icon

Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?

mius86
5. nov 2023

Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?

mooonika1975
12. nov 2023

@anelehka dakujem

mooonika1975
12. nov 2023

@janicka1988 bože, ale trepeš. Tiež furt odposes na mna. Tak neviem čo tá vyrušuje . Chves mat posledné slovo? Ok, máš ho. 😂

janicka1988
12. nov 2023

@mooonika1975 😂 a že kto nevie gramatiku 😂

mooonika1975
12. nov 2023

@janicka1988 jaj toto je pre teba gramatika? No ok. Tu už sme skončili 🙄👍

barb1233
12. nov 2023

za mňa reklama s velmi peknou pojintou…ale myslim si,ze vela ludi (čo na jednej strane aj chapem) sa nad tym rozhorsuju aj skrz deti napríklad…ked tu reklamu nejake malé 5 ročné dieta počuje teda konkretne tu cast so spermiami a spýta sa na to,vysvetlit mu to tak aby ta mala hlavka to dako normlane pochopila je narocne a ked chces uprijimne a neklamať mu myslim ze to ma este cas troska a nie v čo ja viem dakych 4/5 rokoch riesit konkretne tuto tému…to si myslim ze je hlavný dovod preco sa ten úsek tej reklamy tak rieis…inak velmi pekny princíp reklamy o rešpekte a tak..za mňa z tejto strany uplne super

jana_eyre_2
12. nov 2023

@danyelia to nie je upozornovanie, ak homosexualitu človek berie prirodzene, tak mu ani netrkne že by to bolo nejaké upozornovanie.. keď da v telke muž pusu žene, tak ti to príde ako upozorňovanie na heterosexualitu? Alebo keď sa spomenie niečo v súvislosti so vzťahom s opačným pohlavím?

Keďže mne nepríde nič divné na homosexualoch, tak mi ani nenapadne riešiť, že sa niekde homosexualita spomenie.. (a moje deti to prirodzene berú tiež) to len niektorí precitliveni ľudia striehnu na najmenší náznak aby sa mohli pohoršiť..

viestta
12. nov 2023

@jana_eyre_2 to upozornovanie na homosexualitu riesia hlavne ti, ktori by boli najradsej ak by ich taki ludia "neobtazovali" svojou existanciou.

prasiatko30
12. nov 2023

@jana_eyre_2 presne mna zaraza, ze niekto sa pozastavuje nad pojmom spermie a ako to vysvetli 5r detom - no primerane veku ak si to este stale neurobil/a. Krasne pointa a ludia sa idu poserkat z toho, ze chalanisko spomenie, ze nie je na zeny a volaco o spermiach. 🤦🏽‍♀️dost nutna reklama sa mi zda.

danyelia
12. nov 2023

@jana_eyre_2 Zase nepochopila, ale nevadí...🙄 Skúsim ešte raz. Všetkého veľa škodí. Neustále vnucovanie niečoho môže byť kontraproduktívne. Príklad: Všetci vieme, že zdravé stravovanie je super. Ale keby mi to niekto dookola tlačil do hlavy, 10x denne reklama na zdravé šaláty, začne my to liezť na nervy. Nie šalát, ale to otravovanie. Všetci vieme, že šport je super. Ale keď mi to bude niekto dookola opakovať,10x denne reklama na cvičenie, začne mi to liezť na nervy. Nie šport/cvičenie/tréning, ale to otravovanie. Všetci vieme, že učiť sa treba...ale keď budem decku denne 10x opakovať, že sa má učiť, začne mu to liezť na nervy. Nie učenie a škola, ale to večné upozorňovanie na to. Vieme, že interrupcie sú, boli a budú. Ale ten večný ,,boj za práva žien,, zo strany političky JBC je už otravný, čistá propaganda. Mám rada deti, mám ich 4, ale keby mi v nejakej reklame 10x denne spievali, že mala by som mať deti 6, išlo by mi to na nervy a je to otravné. Nie tie deti, ale to upozorňovanie, vnucovanie, riešenie, nátlak, propaganda, presviedčanie ..Vojna, Ukrajina, Covid...áno, chápeme...ale 24 hodín denne o tom počúvame, áno je to otravné. Nie tie problémy samotné, len to, že je toho už veľa... Kamoškine bábätko je roztomilé. Ale 10 x denne od nej počúvať, aké je ňuňuňu je otravné. Nie to milé bábo, ale jej správanie. LGBTI komunita tu bola je a bude. Nie ona a tí ľudia sú zlí, ale počúvať o tom 10 x denne v reklame JE otravné. Každý príčetný človek pochopí, čo som tým chcela povedať, kto nie - škoda rečí...

