icon

Nový ženích v Ruži pre nevestu

9. mar 2025

Otvaram diskusiu :D vyjadrujte sa len tie, co to pozerate🙏🏼🫶🏻 dakujem. Mne na nom ieco nesedi. Ako, sorava sa zatial slusne a zeny su preto z neho hotove :D ale ja neviem :D nemyslim si, ze sa tam hlasia muzi, co su pripravení na vztah. Staci pozriet na Tomasa a Radka. Od show nemali ziadnu partnerku a aj ked Tomas nieco mal s Marcelou, trvalo to mozno dva mesiace. Tvrdit, ze hladam nieco vazne a potom roky po show nemat partnerku mi pride divne. Takisto tento novy. Tvrdi, ze uz by sa aj usadil a preto siel do reality show. Neviete niekto o nom, ake mal vztahy?:D ja ho teda nepoznam. Ale uz len ten jeho kamos Kristof mi pride divny. Pocula som s nim nejake rozhovory a pride mi velmi povrchny. A ako sa hovorí, s kym si, taky si. Takze ak je partia takýchto chlapov, myslim si, ze vsetci inklinuju k rovnakym nazorom :D

Strana
z2
klementinka58
9. mar 2025

je to reality show idu podla scenara, presne im povedia co maju hovorit aby to bolo zaujimave.....

katy084
9. mar 2025

nie nepáči 🙂

victoriab
9. mar 2025

Moc to prezivas a skutocnost je ina. Dostanu scenar, ci on ci nevesty a potom vas len krmia intrigami, aby ste mali co riesit (ked uz vlastne zivoty nie) 😃

traktor
9. mar 2025

Mne sa páči ako mu to občas nevyjde.. Chce nejak odpovedať a vyskočí mu to tak po svojom 😄.. A inak.. Tentokrát sú asi najškaredšie baby.. Všetko umelé

balerina2025
9. mar 2025

@victoriab presne, vsetko je to platene divadlo. toto vsetko oni maju nadiktovane. urcite aj do uska sepkane. ktovie kolko tie zenske dostavaju za kazdy den natacania, ale 100 euro to nebude. oni maju nomralne zmluvu...to iste boli vsetky reality show !

balerina2025
9. mar 2025

@traktor inac hej , teraz je ten chalan krajsi nez ked bol minule. a tie baby? 1/2 su totalne umeliny, ktore sa hodia do Deckoveho hororu maximalne.

bejbypd
9. mar 2025

A mne sa páči a máme doma radi aj Krištofa ,je veľmi úprimný a nám príde aj vtipný . Taký obyčajný ,práveže žiaden namachrovany profi moderátor ..a ženích aj keď absolútne nie je môj typ ,je neskutočne sympatický a pôsobí inteligentne. Čo sa nedá povedať o dievčatách ,myslela som si ,že to nemôže byť horší výber ako v Česku ,ale mýlila som sa

vanilkovazmrzka
9. mar 2025

Nepacia sa mi zeny v ruzi pre nevestu….

deti95060810
9. mar 2025

tie mladé kočky čo majú 23 r, sú pekné, poniektoré to s tými kúrami poriadne prehnali - najmä tie staršie dámy od 30 +
nechápem čo tam robí dáma čo má dcéru vo veku ostatných dievčat... by som sa hanbila.
on mne pripadá ako homosexuál... žeby tam išiel len kvôli zárobku?

zuzubb007
9. mar 2025

Veď to neprežívaj idú podľa scenára, hovoria a robia čo im povedia, pre peniažky všetko, a nakoniec všetci budú hviezdy a influenceri celý zamer,

lija22
9. mar 2025

uprimne som zvedava na jeho tetovania resp ked ho uvidime v plavockach 🙂 Pozeravame to s dcerou a ja sa tesim. Taka sprostost oddychovka. Cesku verzia mna nebavila, vas hej?

marsmykkok
9. mar 2025

To je šou pre gayov, asexuálov a tak a idú tam pre peniaze a zviditeľniť sa. Ani bohatí nie sú, polka mužov na ulici je bohatšia ako muži čo sú v tej šou...

kathryn28
9. mar 2025

Mne sa tiež nepáči, a podla tych bab to aj tak vyzera ze sa chcu vsetci zviditeľniť a nie si nájsť lásku. A z celych tych ukazok na začiatku vidno ako hovori ta blondinka s kridlami ze sa donho zaľúbila, tak podľa mna sa dostane ďaleko. Teším sa uz na ďalšie časti ale si myslim ze po show všetci budu single 😄

balerina2025
9. mar 2025

@marsmykkok presne, on je len najaty herec.

