icon

Najlepší film, aký ste videli

8. aug 2023

Ahojte, minule som sem dávala aký bol najhorší film co ste videli.. Tak dnes sa pýtam na najlepší, aspoň budeme mat co s mužom pozerať 😁 za mňa je najlepší film taky, čo si môžete pozrieť aj 20x a stále vás to bude baviť.. Ja som silno rozmýšľala no neviem ci taky mam 🤷‍♀️

tamky123
8. aug 2023

Nič nás nerozdelí

lorelaii
8. aug 2023

korejsky Parazit, len korejcania vedia robit take zavery, ze mi to este ostane v hlave 2 mesiace😀👌
a naj oddychovka film pre mna je urcite Big Lebowski😂 mam chut si ho zase pozriet teraz

kikulienkadd
8. aug 2023

Ahoj,mňa zaujal film Tri dni ku slobode a každý rok si musím pozrieť aspoň raz Tri oriešky pre Popolušku🤭

martinmmartin
8. aug 2023

Fantozzi - Malery pana uctovnika

viestta
8. aug 2023

Amadeus

tosomja
8. aug 2023

Žiaden taký nie je.

sulejmanka
8. aug 2023

Za mňa Slnko, seno… všetky tri a Nevera po slovensky

vodana
8. aug 2023

Pošli to ďalej, Bohemian Rapsody a všetko s Tomom Hanksom

h2
8. aug 2023

A ako som len mohla zabudnúť na staré Bondovky s Connerym?! 👍

o__o
8. aug 2023

Tych filmov je velmi vela, ale ja co mozem stale dokola pozerat je hobit a indiana jones

valeriakadarova
8. aug 2023

Ja čo si pozriem stále a nikdy ma to neomrzí je Armagedon, všetky tri Star Treky, Harry Potter a Psia duša😀 ja mám celkovo veľa obľúbených filmov, ale asi tieto 4 sú taká topka🙂

lusilla
8. aug 2023

Vykúpenie z väznice Shawshank, The Gratest Showman a Forest Gump.

janai1
8. aug 2023

Najkrajší film aký som videla v poslednej dobe bol "A Man Called Otto"

sorciera24
8. aug 2023

Bohemian Rhapsody❤

tanyan
8. aug 2023

Ja si rada opakovane pozriem Aféra Thomasa Crowna a Zákon príťažlivosti.

simkima
8. aug 2023

vcera som pozerala Pianistu, ale to je ozaj taky "tazky" film, nie ziadna oddychovka pri vinku 😀 a inak aj Whiplash mam dost rada. to su take moje dve srdcovky. ja vseobecne dramy velmi mozem, aj ked pri nich totalne revem a vsetci sa mi smeju, ale no a co 🙂

ibrunova
8. aug 2023

@janai1 akurát som to ja písala, ja som videla len tú švédsku pôvodnú verziu, takže aj toto bolo dobré?

lindus_esterka
8. aug 2023

Pelisky. Hlasky odtial pouzivame cela rodina

basska_b
8. aug 2023

Akurat som sla pisat Pelíšky 😁 to neomrzi. Viackrat som si pozrela film Hannibal: zrodenie zla alebo este menej znamyČierna kniha, ale teraz by som si to asi nekukla. A Bondovky su tiez super

veselo_neveselo
8. aug 2023

Cesta do hlubin studakovy duse, a Marecku, podejte mi pero 🙂
Independence day s Willom Smithom, a este Men in Black.
Total Recall s Arnoldom.
The lake house (Sandra Bullock a Keanu)
Matrix
Star wars a LOTR a HP kvoli pribehom a krasnym svetom
Millenium seria, ale origos nie US verzia

To su take, co si pozriem vzdy ked idu v telke, alebo ked narazim na dvdcko doma.

akinomel
8. aug 2023

Piano, Zelená míľa, Pahorok, S tebou mĕ baví svĕt

liliana8
Autor odpoveď zmazal
belllinka
8. aug 2023

"Samotári". Hlášky z neho používame doteraz.
A ako oddychovka s partnerom Bondovky s Piercom Brosnenom. Mám rada ten suchý anglický humor.

ivka225
8. aug 2023

Adamove jablka

liliana8
8. aug 2023

@mamusa123456789 Daj prosim tip na francuzske komedie🙂

heln
8. aug 2023

nepoviem, ze najlepsi, ale viem ho pozerat stale, je napriklad na hrane zajtrajska, a to toma hanksa velmi nemusim.

bu1bu
8. aug 2023

Zelary. Videla som niekolkokrat, vzdy placem na konci. Zena v Berline. Tak brutalny film az sa mi paci ale paradoxne nedopozerala som ho, nezvladla som to..

777januska777
8. aug 2023

Filmy, ktore maju zmysel a nejaku peknu myslienku a končia šťastne a vzdy ked neviem co si pozriet pozriem si tieto, take asi naj Nezabudnutelne prázdniny, Dobrý Will Hunting, Vykúpenie z väznice Shawshank, Yes Man.

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
maminkasisa
8. aug 2023

Ja dokážem často pozerať Notting Hill a 2012, nehovorím, že sú najlepšie ale mne sa veľmi páčia