie
Mne to nejak nelezie na nervy Lebo co mà nebavi nepozeram. Mne sa naopak paci jedna jedina reklama na svete .. slovenska . Ani uz Neviem k comu je aky produkt ale Myslim ze ju Este stale davaju okolo vianoc hoci je 15-20r stara. Otec vravi malej “ ked budes dobra uvidis prasiatko . “ a ona ze “ nemusim ja uz ho vidim.” Ked sli v lese pre stromcek . Inak nemusim home alone a Grinch s Jim Carry ten animak ok . Perinbabu som mala rada ako dieta lebo som chcela skakat po duchnach co mi Nebolo dovolene tak aspon ten chalan vo filme si zaskakal aj za mna . Asi by som tiez sneh v afrike sposobila 😇
Mne to nejak nelezie na nervy Lebo co mà nebavi nepozeram. Mne sa naopak paci jedna jedina reklama na svete .. slovenska . Ani uz Neviem k comu je aky produkt ale Myslim ze ju Este stale davaju okolo vianoc hoci je 15-20r stara. Otec vravi malej “ ked budes dobra uvidis prasiatko . “ a ona ze “ nemusim ja uz ho vidim.” Ked sli v lese pre stromcek . Inak nemusim home alone a Grinch s Jim Carry ten animak ok . Perinbabu som mala rada ako dieta lebo som chcela skakat po duchnach co mi Nebolo dovolene tak aspon ten chalan vo filme si zaskakal aj za mna . Asi by som tiez sneh v afrike sposobila 😇
@miadi to je česká reklama, tu je len nadabovaná, ale áno, to je asi jediná reklama na úrovni ktorú poznám 😃
@miadi to je česká reklama, tu je len nadabovaná, ale áno, to je asi jediná reklama na úrovni ktorú poznám 😃
@bomba36 a pamatas si k comu to je ? Nejake telokomunikacie alebo tak ? Mne sa paci pripomina mi vtipne situacie z decstva . Asi sa mi aj za to paci ze neviem uz co vlastne propaguju . 🤣ze je taka nenasilna reklama .
Pelíšky - ale to som sa už tu o sebe dozvedela, že som sprostá keď som si to raz dovolila napísať... tak uvidíme či sa nájde nejaký iný názov teraz 😂
@janai1 S manželom tiež nenávidíme Pelíšky - český primitivizmus.
A Winnetu a zandari zo saint tropez kazdy rok vam nevadia ? Kazde leto poklad na striebornom jazere 🤣
všetky
Nemám rada Perinbaba, a nechápem ako z toho mohol byť hit, veď to je depresívny film
@anonym_c0b197 Perinbaba bola na tie roky hit.Jakubisko bol vždy o krok vpred.Ja TV ani príliš nepozerám všetko som videla x krát.Pelisky mám rada, ale Mrazika hneď prepnem🙂
@petush21 všetky
Žiadne mi nelezú na nervy a zároveň ani žiadne nepozerám
Moje deti miluju mrazika, grincha, princeznu zo zlatou hvezdou na cele a ako dostat tatinka do polepsovny a vsetky filmy s luis de funes. Naopak perinbaba, harry potter, tri oriesky pre popolusku ani nahodou u nas nejdu ...
@anonym_c0b197 Perinbaba bola na tie roky hit.Jakubisko bol vždy o krok vpred.Ja TV ani príliš nepozerám všetko som videla x krát.Pelisky mám rada, ale Mrazika hneď prepnem🙂
@luccija o krok vpred? A čím presne? Lebo aj keď sa zamyslím tak v tej dobe (už som žila), nič výnimočné v tom filme nie je
Este som si spomenula na Kráľovstvo krivých zrkadiel, neviem ci niektorá registrujete ten film, je to taky Ruský brak ale bez toho si Vianoce neviem prestaviť 😂
@nikha2809 Áno, presne, ale už ho dlho nedávali.
Kľúuuuč😁
Pelíšky - ale to som sa už tu o sebe dozvedela, že som sprostá keď som si to raz dovolila napísať... tak uvidíme či sa nájde nejaký iný názov teraz 😂
@janai1 tiez som chcela napisat,ze Pelisky :D a u svokrovcov to povinne pozeramr kazdy rok.

@petush21 ja som asi Grinch. Mne vadia už aj vyskakujúce reklamy tu na MK, lebo nič nevidím. Ken tak ďalej admini, idete pekne z kopca. Telku ani nezapínam.