Názov filmu s nevestou utekajúcou z hotela
Dievčatá, zapozerala som sa do ukážky filmu na FB, ale preklikla som na inú stránku a ukážka mi zmizla a už sa neviem k tomu dopátrať. Zaujala ma ukážka a rada by som ho pozrela. Takže napise čo som videla. Nevesta utekala po chodbe v Hoteli. Zabuchala na dvere a prosila sexi chlapíka, aby jej pomohol. Hľadal ju ženích. Potom je pomohol dostať sa z hotela. Keď sa prezliekla týpek si všimol, že má modriny. Odviezol ju domov na parádnom farem otvorila jej mama a kočka dostala facku medzi dverami s výčitkami.. neviete prosím ako sa volá ten film? Vďaka.
To vôbec nemusí byť film. Na YT je plno krátkych dramatických videí s takouto tematikou, väčšiou od produkcie DharMan, alebo Dramatise Me. Konkrétne ten, čo opisuješ, bude asi tento:
https://www.youtube.com/watch?v=x79fUMCIe3cTil Death Do Us Part??
Nie je to film resp. su to filmy natocene a nasekane na 2 min. videa, za ktore sa plati a pozries si ich cez appku napr. Realshort, Dramawave, ...pamatam si toto video, ktore popisujes ale neviem ktora appka :(
To vôbec nemusí byť film. Na YT je plno krátkych dramatických videí s takouto tematikou, väčšiou od produkcie DharMan, alebo Dramatise Me. Konkrétne ten, čo opisuješ, bude asi tento:
@chrobak7 Ďakujem. Bolo to niečo podobné. Myslela som, že je to ukážka z filmu
Nevesta na úteku.
Love at dangerous speed, nasla som to v celku normálne zadarmo na googli :D je to celkom dobré 🙂
Love at dangerous speed, nasla som to v celku normálne zadarmo na googli :D je to celkom dobré 🙂
@vladi4444 super našla som to.

Napis do do AI tá ti poradí