Miška z Ruže pre nevestu
Aj vám lezie na nervy táto osoba? 😁😁 Mne je niekedy az trapne za nu, ako sa zhadzuje.. ale sranda to pozerať 😁
Mne ona príde strašne psychicky labilná ... on ma, naopak, prekvapil ... vôbec sa mi nepáčil, no vyzerá, že to má v hlave upratané, za mňa zatiaľ najlepší ženích (po mentálnej stránke).
Ano leze mi na nervy strasne .. aj to aka je hnusna k anicke …
Áno, s kamoškou sme sa zhodli, že dostala extra príplatok za to byť totálna......... Ženy sú rôzne, ale robiť zo seba takúto zrúdu, to chce guráž a asi fajn plat za to 🙄 jedna hrôza a des 🫣
Ale sa cudujem ze tam vobec isla kedze teraz cele slovensko vie ze robila v bordeli 😅
No mne oveľa viac lezie na nervy Lexi 🙈🤣 ta Miša je podľa mňa taká aj v realite, ale tak aj také ženy musia byť. No ale Lexi je falošná, lacna žena ktorá sa hrá na niečo co nie je 🤣 a to ma vie "nahnevať" viac.
@adka897 čože??? ona robila v bordeli??
@vierkainka niekde na instagrame je aj video 😅 ale samzrejme ze to poprela
@adka897 dik za vysvetlenie 🙂🙈
Minulý rok som to pozerala len zbežne. Ale tento rok pozerám a teda tie ženy sú jedna katastrofa.
A najhoršie sú Miša a Lexi. Dnes som videla na IG foto Miši s ejakulatom na tvari.
Ženích je super. Vyzerá byť super aj myšlienkovo. Nemá rád ,,ľahké" ženy a dajú mu tam jednu z bordelu, druhú čo prenajima izbu na BMS , a tá Azra z farmy.
Ale Miša bez make upu čistá preferovaná alkáčka.
Prekopírovaný scenár Dolly z minulého roku, páčilo sa mi, čo je povedal Rasťo, keď jej dal ružu, jasné, že tam bude dlho kvôli šou

Mne je tiež trápne. Ale myslím, že je tam dosadená tak, ako bola Dolli minulý rok, aby bola nejaká dráma a vyššia sledovanosť. Predpokladám, že ak by to bolo iba o ženíchovom výbere, už dávno by bola doma.