Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?
Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?
Mna by velmi zaujímalo či sa tu nájde aspoň jedna jediná osoba/rodina, ktorá pre toto skutočne odstupuje od zmluvy s Telekomom, aj za cenu zmluvnej pokuty. Lebo 99.9% tu zase raz len majú zbytocne kecy k neexistujúcej kauze, a skutek samozrejme utek. Klasika. Do týždňa si predpokladam nájdu nový “legálny problém” (ved mnohé vieme 😂..)
@mirkam3 áno, take kotkodanie na dvore .
@jaond19 a reklamy na vložky nie sú potom pohoršujúce ? Veď všetko je sú to normálne fakty ohľadom ľudského tela … Reklama má pekný zámer aj s tým
@methexis kľudne to môže byt aj ako vraveli baby vyššie , že aktualne si babu nehľadá … každý ten výrok pochopi ako chce a vôbec to nie je žiadna propagácia sexuálnej orientácie , riešia sa tam aj iné veci .. A keď už sa obraciate na to že kresťanské sviatky … taká klasika … hneď mat narážky a spájať To s vierou .. V prvom rade v tej viere má byt tolerancia a nie pobúrenie kvôli reklame …..
@h2 Musí byt hneď rozmazleny tým že sa ho rodina každoročne pýta tie iste otázky ? Áno môže to byt niekomu neprijemne .. Vôbec nemusí byt gay lebo nehľadá dievča … Normálne sa ho spýtala či je štastný, to už hneď evokuje toleranciu sexuálne orientácie ? To že nepomáhal pri stolovani a chudáci sú ti co to robili a on prišiel na hotové tak je on ten čo si to neváži ? Ah .. reklama je urobená dobre a milo to vy ste evidentne nepochopili pointu nie , že reklama je zlá ..
@danyelia z toho čo si napísala by som skôr ja povedala že si jasne proti LGBT komunite , už len tým , že si to poňala ako propagandu , keď kľudne aktuálne nemusí žiaden vzťah chcieť ,lebo je ok sám so sebou netreba mu vzťah na šťastie , pozri aké sú rôzne uhly pohľadu 🙂
@lusja117 tak vravieť o ľudskom tele nie je v pohode ,ale nechať deti od rana pozerať do televízora celý deň ako vravíte je v poriadku ? + Sú aj programy čisto len pre deti kde žiadne takéto reklamy o spermiách erekcii vaginalnej mykoze a podobne o ktorých malé deti nemusia vedieť ..
@anastazia333 ano su minimalne trapne. Reklama ma pekny zamer ale prevedeny hlupo a ludom to skor lezie na nervy... pamatam si aj krajsie reklamy. Myslim ze prianie tolerancie a prijatia by islo aj bez slipov a spermií. Ale tak dnes treba poburovat.... viac k tomu nemam co povedat, mas svoj nazor a ja iny. Nezhodneme sa.
To vás ešte baví stále riešiť jednu reklamu?! 🤦😵💫
@anastazia333 Som proti tej propagande, nie proti komunite a ľuďom v nej, už som to tisíc krát vysvetľovala v predchádzajúcich komentároch...🙄 A v komentároch na FB už Telekomáci vysvetľovali, že áno, môže to byť preto, lebo si ten chlapec hľadá lásku rovnakého pohlavia...no aké dojemné 😀
@danyelia zo ziadnej propagandy sa este ziaden heterak nestal homosexualom, ono to tak nefunguje. Treba aj tych inych brat ako ludi rovnakych ako sme my ostani a nevyclenovat ich na okraj spolocnosti. A treba im dat rovnake prava ako mame my ostatni. To v tejto bigotnej spolocnosti pojde velmi tazko...
@viestta No nehovor, fakt sa zo mňa z tej propagandy nestane lesba? 😃 Toho sa fakt nebojím, len nechcem, aby na mňa táto (či akákoľvek iná) komunita vyskakovala každý deň už aj z chladničky. Majú rovnaké práva sko aj my ostatní. Kto ich vyčleňuje na okraj spoločnosti? Stále sa tu píše, akí sú aj medzi nimi super lekári, pekári, právnici...Veď sú. A načo sa im potom robia rôzne zbierky? Telecom im daroval 10 000 €, ľudia vyzbierali na tepláreň 84 000 €. Nechápem, veď nie sú chorí, načo tieto zbierky? Dnes som čítala, že sú jednou z ,,najzraniteľnejších a najohrozenejších,, skupín obyvateľstva...No nech sa páči - nie ľudia s chorými deťmi, nie onkopacienti, nie tí, čo prišli o dom pri zemetrasení, nie matky samoživiteľky, nie týrané ženy 🙄 ale LGBTI+komunita. Kamarát gay má viac peňazí ako my dve dokopy (čo mu doprajem) a patrične si ich užíva, cestuje po svete, nakupuje si drahé šaty, stravuje sa len v reštike, lebo nemá rodinu, deti - zatiaľ čo moja spolupacientka na onkológii si musela urobiť zbierku na lieky, aby vôbec prežila! To je fér?Tak z nich už nerobme nejakých nadľudí, len preto, lebo sú ,,iní,,...🙄
@viestta Dat teplosom rovnaké prava???? ked si v každom prisoevku taka mudra, tak vies, ze homosexualita sa radila medzi diagnozy, su to chori ludia. Preto to ludia odsudzujú, neni to urcite normalne cele lgbt, mladým chyba ist na vojnu.
Vy len mutite mozgy, ako je to normalne, a treba to prijať, pomooooc..
@helen_167 cize chori ludia nemozu mat rovnake prava, treba ich vyclenit zo spolocnosti a otocit sa im chrbtom? A inak homosexualita nie je choroba a ani nie je vedena ako dg. - troska si treba dostudovat problematiku, prv nez si nechas vymutit mozog nepravdivymi informaciami, skor priblem bude asi v tolerantnosti s v inych tvojich hodnotach.
@valeria_h "Bohužiaľ, homosexualita bola vyňatá z týchto chorôb." - Ako toto moze niekto mysliet vazne? Chore je mat takyto nazor a nie byt homosexual!!
Vies o tom, ze homosexualita existuje aj vo zvieracej risi?
Rozlisujes medzi homosexualitou - vrodena zalezitost a homosexualnym spravanim - zalezitost extremnych podmienok?
Vies o tom, ze homosexualita a trans-gender su rozdielne zalezitosti?
Ani, nesuhlasim s gender ideologiou, ziaden transgender dad a podobne kraviny, ale povazovat homosexualov za chorych ludi je zvratene!

@viestta ja tomu celému nerozumiem. To tí ľudia fakt nedokážu existovať bez telky? A ešte sa tak hecovat na reklame 🤦 ale žeby radšej šli napríklad s deťmi robiť vianočné ozdoby z papiera keď už majú ten veľký sviatok tak to nie. Hlavne že sa tu ohanaju tým,aký to má údajne zly dopad na tie decká,ale telku za ten svet nevypnu. Zato petície spisovať,joooooj,tak to hej