galganka
12. nov 2023

...10 strán... 10... Za spermie a údajného homosexuála...
Nuž, ja iba pridám jeden nenápadný link:

https://www.peticie.com/peticia_proti_peticii_s...

erickatt
12. nov 2023

@mius86 mne sa paci. Je mila, a pravdiva

viestta
12. nov 2023

@galganka matky riesia spermie v reklame a popri tom im unika, ze vlada sa chysta obrat o 90% rodicovskeho dochodku ich rodicov. Ale spermie v reklame su nas najvacsi problem... Proti spermiam spisu peticiu, ale aby vyzbierali podpisy na peticiu za zachovanie 2% dani pre neziskovky, na ktore su mnohe z nich odkazane, to nie. 🙄

galganka
12. nov 2023

@viestta priority... 🤷🏼‍♀️

viestta
12. nov 2023

@galganka vsak to, vsak to...

jana_eyre_2
12. nov 2023

@danyelia nato že máš potrebu stále poukazovať aká som sprostá a nechápem píšeš mi strašne veľa pátosu.. ja to nepochopím, nemusíš sa snažiť.. dúfam že nepozeras ani romantické filmy, aby ti nezačalo liezť na nervy manželstvo.. 🤔

Btw pozeraj menej telku a nebudeš to počúvať 10x denne..

danyelia
12. nov 2023

@jana_eyre_2 Nikde som nenapísala, že si sprostá, len som mala pocit, že sme si nerozumeli, ale teraz už chápem, že má nechápeš 😁 Že veľa pátosu, no snažila som sa vysvetliť môj postoj tak po lopate...Telku nepozerám, romantické filmy už vôbec nie, akurát mi tu vyhráva tá slávna vianočná reklama vedľa z izby, mužovi snáď večerný film nezakážem...stačí si zapnúť správy a politické debaty a mám dosť. A len tak mimochodom, dcéra sa tu vytešuje na nejakého/nejakú/niečo? ,,Holladropsa,, v ČSMT, nejaký tvor, pôvodne muž, transexuál, gay, ktorý sa hrá na ženu...? Neviem, ale toto si teda pozriem. Že je strašne in medzi mládežou, vzor, idol 🤪 Veď kukni aj Ty a napíš, či tento gay je v pohode, teraz ideee 😂

jana_eyre_2
12. nov 2023

@danyelia ja nepozerám televíziu a ani kvôli tebe nezačnem.. ani mi tu nevyhráva z vedľajšej izby.. a je mi úplne jedno kto je čím, pretože to považujem za každého osobnú vec a neirituje ma ak je niekoho vidno a pocut.. to je zase asi nieco, čo nepochopíš ty..

danyelia
12. nov 2023

@jana_eyre_2 ...ja som si to pozrela aj kvôli Tebe a všetkým ,,tolerantným,, ľuďom, čo sa nám to v hlavnom vysielacom čase v TV ponúka ako zábava...19- ročný polonahý nalíčený mladý muž, ktorý sa cíti asi ako žena či trans osoba? (neviem, či je gay, asexuál, či iný sexuál) sa pokúša o falošný ,,spev,, - padajú tam slová privát, sex, každé druhé slovo je vypípaný vulgarizmus...dostane sošku zosnulého p. Pátroviča a postupuje ďalej 😄 Snažím sa vysvetliť dcére, že TOTO asi nebude ten vhodný vzor pre mládež, či? 😃 Ja neviem, tak mi niekto prosím Vás vysvetlite, či toto je normálne a Vášmu decku poviete, že toto je super a musíme HO/TO/JU? všetci tolerovať/obdivovať aký/aká/aké je 😂🤣🤦🏼‍♀️ Veď toto už je chorééé...

0silvia0
12. nov 2023

@danyelia nevieme sa ti vyjadrit, ci je nejaky polonahy muz vhodnym vzorom pre mladez, lebo netusime o kom pises. Ved mas vlastny usudok, tak podla vlastneho usudku musis vychovavat vlastne deti.

hiro
12. nov 2023

@0silvia0 "a Vášmu decku poviete, že toto je super a musíme HO/TO/JU? všetci tolerovať/obdivovať aký/aká/aké je"
- preco by to malo byt super? Preco by som to mal tvrdit mojim detom? Preco by ho museli obdivovat? Jedine co tam mas spravne - tolerovat - nech si zije ako chce a to je vsetko. Pozrel som si fotky, pokrutil hlavou a to je vsetko. Nevidim jeden dovod aby som nutil deti ho obdivovat.

