icon

Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?

mius86
5. nov 2023

Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?

viestta
6. nov 2023

Tak som videla "TU" reklamu v ceskej verzii. Cesi nemaju spermie, mama sa pyta na plodnost. Tak a teraz debata o tom, ktora verzia je korektnejsia...

miskaska
6. nov 2023

@mius86 nemam nervy na ziadne reklamy. Celkom ma nechavaju chladnou. 😉

petulda333
6. nov 2023

@viestta isla som akurat pisat o ceskej verzii. Za mna je lepsia,ale len preto,ze viem aki Slovaci su. Mne nevadi ani nasa,cesi zvolili prijatelnejsiu verziu textu pre vsetkych. Nasa je dobra,ale vzhladom nato,co sa tu deje posledne tyzdnezsa dalo cakat,se iste skupiny poburi 🫢🤣

chcemradu
6. nov 2023

@mius86 a vidíš, zase ja som tu reklamu už videla viackrát a aj tak som nevedela o čom píšete, lebo som to tam nezachytila v takom ponímaní ako to tu prezentujete. Veď tam ani nebehaju v trenkách, ani tam neprezenetuju kondómy, ani nič hrôzostrašné.
To už naozaj všade vidíme len to zlé? To naozaj by ti pokazilo Vianoce, keby ti manžel povedal, že ho tlačia slipy a zomrú mu spermie? 😜

viestta
6. nov 2023

@petulda333 ta burka v slovenskom puritanskom serbliku zacala o tom ako vysvetlit detom co je spermia. Mna by zaujimalo ako by vysvetlovali plodnost 😅 Predpokladam, ze tie deti uz maju vysvetlene co je erekcia a aj vaginalna mykoza, lebo tie burku nevyvolavaju

saxana000
6. nov 2023

Tiez sme zostali trochu zaskoceni prvy krat..druhykrat som to uz nejak odignotovala a zerala sa skor na to co tym chcel basnik povedat..

lalilla
6. nov 2023

Mne ta reklama tiez nevadi aj ked tiez tie spermie mi hned zarezonovali v uchu. Ked moze chodit reklama ake problemy trapia nasu vaginu, ci suchost ci kvasinky…znesem uz vsetko. Tak isto furt reklama na vlozky a tampony, tak preco nemozu raz za cas spomenut aj nieco muzske, co je tak prirodzene ako nase dni

valeria_h
6. nov 2023

Absolútne nevhodná reklama a ešte vianočná 😐 Vcelku trápne.

petulda333
6. nov 2023

@viestta este si vynechala gaya 😁😁

jana_eyre_2
6. nov 2023

Stačí sledovať filmy cez rôzne platformy a nebude ta už žiadna reklama iritovat 😉 a možno prídeš aj na to že sa dajú pozerať vseliake kvalitné seriály a filmy a nemusíš pozerať panelák či čo teraz frčí..

No reklamu som si pozrela na YouTube, keďže televízne vysielanie nepozeravam už roky.. nepríde mi nijako poburujúca, ani iritujuca, len teda v originále to znie 100x lepšie ako ostatne vždy..

Mňa skôr irituje (ale to je môj problém) že každá sezóna každý rok odkedy som tu zaregistrovana má rovnakú postupnosť a rovnaké témy kde sa ženy pohádaju, doťahujú a pretekajú 🤪

január - bordel.po silvestri a aké to bolo hlučné, či kto už dal dole stromček a hádky o tom, či to je už dlho
Február - Valentín a že je to americký sviatok
Marec - moc prsi, moc svieti slnko
Apríl - ako kto neznáša veľkú noc a ako by to každá mala vydržať oblievacku lebo tradícia
Máj - neviem na nič prísť môj obľúbený mesiac 😄 asi bozk pod čerešňou?
Jún - či je lepšia dovolenka All inclusive alebo variť si sám a podľa toho kto je aký luzer
Júl - dovolenka pri mori, alebo na Slovensku, kto to má lepšie?
August - priteplo alebo prizima? Vsetko zle
September - deti v škole, nehorázne ženy sa tešia že nemajú deti doma
Október - hrozný Halloween a priesvitný sopel v škôlke
November - Vianoce v obchodoch, príliš veľa dažďu, príliš veľa slnka, príliš skore reklamy
December - vianočné pesničky odvšadiaľ, vianocne stromy na MK stene, pripravovanie sa na petardy.

