icon

Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?

mius86
5. nov 2023

Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?

marca12
13. nov 2023

@mius86 ja som si ju vcera konecne pozrela na youtube. Lebo uz sa zacala udajne spisovat peticia. A uznavam tato reklama nie je vhodna pre obmedzenych ludi. Úprimne mne skoro slzy vybehli,ked sa babicka opytala... Si stastny? Ide o tu emociu,vzajomny respekt je najkrajsi darcek. Nie je o tom,aby sa propagovalo nieco,ale aby sme sa uvedomili a respektovali sa.

nela82
13. nov 2023

@mius86 silou mocou "nutia" ľudí uznávať homosexuálov.Na zaplakanie.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
kaitlin3
13. nov 2023

no mne je uplne na grc z tohto Slovenska, to vazne sa riesia peticie proti reklame v telke? proti tomu sa spisuju peticie? kokos vam aj keby tato vlada doslova nakadila do ruky tak vy este podakujete a ste stastni, ze nemate v telke reklamu na "udajne LGBTI propagandu". Ach tento narod slovensky nic dobre necaka.

sonula
13. nov 2023

Ak by ste prokansli svoju obmedzenost a dostali by ste sa na koniec reklamy, zistili by ste, ze posolstvom je: respekt je najkrajsi darcek. Ze ak ini ludia neziju podla vasich predstav, mozu byt stastni a spokojni. A najviac ich potesite tym, ze sa zdrzite hlupych komentarov a budete ich proste respektovat. Je jedno ci je to lgbti alebo hocico ine. Skoda, ze vasa obmedzenost uz zasla tak daleko

sonula
13. nov 2023

@miriam11 je smutne, ze sa musis pytat.

sonula
13. nov 2023

@nela82 ako? Niekto z telekomu ti drzi zbran pri hlave kym to nedopozeras, alebo ti zabranili prepnut na iny program? Vyhrazaju sa ti?

marca12
13. nov 2023

@miriam11 takze je vhodna zrovna pre teba

katecameron
13. nov 2023

@mius86 nevhodná vianočná reklama .Našťastie deti už majú vlastný rozum a takéto niečo ich nijako neovplyvňuje.Nechcxela by som mať malé deti v tejto dobe

riyadh
13. nov 2023

@mius86 propaganda lgbt.. Hrozna reklama

tarinka155
13. nov 2023

Ja tu reklamu neznášam!!

nela82
14. nov 2023

@sonula zástanca homosexuálov.
Otravná,homosexualna a k tomu vianocna reklama.Vyjadrila som sa myslím dosť jasne a svoj názor nezmením.

dadka_bb
14. nov 2023

Je to grc, a dufam ze za to niekto bude zodpovedat. Aby moje deti este aj na vianoce otravovali prihriate gule , to je na basu. Uz neplati zakon o mravnej ochrane mladistvych? To moja 8 rocna si ma na vianoce pospevovat o natlacenych guliach v lesklych slipoch? 🤮🤮🤮

sonula
14. nov 2023

@nela82 hej som ich zastanca. Su to rovnako ludia ako ty, chodia do prace, maju rodiny, konicky, lasky. Su uplne rovnaki ako ty alebo ja. Skus dat dole tie klapky a znovu si pozri tu reklamu, a povedz co je na tej reklame take homosexualne.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
verca898
14. nov 2023

@number19 presne taaaak🙈👏👏👏👏

verca898
14. nov 2023

@mius86 akoze nechapem ze je gay tam chcú povedať a ze príde o spermie tými tesnymi boxerkami ...a co? Načo sú mu spermie keď je gay ? Každopádne nemyslím si ze vianoce sú len o jednej skupinke ľudí a tato reklama sa doslova na tú skupinku zameriava ako keby len oni potrebovali vsimnutie alebo ako to nazvať.....sú tu aj väčšie problémy a nech si je kto chce co chce ale pretlacat to ako niečo normálne nieje normálne...

