Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?
Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?
no mne je uplne na grc z tohto Slovenska, to vazne sa riesia peticie proti reklame v telke? proti tomu sa spisuju peticie? kokos vam aj keby tato vlada doslova nakadila do ruky tak vy este podakujete a ste stastni, ze nemate v telke reklamu na "udajne LGBTI propagandu". Ach tento narod slovensky nic dobre necaka.
Ak by ste prokansli svoju obmedzenost a dostali by ste sa na koniec reklamy, zistili by ste, ze posolstvom je: respekt je najkrajsi darcek. Ze ak ini ludia neziju podla vasich predstav, mozu byt stastni a spokojni. A najviac ich potesite tym, ze sa zdrzite hlupych komentarov a budete ich proste respektovat. Je jedno ci je to lgbti alebo hocico ine. Skoda, ze vasa obmedzenost uz zasla tak daleko
@mius86 nevhodná vianočná reklama .Našťastie deti už majú vlastný rozum a takéto niečo ich nijako neovplyvňuje.Nechcxela by som mať malé deti v tejto dobe
Ja tu reklamu neznášam!!
Je to grc, a dufam ze za to niekto bude zodpovedat. Aby moje deti este aj na vianoce otravovali prihriate gule , to je na basu. Uz neplati zakon o mravnej ochrane mladistvych? To moja 8 rocna si ma na vianoce pospevovat o natlacenych guliach v lesklych slipoch? 🤮🤮🤮
@mius86 akoze nechapem ze je gay tam chcú povedať a ze príde o spermie tými tesnymi boxerkami ...a co? Načo sú mu spermie keď je gay ? Každopádne nemyslím si ze vianoce sú len o jednej skupinke ľudí a tato reklama sa doslova na tú skupinku zameriava ako keby len oni potrebovali vsimnutie alebo ako to nazvať.....sú tu aj väčšie problémy a nech si je kto chce co chce ale pretlacat to ako niečo normálne nieje normálne...
@arwen321 mne tá reklama pripomenula, ako som bola ubolená po nevydarených vzťahoch a žiadneho muža som nehľadala. Chela som byť len sama. A moja mamka každý deň telefonát, či už som niekoho našla a celé sviatky tiež o tom, že mám s niekým byť a nebyť prieberčivá v chlapoch. Ten chalan z reklamy absolútne nemusí byť gay, akurát chce byť aktuálne sám. A rýpať do toho je teda dosť bolestivé
@marsmykkok debilne otazky a este debilnejsie rady...typicke rodinne stretko. Kedy bude svadba? Kedy dieta? Kedy druhe? A preco nekojis? Ako fakt to vystihli v tcome nech aspon na vianoce si daju pohov
@sonula A čo takto rešpektovať, že tí čo nás porodili a vychovali, tí čo sú naša rodina, sa zaujímajú o to, ako žijeme a či sa nám darí? Na tomto fóre je fakt vidno, že sú tu mladé mamičky, ktoré sa v tejto situácii ešte neocitli na druhej strane. Aj pri všetkom vašom rešpekte bude dieťa v dospelosti robiť veci, ktoré sa vám nebudú páčiť, a ak ten rešpekt bude len vašej strany, a z jeho nie, on bude možno šťastný, ale vy nie...
@eva7777 Ved o tom to je. Dolezite je,aby bolo dieta stastne. A nie zilo podla mojich predstav. Ja som sa raz davnejsie mojich neteri opytala,ci su stastne. Ostali prekvapene a cudovali sa,preco sa to pytam. Je to otazka,ktora malokoho nezaujima a mala by zaujimat prave najblizsich. Ci dieta zije podla tabuliek mi je jedno,pre mna je najviac,aby bolo stastne.
@lienka.7 to robia každý rok, nie je to preto , že by to niekomu prekážalo. Je to kvôli minutazi, najprv púšťajú celu a potom so skrátia.
@eva7777 vysmech a neucta? Akoze v com prosim ta? A opacne to nema byt? Ze maju starsi mat uctu aj k mladsim? Toto je realita, takto to vyzera v x rodinach na slovensku. Ja som odmietala chodit k muzovej babke lebo mi stale hovorila ze aka som tucna. A co som mala na tom respektovat? Nato ze su stary by mali mat viac rozumu, ale myslia si ze mozu povedat hocikomu vsetko. Predstv si ze by som jej to ja povedala.
@eva7777 umenie je vzit sa do pocitov svojich deti a klast otazky tak, aby pre nich neboli neprijemne a bez tlaku obzvlast pri rodinnych stretnutiach necitit sa ako na vysluchu. Na to ze si starsia mamicka si asi nepochopila pointu reklamy. (Napr: ked sa ta niekto opyta kedy bude titul, pyta sa ta ako sa ti dari, je vsetko ok? )

@mius86 ja som si ju vcera konecne pozrela na youtube. Lebo uz sa zacala udajne spisovat peticia. A uznavam tato reklama nie je vhodna pre obmedzenych ludi. Úprimne mne skoro slzy vybehli,ked sa babicka opytala... Si stastny? Ide o tu emociu,vzajomny respekt je najkrajsi darcek. Nie je o tom,aby sa propagovalo nieco,ale aby sme sa uvedomili a respektovali sa.