icon

Najstrašidelnejšie horory podľa vašich tipov

28. aug 2024

Caute baby, s prartnerom si chceme dačo pozrieť a sme veľký milovníci hotovoo, mám počuť že všetky sme už videli. Tak ba sprosim o tipy, čo najstrašidelnejšie okrem tlačoviek súčasnej vlády ste videli? Ďakujem ❤️

petamich
28. aug 2024

Pre mna urcite Conjuring seria a serial Haunting of the Hill House 🙂 a teraz som zacala pozerat dalsi od tvorcov Hill House nazov si nespomeniem ale daleko som sa nedostala, lebo bez muza sa bojim 😂

btus
28. aug 2024

Žena v čiernom. Ale ja horory nemám rada a ani to nepozarem. A ako mladá som nemala rada Nočnú moru z Elm street

doriiis
28. aug 2024

Evil dead rise

yvanielka
28. aug 2024

Sinister, španielsky Sirotinec z roku 2007, Insidious jednotka je veľmi nepríjemná

krisstinkaa
28. aug 2024

V moci diabla,Insidius

kapanek1
28. aug 2024

Nenávisť 😖

walentina7
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
28. aug 2024

Dead silence, veľmi som sa bála tej tety 🙈 a Rosemary s baby

rozkvet1
28. aug 2024

Mňa veľmi zaujal Sinister 1, Hory majú oči, Pád do tmy 1 a 2 sú skvelé, ako vvcelku strašidelná alebo skôr napínavá oddychovka je aj film Bazén.

janulik2008
28. aug 2024

@krisstinkaa "V moci diabla" si pamätám že nám zapli raz na "stretku" pred birmovkou. Som sa týždeň budila s tým že som sa bála pozrieť na hodinky či nie je 3.00 :D
inak horory naozaj nemusím, len keď som videla že V moci diabla tak som si na to spomenula ;)

drago12587
28. aug 2024

Hereditary, wrong turn , the nun :D

lubkovaandrejka
29. aug 2024

@janulik2008 preco prave 3.00?:D ja sa budim kazdu jednu noc o 3.00 resp.tesne pred :D

fcuk
29. aug 2024

@yvanielka videla som tony hororov, ale Sinister vo mne zanechal fakt bizarne pocity. Nikdy to uz nechcem vidiet.

Inac , nezhorsuje sa vam s vekom tolerancia hororu? Alebo odkedy mate deti? Napr., ked sa vyskytnu tie nocne desy u deticiek a nepredstavovat si boogeymana za tym 🫣

yvanielka
29. aug 2024

@fcuk u mňa ano ja nemôžem pozerať horory odkedy mám deti, ani filmy kde trpia deti... Pre mňa bol horor aj film Doktor Spánok, z toho som mala hrozne nepríjemné pocity

enmery
29. aug 2024

Diabol v tele, Diabolská posedlost. Inak odporúčam zabrúsiť do španielskych a ázijských hororov. Poseriete sa. Len nie sú tak známe.😄

janulik2008
29. aug 2024

@lubkovaandrejka tusim v tom filme bolo nieco o tretej hodine rano nieco v zmysle ze je to "diablova hodina" alebo nieco take tak preto. My sme mavali tak ze vecer omsa a ptm stretko. Kde inde nauka bola rok my sme mali dva roky s tym ze podla mna to prehanali uz 🫣 zbierali sme podpisy ze sme boli na omsi v nedelu, sviatok a samozrejme na mladeznickej, do toho stretká dokonca aj víkendovky sme mali 🫣🫣🫣 pamatam ze sme nie raz ostavali aj do 10tej vecer na stretku ... bola som rada ked to skoncilo uz 😀

janulik2008
29. aug 2024

@yvanielka ja som zo Scary Movie 2 tyzdne nespala a pritom som sa smiala z filmu len ptm ma sranda presla 🤣🤣🤣

fcuk
29. aug 2024

@yvanielka tiez to uz nedavam.. a k tomu sa pridruzil aj opak, placem pri rozpravkach :D tam je jedno, ci od lutosti alebo dojatia, beriem vsetko. Hotovy jackpot toto :D

yvanielka
29. aug 2024

@janulik2008 zo scary movie? Prečo?

cvargajedna
30. aug 2024

Srbský film a ľudská stonožka 1-2 asi najviac brutál

cvargajedna
30. aug 2024

A cannibal holocaust 1980 tuším