Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?
Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?
Btw taká Alex wortex je heterosexuálka pokiaľ viem.. a vôbec nemám dojem že by jej vyčítali že jej výstrednost a vulgárnosť podkopavala heterosexualitu.. chápeš čo chcem povedať, alebo mám písať 100 príkladov?
@viestta To si teda dobre nepamätáš, jeho vystúpenie išlo presne o 21:24 hod., presne vtedy som tu písala komentár, že už to ide 😉 A keď sme už pri texte tých piesní, ktoré porovnávaš, možno si stačí vybrať, ktorú by si skôr pustila svojmu dieťaťu, dala zahrať svokrovi na oslavu, tancovali by ste na nej na svadbe, spievala by sa v zbore, deti by sa ju učili v škole...a sme doma.😊 A ak sa Ti páči viac tá zo včerajška, chyba bude asi niekde inde...
@jana_eyre_2 & @viestta
Myslim si ze mat nazor a nejaku reklamu (prip. vystupenie nejakeho frustrovaneho typka) nevylucuje mat tak isto vlastny nazor na politicku situaciu na SK, nie?
Ale ked dochadzaju argumenty, tak samozrejme odklonenie temy je ten najlepsi argument.
Nazov temy je "Telekom vianočná reklama". Tak neviem co tu niekto vyskakuje ohladom sucasnej politiky na SK.
@number19 aj si si čítala komentáre v súvislosti na koho reagujem? Čo tvrdí o tom ako čo poškodzuje "povesť" "skupinu ľudí"atď? Samozrejme že áno však.. len samozrejme najlepšie je zamiešať sa do debaty, vytrhnúť niečo a nebrať v úvahu čo všetko v diskusii odznelo a na čo reagujeme a spomenúť "keď nie sú argumenty..." Bla, bla, bla..
To, že niekto odbočí od reklamy o spermiach ku chlapcovi čo škaredo spieval - to už je samozrejme v poriadku, to sa môže..
@0silvia0 Veď v poriadku, nemusíš pozerať na toho divného týpka (úplne si ho vystihla), len som z toho vyrozumela, že nič si nevidela, nepočula, nezáujem...ale v podstate toleruješ a akceptuješ všetko, lebo sa to tak...patrí. Taký mám z toho dojem, ale ak to tak nie je, ok, nehádam sa 🤷♀️
@jana_eyre_2 Alew Wortex patrí tiež na psychiatriu bez ohľadu na je orientáciu, o tom niet pochýb...Tú politiku treba tiež vnímať hlbšie, hlavne si dať otázku, prečo to tak je, vypočuť si všetky strany...Ale o tom téma nie je, tu by sa dalo písať hodiny a hodiny o tom.
@danyelia kopírujem ti, čo som ti ja napísala: nevieme sa ti vyjadrit, ci je nejaky polonahy muz vhodnym vzorom pre mladez, lebo netusime o kom pises. Ved mas vlastny usudok, tak podla vlastneho usudku musis vychovavat vlastne deti.
Ak z tohoto dedukuješ, že ja všetko akceptujem, lebo sa tak patrí, tak ok, tvoje dedukcie nie sú môj problém. Ja si sama vyberám, čo budem v TV pozerať, a rozhodne k môjmu záujmu nepatria relácie tohoto typu, ani žiadne farmy, a iné blbosti.
@0silvia0 ...tak nevieš sa vyjadriť k téme, lebo ani netušíš o čom píšem. A to je snáď jasné, že podľa vlastného úsudku budem vychovávať svoje deti, nie podľa susedovho, či? Tak neviem, čo si mi tým vlastne chcela povedať, veď si si mohla pozrieť to video a napísať - buď, že ten polonahý chlap je vhodným vzorom pre deti, alebo nie je vhodným vzorom pre deti, o tom bola téma 🤷♀️
@danyelia a o chlapcovi v súťaži ktorého si sem priplietla debata je?
@jana_eyre_2 Súvisí s témou viac ako politika, nie?
@danyelia a ty vieš čítať s porozumením? Podľa mňa ani nie, skús si prečítať môj komentár hore ešte 5x.. potom prídeš na to ako to súvisí s tým o čom sa tu bavíme..
@jana_eyre_2 Zvyraznila si to, ze ti, ktori nesuhlasia s reklamou a tvojim nazorom, by sa mali viac zamerat na momentalnu politicku/celospolocensku situaciu na SK.
Ale tento "argument" si neodpisala tym, ktori s tebou ohladom tejto reklamy suhlasia. Preco?
Ved oni su tiez zamestanani nepodstatnou reklamou, a nie horeuvedenymi problemami?
Vies preco? Lebo si odklonenie od temy pouzila ako argument.
@number19 bolo zrejme preto, že tí čo somnou súhlasia tu reklamu neberú ako podnet na rozvrat spolocnosti?
@jana_eyre_2 6x som čítala a nesúvisí s ničím
@danyelia tak ako nerešpektuješ všetko z majoritnej komunity, tak isto nemusíš rešpektovať všetko z minoritnej komunity. V reklame bol zvýraznený vzájomný rešpekt celkovo, čiže aj k tejto komunite, nikde tam nebol zvýraznený rešpekt ku každému divnému človeku z tejto komunity len preto, že k tej komunite patrí, toto si si už vydedukovala sama.
