icon

Nová séria Let's Dance

12. dec 2025

Čo hovoríte na to, že sa vrátia staré "hviezdy"?
Koleník, Pocisková, Jablonský (určite aj Marcinková)
Nejde o život, ale bol to oddych, bavilo ma pozerať sa na zlepšovanie (ne)tanečníkov, teraz to bude o čom? Rozdávanie 10tok, lebo tam budu všetci vedieť tancovať? 😐
(Odpustite si prosím komentáre "kto to pozerá", "nemáš iné problémy"...)

anonym_fb996c
12. dec 2025

Ja som rada, že tam konečne budú ľudia, ktorí tancovať vedia.Bolo strašné pozerať na tých čo tancovať nevedeli viď Sagan, Végh, Fero Joke, Tribula ...

jeennyv
12. dec 2025

Moj nazor…nebavi ma vidiet tych istych ludi, o ktorych vieme, ze tancovat vedia…a nic v zlom, to su tak opozerani ludia, ako si fakt myslia, ze kolenik este niekoho hodi na kolena…nech daju prilezitost novym ludom

michaelam2
12. dec 2025

Akoze pozriem si to rada lebo je to podla mna jeden z mala programov co sa oplati pozriet v tv ale asi by som tiez bola radsej keby tam boli novi ludia. Hlavne neviem ci tam nebude chybat taka nejaka vtipna vlozka ako byva kazdy rok ked je tam niekto kto nevie tancovat.

maryetta
12. dec 2025

Ono je na jednej strane vidiet ten progres/posun.
Zas je tiez super sledovst doslova profesionalov co to jednoducho vedia.
Mna bavilo aj bailando-ked si amateri s nejakou "tvarou soubiznisu" vitancovali svoj sen.

muchotrafka298
12. dec 2025

Ja som asi jédina osoba, ktoru to fakt ze nebavi pozerat, lebo je to strasne dlhe, milion preruseni reklam. Hej, ked tancuje ten co to vie, tak to nie je za mna take zabavne.

lanka999
Včera o 12:27

lets dance som stale sledovala, tesim sa na to, niekto vie tancovat niekto nema na to nadanie, snaha sa ocenuje, pretoze ti ludia idu cez seba, prekonavaju hranice, su pred kamerami, chce to odvahu, sebazaprenie, vytrvalost, obdivujem ich pretoze pre mna je neskutocne umorne robit nieco, o com viem ze mi to nikdy nepojde :D