Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?
Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?
@viestta Tak v prvom rade, keby som mala problém s plodnosťou, moja prvá cesta by viedla ku gynekologóvi, určite nie k mobilnému operátorovi 😃 A to je zase téma, ktorá sa netýka bežne každého, tu sa to blbo porovnáva...to akoby si dala onkologická ambulancia reklamu do telky a skákali by tam malé bunky a veselý spev ,,ho ho hoo prídťe k nám vyliečime vás z rakoviny ou jeee,,. Mobil má každý, reklama je strašná, ale kto je z nej unesený, ok 🤪
@moonlight1210 Tak táto reklama na hypotéku sa týka väčšiny ľudí na Slovensku, predstava bežnej tradičnej rodiny, určite sa do nej dokáže vžiť viac ľudí, nakoľko sme konzervatívna krajina, ako do tých dúhovo ladených (to nemyslím ale ako urážku). Isto tu nie sme pripravení na reklamu, kde budú pri stromčeku len 2 mamy alebo 2 otcovia s deťmi a naše babky a dedkovia či deti by to nepochopili už vôbec...aj keď, nechajme sa prekvapiť, možno na budúce Vianoce sa bude propagovať polyamoria 😁
@h2 hej, tu bolo skor o tom, ako si v duchu noti, ze boze zas idu Vianoce, rad vas vsetkych vidim, ale zas budu tie iste otazky. Az kym ho babicka nezaskoci otazkou a on si uvedomi, ze mu je vlastne fajn. Ze je doma, so vsetkymi. Hoci su vsetecni.
Ale ta reklama sa tak jemne dotkla i tychto tem. Hoci s humorom.
Ktory nebol pripusteny, lebo sa naznacilo, ze je asi gay. A tym padom koniec.
To ako ked chceme upokojit rozculeneho cloveka. Vsetko berie ako zadrapku. Vsetko je zle. Vsetko je dovod na dalsie rozculovanie.
A hoci tu najskor jeho homosexualitu naznacit chceli, vseobecne si chlapci budu musiet zrejme zacat davat pozor, ako sformuluju odpovede, ak zrovna vztah nechcu. Aby sa nemuseli potom obhajovat, ze tak to zas nemysleli.
Lebo kedysi odpoved: Ja si dievca nehladam, ci Ja vztah nechcem, bola brana tak, ze iba teraz nechce. Alebo sa iba nechce viazat. Mat seriozny vztah, ci zavazky, manzelstvo. Alebo chce robit karieru. Ale samozrejme heterosexualny je.
Teraz to ma postupne uz uplne iny podtext.
Najlepšia reklama za posledné roky ♥
Doteraz sa máloktorá reklama (okrem Fio banky) dala pozerať. Konečne niečo "iné" 👏
Normalne som prekvapeny kolko ludi v tejto dobe pozera reklamy 🙂 Ja som si myslel ze to uz nik nemusi ked nechce...
@mondolina Z morálneho hľadiska mi to vadiť môže, ale je to jeho súkromná vec...to, či má milenku alebo ženu neovplyvňuje chod krajiny, nepretŕča sa s tým do médii, oni to neriešia, tak to neriešim ani ja. Nevyskakuje na mňa zo svojou frajerkou z reklamy 😄Skôr ma zaujíma, ako bude viesť Slovensko k spokojnosti nás, občanov. A nič nové som nepovedala, partnerský vzťah, či už hetero alebo homosexuálny je súkromnou záležitosťou dvoch ľudí a netreba ho nasilu prezentovať na verejnosti, keď sa to nehodí. A áno, keby ženatý premiér natočil vianočnú reklamu so svojou frajerkou, vadilo by mi to, resp. taká reklama by sa mi vôbec nepáčila...
@mondolina Nepochopila si ma, mne je absolútne jedno, či je rozvedená alebo vydatá, či má milenca alebo frajerku, je to jej súkromná vec, pokiaľ to nevplýva na jej prácu a nikde nám to nevnucuje...a nevyskakuje to na nás v reklame 😄 Veď Tebe vadí, že ženatý premiér má frajerku, tak kto je tu konzervatívny? Veď buď tolerantná a maj REŠPEKT k jeho súkromnému životu (do iných vzťahov nevidí nikto), tak ako mám ja ku prezidentkinmu. Čo je aj posolstvo tej reklamy, ten rešpekt...