arwen321
14. nov 2023

@mius86 podla mna velmi vydarena a vtipna reklama o tolerancii. Nabada ludi nedavat debilne otazky a nevyziadane rady, o ktore nikto nestoji, a jednoducho si uzit sviatky.

arwen321
14. nov 2023

@marca12 presne tak. Mna to tiez dojalo. Aspon babka ma rozum.

arwen321
14. nov 2023

@miriam11 myslienka respektovania sa navzajom. Lgbt tam je a zaroven nie je. "Dievca nehladam" moze byt aj napriklad: nehladam, lebo som po rozchode

lienka.7
14. nov 2023

@arwen321 pasáž s nehľadanim dievčata vystihli... aspoň ja som dnes videla verziu bez tejto casti

ziarifka
14. nov 2023

@arwen321 mne tá reklama pripomenula, ako som bola ubolená po nevydarených vzťahoch a žiadneho muža som nehľadala. Chela som byť len sama. A moja mamka každý deň telefonát, či už som niekoho našla a celé sviatky tiež o tom, že mám s niekým byť a nebyť prieberčivá v chlapoch. Ten chalan z reklamy absolútne nemusí byť gay, akurát chce byť aktuálne sám. A rýpať do toho je teda dosť bolestivé

arwen321
14. nov 2023

@marsmykkok debilne otazky a este debilnejsie rady...typicke rodinne stretko. Kedy bude svadba? Kedy dieta? Kedy druhe? A preco nekojis? Ako fakt to vystihli v tcome nech aspon na vianoce si daju pohov

eva7777
14. nov 2023

@sonula A čo takto rešpektovať, že tí čo nás porodili a vychovali, tí čo sú naša rodina, sa zaujímajú o to, ako žijeme a či sa nám darí? Na tomto fóre je fakt vidno, že sú tu mladé mamičky, ktoré sa v tejto situácii ešte neocitli na druhej strane. Aj pri všetkom vašom rešpekte bude dieťa v dospelosti robiť veci, ktoré sa vám nebudú páčiť, a ak ten rešpekt bude len vašej strany, a z jeho nie, on bude možno šťastný, ale vy nie...

marca12
15. nov 2023

@eva7777 Ved o tom to je. Dolezite je,aby bolo dieta stastne. A nie zilo podla mojich predstav. Ja som sa raz davnejsie mojich neteri opytala,ci su stastne. Ostali prekvapene a cudovali sa,preco sa to pytam. Je to otazka,ktora malokoho nezaujima a mala by zaujimat prave najblizsich. Ci dieta zije podla tabuliek mi je jedno,pre mna je najviac,aby bolo stastne.

mooonika1975
15. nov 2023

@lienka.7 to robia každý rok, nie je to preto , že by to niekomu prekážalo. Je to kvôli minutazi, najprv púšťajú celu a potom so skrátia.

xnatalkax
15. nov 2023

@eva7777 vysmech a neucta? Akoze v com prosim ta? A opacne to nema byt? Ze maju starsi mat uctu aj k mladsim? Toto je realita, takto to vyzera v x rodinach na slovensku. Ja som odmietala chodit k muzovej babke lebo mi stale hovorila ze aka som tucna. A co som mala na tom respektovat? Nato ze su stary by mali mat viac rozumu, ale myslia si ze mozu povedat hocikomu vsetko. Predstv si ze by som jej to ja povedala.

felycity
15. nov 2023

@eva7777 umenie je vzit sa do pocitov svojich deti a klast otazky tak, aby pre nich neboli neprijemne a bez tlaku obzvlast pri rodinnych stretnutiach necitit sa ako na vysluchu. Na to ze si starsia mamicka si asi nepochopila pointu reklamy. (Napr: ked sa ta niekto opyta kedy bude titul, pyta sa ta ako sa ti dari, je vsetko ok? )