balerina2025
9. mar 2025

@kathryn28 prachy su to zaplateni ludia. nech maju 300-400 euro za kazdyu cas. nechapete to stale? to nie je realita. ale zaplatení ludia

t1nusa
9. mar 2025

ženy neprežívajte to tak, aj keby im za to platili 1000€ za jednu časť - no a čo? 😃 ja som sa na to tešila celý rok, český bachelor ma absolútne nebaví, ale slovensku verziu si nenechám ujsť ani jednu… ženích je za mňa veľký sympaťák, sedí mi najviac spomedzi všetkých čo už boli a zatiaľ naňho nemám jedno krivé slovo ☺️

slavomira236
9. mar 2025

Pozerala som zenich sa mi nepaci vobec. Tie dievcata cista tragedia..ta co prisla najprv jej matka tak matka oproti nej krasavica. Doktorka je za mna az moc premudrela vela si o sebe mysli a zamba skareda je.. Ta anicka s kridlami je najkrajsia no ked zacne rozpravat no neviem taka rozmaznana tak zvlastne rozprava..Ta s crievickami moc mladucka vyzorovo celkom ok pokial neotvori pusu vadia mi jej zuby😆

balerina2025
9. mar 2025

@t1nusa a nic, je to hrany format, ktory zaujme teba a dalsich 1000000 ludi...o to im ide.

lilith_p
9. mar 2025

Ženích sa mi páči aj vyzerá serióznejšie ako Radko a Tomáš ale je mi ho ľúto že práve preňho vybrali takú skupinu dievčat ktorým ide očividne o zviditeľnenie. On má 33 rokov a väčšina z tých dievčat má do 25 rokov a pochybujem že im v takom veku ide o vážny vzťah

t1nusa
9. mar 2025

@balerina2025 a prečo ti to tak strašne vadí? ja to rada sledujem keď potrebujem vypnúť po náročnom dni, čo je na tom?

t1nusa
9. mar 2025

@slavomira236 dúfam, že ty si dokonala po všetkých stránkach 🙃

zuzinka888
9. mar 2025

Tak neviem ci je tam aspon jedno dievca na vazny vztah. Vacsinou im ide o dovolenku zadarmo a foloverov na IG ci OF s nadejou ze ich budu zivit. Ak chce zenu na vazny vztah tak ti sa nehladaju v reality show ale v skutocnom zivote.

rozkvet1
9. mar 2025

Podľa výzoru sa mi nepáči. Byť vami nestracam čas pozeraním toho. Sú to prevažnej mladé ženy ktoré sa nejako potrebujú zviditeľniť aby nasledne mali veľké čísla na sociálnej sieti a mohli zarábať. Nikomu tam nejde o neho. Je tam žena (ak len jedna) ktorá má OF, no takej určite ide o lásku keď ponúka svoju ... za 5 eur týždenne. Takže všetko sú to len hry udržať sa tam najdlhšie a tým padom čo najviac zaujať aby boli čísla. To platí aj o iných reality show preto v skutku nerozumieme ako to niekto môže pozerať a veriť tomu.

rozkvet1
9. mar 2025

@zuzinka888 aha už si to napísala. Konečne niekto normálny kto chápe prečo tam tie baby idú. Sú to pekné ženy ktoré si nájdu chlapa lusknutim prsta, jasné že by nebojobali o jedného ťuťka

slavomira236
9. mar 2025

@t1nusa to vobec. Ale ja nechodim sa takro zviditelnovat. Kro ide musi pocitat s tym ze ludia ho budu rozoberat

balerina2025
9. mar 2025

@t1nusa mne nevadi, kukla som z tho par minut a kazdy nech si pozera co chce. ci preco mi vadia umeliny? to si mala na mysli?

balerina2025
9. mar 2025

@zuzinka888 presne

barborachors
9. mar 2025

Tak ja osobne si myslim, ze je to hlavne show a je to biznis. Snad si niekto nemyslí, ze to co tam tu ludia vypúšťajú z úst, je naozaj realita. Panabeka, vsak je to len show, sranda a je to len naoko! On ale aj baby si pekne zarobí, zarobia, zviditeľnia sa, aj viac na IG (nove ponuky, nove spolupráce atd) a mozno sa chlapca casom ujme nejaka herečka, celebrita, ktora s nim pojde na vztahu alebo tak, pripadne to este chvilu potiahne na nejaky merch, vlastný podcast atd… je to cele “biznis” pre ludi, ktori su reálne nezamestnaní, alebo su na úrade prace a nechce sa im makať a tak idu do tv, lebo nemaju hanby a idu cez mŕtvoly, hlavne ze dostanem 150 korún za epizódu a budu follows….

deti95060810
9. mar 2025

@barborachors len 150e ? pre tak málo e robiT zo seba blba?

barborachors
10. mar 2025

@deti95060810 vsak tam maju peknu vilu a jedlo zdarma. Je to pre nich dovca for free, aj letenky telka zaplatí. Co su myslis ze telka ma majland pre nimandov? Ze platit im este neviemake honoráre?

Strana
z2