@h2 si zaujatá voči tomu chlapovi. Však tá rodina má aj nejaké kandidátky pre neho, čo sa páčia IM. Čo sme v 5 storočí že rodina dohodí partnera/partnerku akú chce a bude svadba? Prečo je to tak v rodinách, že nechcú od detí napríklad aby našli uplatnenie v odbore čo ich baví a boli úspešný ale každý chce mať právnika ktorých je plno a sú toľkí nepotrební alebo inžiniera z odboru ktorý v reálnom živote ani nenájde uplatnenie? Ale hlavne že sa pochválim,.že môj syn alebo vnuk je právnik alebo inžinier. Že tých 5 rokov na škole zabitých a neuplatní sa s tým nevadí. Že možno keby si urobil len maturitu alebo učňovku tak by už bol kariérne vysoko a mal plno ponúk a práce a zarábal 3000 eur mesačne? Ale nech má hlavne titul z práva alebo inžiniera z divneho odboru a je na úrade práce.
Teda za mňa by bola ok otázka ako sa ti darí? Našiel si niečo čo ťa baví? Nie kedy skončíš právo?
Tak som si to aj ja pozrel na tom Youtube. Nuz... ak tu je o tom 7 stran tak tipujem ze este aj politici to zacnu preberat.
@marsmykkok Ale prečo si myslíš, že to tak je v rodinách? Prečo si myslíš, že ten chlapec na to právo nechcel ísť sám od seba? Nestretla som sa s tým, že by rodičia nútili ich dospelé deti ísť na VŠ proti ich vôli. Mne dokonca rodičia nezasahovali ani do výberu strednej školy a to som bola 13 ročné decko, keď sa podávali prihlášky. O výbere partnera ani nehovoriac, nikto nikomu nenúti svoje preferencie.
Dnes sú ľudia na seba strašne citliví, nedaj bože sa ich niečo opýtať, všetko je brutálny zásah do súkromia. Čudujem sa, že tej babke vôbec odpovedal, či je šťastný. Veď čo ju je vlastne do toho, nie? Nech sa stará o seba a mladému dá pokoj, chudáčikovi.
@viestta Veď môže, otázne je, či mu táto reklama pomôže spropagovať jeho služby, ktoré ponúka, či mu zvýši tržby, či sa pozitívne zviditeľní na trhu. O tom by mala byť predsa reklama, nie? Zvýšiť predaj a zarobiť viac. Zaujímavé, že žiaden produkt tam ale nepropagujú 🤔 Ani nový mobil, ani dáta navyše, ani akciu na iný produkt či službu. Súdiac aspoň podľa zväcša negatívnych komentároch na FB sa to nepodarilo a viac ľudí od nich skôr odchádza ako prichádza 🤷♀️ Tak teda ešte raz, na aký produkt je zameraná táto reklama? Firma dá plno prachov do toho, lebo jej straaašne záleží, aby sa ľudia pri stromčeku nehádali. No to isto...Bola by som zvedavá, kto tú reklamu zadával, za akým účelom a koľko za to T- com zinkasoval 😉
@danyelia vianočné reklamy sú už dávno o inom ako o propagácii služieb a vurobkpch. Su zvláštna kategória, v ktorej sa zadávatelia a tvorcovia prezentujú. Fakt je ten, že táto zaujala viac ako presladene ilúzie o harmonických rodinách. Ci sa ti páči, či nie, zaujala ta až tak, že si o nej ochotná písať. Takže aj u teba splnila účel. Keď už ničím iným, značka Telekom sa ti hlboko vryla pod kožu
@danyelia
homesexualitu ti niekto tlačí do hlavy? že máš byť lesbička, kde?
jedna reklama zo 100 kde sa možno mihne gay. Možno - môže to byť kľudne heterák bez frajerky😉
ale už sa pretláča Lgbt, menej paranoje ti odporúčam.
a tu je ten chalan dokonca aj konzervatívne oblečený, a nie v latexe🤣

@moonlight1210 No neviem, ale v tej reklame to nie je podané tak, že "poďme sa baviť o aktuálnej téme neplodnosti", ale tak, že "ach bože, mama mi kladie blbé otázky a dokonca povedala spermie, pomóc!". To by som nenazvala práve otváraním témy zníženej plodnosti u mužov.