Markíza a Magio - problémy s pretáčaním programu
Skúsim sa pýtať hlavne tých čo máte Magio
My sme si to zaobstarali hlavne kvôli tomu že môžeme si pretáčať ,ale teraz markiza urobila takú blbosť že sa to nedá …
Chcela som tam volať ale majú stále obsadenú linku
Chcem len vedieť či z tým niečo nevedia urobiť alebo aspoň aby sme menej platili keďže pre toto sme sa hlavne pre nich rozhodli
Veď markíza už dávno avizovala, že zavedú zákaz pretáčanie reklám. Neviem čo ste všetci prekvapení
a kam si myslis ze akoze budes volat? a hlavne, co tym telefonatom chces dokazat?
jednoducho Markiza zmenila podmienky svojho vysielania, a bodka. Ked sa ti nepaci, isto mas v zmluve podmienky ako ju vypovedat. Treba si precitat a podla toho zrusit.
Alebo akceptovat 3 minuty reklam, a potom ta pusti pretocit.
Mas na vyber, co si vyberies, je na tebe.
Čo s tým má magio? Zakázala to markíza pre všetkých. Buď počkaj 3 dni alebo preži reklamy.
A mimochodom písalo sa o tom všade už pekných pár mesiacov dozadu. Niekedy treba otvoriť aj viac ako koňa
mna skor zarazilo, ze pretacat sa neda ani vysielanie, nielen reklama... cize ak si chcem nieco pozriet spatne a cast som uz videla tak to musim vidiet cele, toto veru vadi, reklamu ozeliem, aj ked moznost pretacat mi vyhovovala...
ide im o to, že zadávatelia reklám, ktorí tam platia milióny sú nespokojní, určite nebudú brať do úvahy tvoj názor
Bohuzial tym Magio nic nema.To je ako ked ti prestane znacka vyrabat tvoj oblubeny odtien ruzu,a budes sa dozadovat v drigerke ako je mozne ze ho nepredavaju.
mna skor zarazilo, ze pretacat sa neda ani vysielanie, nielen reklama... cize ak si chcem nieco pozriet spatne a cast som uz videla tak to musim vidiet cele, toto veru vadi, reklamu ozeliem, aj ked moznost pretacat mi vyhovovala...
@demografka Telekom má takú "chybu" v staršej verzii Magia a neplánujú ju už vôbec riešiť, iba ak sa znovu upíšeš na 2 roky tak ti dajú novšiu verziu kde bude fungovať pretáčanie okrem tých povinných 3 minút reklamy
Ostatný operátori toto nezaviedli, nemožnosť vôbec pretáčať.
No, este je moznost si nahrat co chces na disk - myslim ze kazda telka co je novsia ako 15r to ma. Zapojis disk cez USB, naplanujes nahravanie a je to. Potom si nahravku mozes pretacat kolko chces.
my mame o2 tv a od 5.6. (ci tak nejako, aj prislo upozornenie), ze sa nebudu dat dopredu pretacat programy vratane reklam - Markiza, Doma, Dajto, Markiza Krimi a Klasik. Akoze tym si "s.ru" do vlastneho, sak uz nikto nebude na tych staniciach nic pozerat. Film ma hodinu, ale s reklamami 3 🙄 Zvykli sme si, ze sme si nahraty film pozreli vklude na dalsi den a len pretacali reklami. Takto koniec. Snad nebudem 2 hodiny pozerat na reklamy
Dlhodobým cieľom je podľa mňa presunúť všetkých "pozeračov" na platformy ako Disney, Netflix a spol. Aj na youtube sa dá za príplatok preskakovať reklamy. Očakávam, že najskôr všetkých otrávia reklamami a potom ponúknu za príplatok možnosť menej reklám alebo možnosť pretočiť.
@demografka mne ide pretáčanie vysielania v pohode
máme telku od Giganet a nie je problém s pretáčaním reklamy
@demografka Telekom má takú "chybu" v staršej verzii Magia a neplánujú ju už vôbec riešiť, iba ak sa znovu upíšeš na 2 roky tak ti dajú novšiu verziu kde bude fungovať pretáčanie okrem tých povinných 3 minút reklamy
Ostatný operátori toto nezaviedli, nemožnosť vôbec pretáčať.
@demografka to je čudné
Ja mám o2 a keďže zakázali pretáčanie dopredu, tak reklamy preskocim pretáčaním vzad:
- začne reklama, zapamatam si, na koľkej som minute.
- nastavím sa na program, ktorý ide za mojim - tento pretacam vzad (čiže cez môj program) až po cca +10 minút k zapamätanému času. Nechať radšej viac a potom po kúskoch, až kým nevidím, že reklama už skončila 😁
Nemáte za čo 😁
u niektorého operátora funguje pretáčanie na začiatku kým začneš pozerať aby si vedela pretočiť tam kam máš rozpozeraný film
takže to obídu tak ak začne reklama prepnú sa na iný kanál, potom vrátia nazad a zase majú pár sekúnd na to aby pretočili kam chcú
@demografka Iba reklama sa nedá pretáčať. Upútavky aj hlavný program môžeš pretočiť. Polovička spomínala, že na spodku je nejaký pás, ktorý keď je červený, tak sa nedá posúvať, keď je zelený, posúvať sa dá.
tu je k tomu info
https://www.dsl.sk/article.php?article=30861&hot=3
takze magio v pevnej sieti sa neda vobec dopredu pretacat, nie len reklama
Ani mne nejde pretáčať program, nie len reklama. Vcera som si zastavila správy a nedalo sa dopredu pretociť. Film ked chcem dám nahrať, to sa pretáčať dá.
Dlhodobým cieľom je podľa mňa presunúť všetkých "pozeračov" na platformy ako Disney, Netflix a spol. Aj na youtube sa dá za príplatok preskakovať reklamy. Očakávam, že najskôr všetkých otrávia reklamami a potom ponúknu za príplatok možnosť menej reklám alebo možnosť pretočiť.
@tanyan 🤔 cielom markizy je aby im odisli zakaznici, aby zarabala radsej konkurencia, napr. Netflix ?
To mi nevychadza...
Ani nám sa nedá. Máme sledovanie.tv
a kam si myslis ze akoze budes volat? a hlavne, co tym telefonatom chces dokazat?
jednoducho Markiza zmenila podmienky svojho vysielania, a bodka. Ked sa ti nepaci, isto mas v zmluve podmienky ako ju vypovedat. Treba si precitat a podla toho zrusit.
Alebo akceptovat 3 minuty reklam, a potom ta pusti pretocit.
Mas na vyber, co si vyberies, je na tebe.
@elanor vtip je v tom že ani po troch minútach sa nedá pretočiť. Ani staršie z archívu.
zrušili niekomu na UPC Markizu klasik? odvčera nejde, neviete prečo?
Pokial mate starsiu verziu magio tv tak ano tam je pretacanie uplne vypnute nie len reklamne sekvencie ale kompletne vsetko aj stopaz filmu aj archiv aj nahravky.. bud skoc do t-comu pre novy box ktory vymenis za tie settopboxy co mas doma a tie stare im zanesies tu neviem ci bude nutne obnovit viazanost alebo to bude pre stalych klientov zadarmo alebo prejdi k inemu operatotovi.. starsiu verziu uz velmi dlho nikomu neposkytuju a preto sa im s tym nechcelo babrat
Skylink, to isté tiež sa tam nedá pretočiť reklama +pridružené Markíza stanice

Ako dlho máte mágio? nejde vôbec pretáčať celý film, alebo nejde pretáčať reklamy?