icon

Názov filmu s nevestou utekajúcou z hotela

21. máj 2025

Dievčatá, zapozerala som sa do ukážky filmu na FB, ale preklikla som na inú stránku a ukážka mi zmizla a už sa neviem k tomu dopátrať. Zaujala ma ukážka a rada by som ho pozrela. Takže napise čo som videla. Nevesta utekala po chodbe v Hoteli. Zabuchala na dvere a prosila sexi chlapíka, aby jej pomohol. Hľadal ju ženích. Potom je pomohol dostať sa z hotela. Keď sa prezliekla týpek si všimol, že má modriny. Odviezol ju domov na parádnom farem otvorila jej mama a kočka dostala facku medzi dverami s výčitkami.. neviete prosím ako sa volá ten film? Vďaka.

spanielka44
21. máj 2025

Napis do do AI tá ti poradí

chrobak7
21. máj 2025

To vôbec nemusí byť film. Na YT je plno krátkych dramatických videí s takouto tematikou, väčšiou od produkcie DharMan, alebo Dramatise Me. Konkrétne ten, čo opisuješ, bude asi tento:

https://www.youtube.com/watch?v=x79fUMCIe3c
tim23
21. máj 2025

Til Death Do Us Part??

petamich
22. máj 2025

Nie je to film resp. su to filmy natocene a nasekane na 2 min. videa, za ktore sa plati a pozries si ich cez appku napr. Realshort, Dramawave, ...pamatam si toto video, ktore popisujes ale neviem ktora appka :(

autor
22. máj 2025
@chrobak7

To vôbec nemusí byť film. Na YT je plno krátkych dramatických videí s takouto tematikou, väčšiou od produkcie DharMan, alebo Dramatise Me. Konkrétne ten, čo opisuješ, bude asi tento:

@chrobak7 Ďakujem. Bolo to niečo podobné. Myslela som, že je to ukážka z filmu

salima66
22. máj 2025

Nevesta na úteku.

vladi4444
22. máj 2025

Love at dangerous speed, nasla som to v celku normálne zadarmo na googli :D je to celkom dobré 🙂

autor
22. máj 2025
@vladi4444

Love at dangerous speed, nasla som to v celku normálne zadarmo na googli :D je to celkom dobré 🙂

@vladi4444 super našla som to.