kittykat22
12. nov 2023

Reklama ma nijak nepohorsuje. Ale dokazem si predstavit, ze profi marketingova firma dokaze spravit reklamu ktora vyjadri hlavnu myslienku a nevytoci tym 1/3 naroda. A asi mi aj vadi myslienka, ze prezentuju zvysok rodiny aka je uber blba, ze si nevsimli za tie roky, ze chlapec je homosexual. Veta "si stastny" situaciu moc nezachrani.

jana_eyre_2
13. nov 2023

@danyelia je snáď zaťažko tolerovať kohokoľvek? Ak sa tebe niečo nepáči, nemusíš to sledovať ani nikoho obdivovať.. stačí neriešiť.. lenže niektorí ľudia nerozumejú čo znamená pojem naozaj akceptovať..

0silvia0
13. nov 2023

@hiro oprav si prispevok a adresuj to autorke tychto slov, pomylil si sa.

beloved
13. nov 2023

@viestta Presne pre toto vypustaju do TV taketo "veci", aby odvadzali pozornost ludi od dolezitych veci /rodicovske dochodky a ine/ a ako vidime, funguje im to uplne dokonalo, nikto sa neburi, nikoho to podstatne nezaujima

viestta
13. nov 2023

@beloved nemyslim si, ze Tcom ma dohodu s vladou na odputavani pozornosti. Problem je v tom, ze divak, posluchac, citatel... nedokaze rozlisit dolezite veci od nedolezitych. Je jednoduchsie venovat sa zastupnym problemom ako sa hlboko zamysliet nad skutocnymi problemami a hladat riesenie. A v tom je ta tragedia. LGBT+ agenda je iba a len zastupny problem, tym ludom to nijak nezmeni zivot, ked bude niekto vykrikovat, ze maju chodit po kanaloch, ale je to zneuzivane na odputanie pozornosti od tych veci, ktore kazdeho ovplyvnia. Jednoducho mame ako narod problem s kritickym myslenim, pre privela ludi je jednoduchsie ak im niekto naserviruje "atraktivnu" temu a tou sa budu rozoberat. Aj tato reklama je ziariva ukazka zastupnej temy. Ale malokoho vzrusuje to, co sa dostalo do programoveho vyhlasenia vlady a to sa dotkne kazdeho. Vianocna sezona skonci, skonci aj problem spermii v TV, ale ten pruser co nas este caka, ked sa zacnu plnit tezy programoveho vyhlasenia a vtedy nas cakaju skutocne problemy

beloved
13. nov 2023

@viestta Jasne, ved ani ja si nemyslim, ze by Tcom mal dohodu s vladou /aj ked, clovek nikdy nevie, ze 😨/
Ale v ostatnom sa myslim uplne zhodneme

danyelia
13. nov 2023

@0silvia0
@hiro
@jana_eyre_2

Tak nepozreli ste si to, ale viete, že to musíme tolerovať a akceptovať. Pre vás si dám tu námahu a napíšem vám slová ,,piesne,, resp. škrekotu, za ktorý si vyslúžil tento človek smiech a potlesk publika. A nejde o to, že budem dieťa nútiť to obdivovať, ale skôr mu vysvetliť, že na tom nie je čo obdivovať, lebo ono to vplyvom tej propagandy bohužiaľ už obdivovať začína. A som veľmi zvedavá, či by ste boli takí tolerantní a akceptujúci, keby toto v telke predviedlo vaše dieťa... Tento ,,talent,,. No ja by som sa hanbila ako pes za neho! Nech sa páči, text:

,,Na priváte se* chce každý,
je*ať do rána aj v tom daždi,
páči sa mi, keď jazdím na tej klzkej tyči,
ako k**** v p***, ako k**** v p***,
...a toto sa opakuje 2x, tento krásny refrén.
Popri tom si hladká provokatívne zadok.

A presne títo ľudia svojim zvráteným a nechutným až chorým správaním poškodzujú celú komunitu spomínanej skupiny slušných ľudí 🙄

viestta
13. nov 2023

@danyelia slovenska ludova
Chodzili bi do nas
1.
[:Chodzili bi do nas parobci za redom,:]
[:aľe už ňechodza, hojaja, čuhaja,
bo ja špim so dzedom.:]
2.
[:Bo ja špim pri sceňe a dzedo na kraju,:]
[:kedz dakto zadurka, hojaja, čuhaja,
ta dzedo stavaju.:]