Určite som na mnohé z kritizovaneho zabudla, kto vie nech ma vklude doplní 🤪🤪🤪

petulda333
6. nov 2023

@jana_eyre_2 skvele zhrnutie 😁

valeria_h
6. nov 2023

@jana_eyre_2 A ešte téma vlastné bývanie a bývanie v nájme, kto je finančne gramotny a negramotný, kto je socka a kto nie, vzdelanie a platy. To sú také vďačné témy na kopanie a urážanie.
A kazdomesačná téma "je to duch"?

guiseppinka
6. nov 2023

@zmrzlinka2021 napr. Ale co je cielom reklamy? Vzbudit zaujem. Ci uz negativny alebo pozitivny... Ucel splneny

dominikamacakova
6. nov 2023

To vážne ešte niekto pozerá tv a reklamy? 😂😂 vážne sa pýtam či vám nevadí pozerať 1h film 3h a medzi tým tieto stupídne reklamy ...

methexis
6. nov 2023

@galganka ja nehovorím, že je niečo zlé, na tím, že je niekto gay, len že je toho teraz všade veľa, ako by iné témy ani neboli.

h2
6. nov 2023

@jana_eyre_2 😂😂😂👍

viestta
6. nov 2023

@dominikamacakova nie, nevadi. Cez reklamu vyvesiam pradlo co sa dopralo, nakrmim umyvacku, vypracem umyvacku, spacham hygienu, nachystam desiatu... Ale ja aj tak vacsinou pozeram len spravy a dokumentarne kanaly, takze zas tolko porobit cez reklamy nestiham

h2
6. nov 2023

Tak som si inkriminovanú reklamu pozrela, dokonca viackrát. Slovo "spermie" na mňa nijako divne nepôsobí. Ale celkovo z tej reklamy nemám dobrý pocit. Ten chlapec mi príde, ako typický nevyzretý rozmaznaný puberťák, hoci je už dospelý, keďže študuje právo. Prichádza s prázdnymi rukami k hotovému vianočnému stolu, ale ON je ten chudáčik, ktorého čaká náročný večer. Nie ostatných, ktorí všetko nachystali, navarili, napiekli. Lebo on musí odpovedať na otázky, ako keby sa ho pýtali niečo hrozné. A "príďte mi niekto na pomoc"?! No, chudáčik!
Je gay (to je podľa mňa úplne zjavné, dievča nehľadá a na konci je veta o rešpekte, čiže nie je o čom), ale nikomu to nepovie, ani vlastnej mame. Z babky tam robia tú, čo ho jediná rešpektuje, lebo sa ho opýtala, či je šťastný. Ak mala byť reklama o tom, že rešpekt je ten najkrajší dar, tak to poňali úplne zle. Nehovoriac o tom speve 🙉

kristiii
6. nov 2023

@h2 tak si ho sprdla, až mi ho je už teraz fakt ľúto 🤣🤣🤣

h2
6. nov 2023

@kristiii No a nie? Typický otrávený puberťák, že je nútený tráviť trápne sviatky s trápnou otravnou rodinou.

kristiii
6. nov 2023

@h2 tak toto čo si opísala, som si v tej reklame popravde všimla až po tom, čo si napísala. Ja reklamy nejak neprežívam, vlastne ich ani veľmi nevnímam, keďže väčšinou cez ne niečo robím. Takže z nej nemám zlý pocit, ale ani ma nejak nenadchla. Proste reklama. Čiže čas na umytie riadu, pozametanie, umytie vlasov, sprchu...🙂

h2
6. nov 2023

@kristiii Ja som ju nevidela, ani o nej nepočula, kým som si o nej tu neprečítala. Pozrela som si ju z linku, čo tu bol pridaný. Keby som ju videla náhodne v telke, tiež by som ju takto neanalyzovala, zrejme by som jej vôbec nevenovala pozornosť.

konikmodry111
6. nov 2023

@h2 ja som si to musela vyhľadať na Google a to sa spevom ani nedá nazvať 🙈 strašne niečo 🙈

mius86
autor
6. nov 2023

@jana_eyre_2 Mne telka ide doma nonstop, len aby mi nieco v pozadi hucalo. Nie kvoli tomu, ze sledujem panelak 😀, ktory myslim, ze uz ani neexistuje. Nesedim pri telke nonstop, aby som pozerala serialy a filmy. Len potrebujem mat hluk, hlavne ked som sama doma. A kvoli tomu zapinat voyo alebo netfilx? Mozno by mi ta reklama ani nevadila, keby neisla 3x za hodinu.

jana_eyre_2
6. nov 2023

@mius86 na toto počúvam podcasty, alebo rádio.. priveľa pohybujúcich sa obrázkov v pozadí nie je dobré pre mozog.. ale to je len nevyžiadana rada 🤪

januska12323
6. nov 2023

Na hučanie ti stačí aj rádio, okrem pesničiek mávajú aj poučné programy.

chcemradu
6. nov 2023

@valeria_h alebo kopnutie si do niekoho, kto má iný názor na nejakú situáciu.

monikkatt
6. nov 2023

@mius86 myslienka dobra ale pchat uz do vsetkeho aj do vianocnych reklam tieto temy🙄

viky7
6. nov 2023

😄 prvykrat som odolala, ale teraz som si ju uz musela pustit .... a teda spermie asi by mi tam najmenej vadili.... cele mi to pride hrozne amaterske alebo ako to nazvat ... bez nejakeho spadu, atmosfery... asi mam radsej tie gycove 😀

tankri
6. nov 2023

Pozrite si českú verziu, tam je to: "na mou plodnost sa ptaje"