@jana_eyre_2
Ak si aj niekto mysli, ze nejaka reklama je rozvrat spolocnosti, je to jeho nazor, neznamena to, ze mas spochybnovat je osobu (a zaujem o situaciu na SK ci spolocenksu, alebo politicku, alebo jeho kulturne prip. rodinne zazemie).
Tak respektujes silene a velmi nekultivovane pretlacanu LGBTxxx na SK, vulgarnu terminologiu v denne vysielanych reklamach na SK, ale nerespektujes iny nazor ako ten tvoj (na tieto konkretne temy)? Tak to je iny zmatok.
@number19 čiže keď niekomu oponujem a hovorím svoj názor ako to vidím ja - niekomu kto to vidí opačne, to je nerešpektovanie? Ukáž mi jednu vetu, kde spochybnujem jej osobu?! To je drzosť tvrdit prepáč!
Cize ty mňa nerespektujes, lebo mi oponujes? To je iný zmätok naozaj..
@jana_eyre_2 Ja tvoj nazor respektujem, ale nehovorim ti hned, aby si sa vykaslala na tuto temu a radsej sa dovzdelavala v sucasnej politicke a celospolocenskej situacii...co si ty pouzila v tvojich pseudoargumentoch.
Ja som na zaciatku diskusie velmi jasne vyjadrila a argumentovala svoj nazor, ale k teme a nikoho prehlad k inym temam som nespochybnovala...chapes uz konence?
Ak nie, tak to uz radsej nechaj tak...
@number19 kde píšem že má niekto na niečo kašľať a dovzdelavat sa? Ešte raz sa pýtam, kde spochybnujem kohokoľvek osobu?! Nie tvoje argumenty sú pseudoargumenty a ja koncim s vysvetľovaním tebe, lebo je to evidentne zbytočne..
@0silvia0 V podstate sa dá povedať, že ja rešpektujem takmer všetko. Samozrejme, mimo vrahov a pedofilov, o tom sa ani nemusíme baviť. Ale ak má niekto podobnú ,,úchylku,, - čo teda zjavne chlapec z ČSMT má (stále sme pri téme REŠPEKT z reklamy...) prečo sa nemaľuje a neškrieka si tie vulgárnosti doma za zatvorenými dverami? Prečo to telka pretláča ako ,,talent,,? Na druhej strane, myslím že Superstar? vyhral A.Pavlovčin, ten je tiež gay. Ale on bol fakt dobrý a talent mal. Otázka je zase len tá, prečo sa tu niečo nasilu pretláča ako niečo normálne, veď toho ,,umelca,, zo včera mali hneď poslať domov, prípadne na liečenie, no niee, porota a ľudia sa na ňom rehocú (alebo vysmievajú) ako blázni a ešte ho pošlú do ďalšieho kola. Nabudúce príde nahý a bude spievať o čom? Zase to celé vypípajú? Sú veci, situácie a ľudia ktoré si slepý rešpekt nezaslúžia, len stačí mať zdravý rozum 🙄
Nikde som tu nenašla odozvu na to, ako sa sa asi cítia jeho príbuzní. Ja už mám svoje roky a deti dospelé, prežila som s nimi všeličo, ale celý ten popevok je hlavne výsmech a neúcta voči starším generáciám. Myslieť si o nich môžete čokoľvek, ale priviedli vás na svet a vychovali - a ak vás vychovali dobre, takéto prvoplánové reklamy si nezaslúžia...

@danyelia pozrela som si to dnes ráno na sociálnej sieti.. chlapec má evidentne nejaké problémy, evidentne mu v živote niečo chýba a niekde v jeho živote je chyba.. a tá chyba vobec nie je v tom že je trans/gay.. ale v tom že prahne po pozornosti a chce ju na seba upriamiť nevhodným sposobom.. ale je to jednotlivec, ktorý dostal v médiách 10minut slavy.. (+desiatky minút na soc.sieti od ľudí ktorí si z neho robia srandu) ludia sa pohorsuju, vyvrsuju, smeju.. ako v stredoveku ukazujú prstom, len nie na námestí ale za obrazovkami...
A vieš čo som si pozrela tiež? Politické debaty.. od ľudí, ktorí zastupujú náš štát.. mňa, teba aj všetkých na Slovensku.. jeden uráža a ponižuje moderátorku televízie, druhý vymýšľa zákony ktoré dostanú organizácie na kolená.. tretí sa snaží ovplyvniť súdnictvo, štvrtý chce životné prostredie dostať do úplného konca.. piaty si zakrýva oči a lešti si jamky v lícach na prezidentské voľby.. to sú ľudia ktorí ma ovplyvňujú a ľudia ktorých sa reálne bojím.. síce oblečení sú pekne ani nespievaju falošne, ale našu spoločnosť dostávajú do totálnej riti...
Nie, v tej riti nie sme preto že nejaký mlady chlapec spieva vulgarizmy a Jojka mu dá priestor.. v tej riti sme preto že je tu toľko ľudí čo seru na našu spoločnosť a volia si ľudi ktorí nenávidia, ktorí kradnu a chcú utlacat... A tuto niektorých trápi reklama... Zúfalé...