Má zmysel prihlásiť sa do Nákupných maniačok?
Ahojte, už dlho premýšľam, že sa prihlásim, sledujem reláciu už roky a vždy som chcela , ale vždy bolo nejaké ALE. Myslite, že je o to veľký záujem (hlavne kvôli tomu týždňu, kde boli už rovnaké súťažiace) alebo to upadá alebo hľadajú len baby, ktoré sú nejak extravagantné?
Mňa by zaujimalo, že či sa to točí celý týždeň alebo ako to vlastne je, napríklad keby si musím vziať v práci voľno alebo ako je to s cestovaním do BA. Máte niekto nejaké zákulisné info ?
Budem vďačná 😁
@muchotrafka298 inak aj nad týmto som premýšľala, že keď ide niekto prvý, že to je ozaj také nefér voči ostatným. Raz som to dávno aj zachytila v jednej časti, ževraj to tam baby robia, tak bohvie ako je to teraz. Ja som bola stále v tom, že sa točí všetko v jeden deň aby to bolo teda fér a nikto si tam nemôže vopred nič vyskladať, ale na druhej strane koľko kávičiek by tie baby vypili, keby to bolo v jeden deň, keď kým jedna nakupuje, ostatné sedia a kecajú? Niektoré časti mi prídu úplne odveci, napr. prvá časť tejto novej série keď začala -tam bola tá pani Monika a baba, čo mala samé značkové veci na sa tam každý deň doťahovali- to by ma fakt porazilo mať také spolusúťažiace tam:D
Ale aj tak si myslím, že to môźe byť sranda:D Ja by som teda nepodvádzala, skôr ako by som si išla veci popozerať do obchodu (by som sa bála, źe tam stretnem inú babu ako pozerá tiež to by bol trapas:D by som radšej nabrala inšpiráciu z netu
@simi82 to sa netoci urcite v jeden den vsetky casti. Toci sa to postupne. To natacanie netrva pat minut, to je realne niekolko hodin v tych obchodoch. Od pol osmej rano su tam, tocia sa rozne dokrutky rozhovory a nasledne sa ide od 10tej do obchodov. Skutocne to vie byt unavne, lebo ked ty nakupujes, tak od rana do poobedia si na nohach. Tebe nikto nemoze zakazat ist po natacani do obchodov a pozerat tam. A na koho tam natrafis, to nikdy nevies. CI tam nepridu prave intriganky alebo zeny, ktore si myslia, ze pojedli vsetku mudrost sveta.
@muchotrafka298 asi si to ešte premyslím... ale keď ma to neprejde tak sa skúsim prihlásiť a už uvidíme , neham sa unášať :D
@simi82 ved sa prihlas, uvidis, ze co bude dalej. CI ta vyberu alebo tak. A hlavne, pisala si, ze zijes v zahranici, ci si budes moct na ten tyzden zobrat dovolenku. Dneska natacaju v jednom nakupnom centre, zajtra mozu v dalsom. Takze ani by som sa neviazala na to, ze kde sa bude nakupovat.
@muchotrafka298 s dovolenkou nieke problém lebo nerobím na plny úväzok a vychádza mi aj týždeň niekedy voľno tak uvidíme 🙂
@simi82 a nezabudni nas spomenut v tom videu, co tam budes posielat, preco si sa prihlasila "Lebo baby z Modreho konika ma vyhecovali a chcela som vediet, ci tam je scenar" 😂 To Ta vyberu okamzite!
@muchotrafka298 to je originalny argument :D popremýšľam nad tým:D
@buba24 aj prezdradíš, akú ste mali tému alebo kedy si bola? 🙂 Mne sa NM zase tak páčili, že som tento rok išla druhýkrát :D Prvýkrát som bola ešte v 2015.
@muchotrafka298 nemôžeš tie veci vrátiť, nedostaneš k nim visačky ani bločky 🙂 a nie, nie je to na scenár. To sa pri tomto type relácii nedá robiť. Si asi nevieš predstaviť, čo to je takúto reláciu pripraviť, natočiť a postrihať. So scenárom by to trvalo nie týždeň ale aj 2, než by to natočili. Ani Bez servítky nemá scenár.
@drews_beauty no tak ty to urcite vies najlepsie, kedze si tam bola niekolkokrat. A velmi dobre viem, co obnasa natacanie relacii.
@drews_beauty téma bola: "Ako naštvať bývalého priateľa, ktorý má už novú partnerku". Kúpila som si super kabát a čižmy. zostalo mi pár centov.Skončila som druhá. Keď na to tak spomínam, celkom sa smejem. Možno by som aj ja skúsila znovu, ale radšej keď sa oteplí, lebo v tých hangároch bola príšerná zima.

@sisa_s udajne je to aj tato relacia, hovori sa o tom. Ze je to skriptovane. Ja by som tam prave pre toto iste neisla tiez.
@simi82 tam sa bezne deje, podla roznych ohlasov na socialnych sietach, ze sutaziace, ktore neidu prve idu vecer do obchodov, nechavaju si dokonca odkladat veci, cele outfity maju vopred vyskladane a rozmyslene. Co pri tej prvej nie je mozne.