Odporúčané sitcomy podobné seriálu Priatelia
Ahojte baby, poraďte prosím nejaký dobrý sitcom. Niečo na štýl Priateľov. Veľká vďaka 🙂
How I met your mother, New girl a potom síce z úplne iného prostredia, ale veeeľmi príjemná oddychovka Brooklyn 99 😊
Teória veľkého tresku
Samozrejme najväčšia porovnávačka je HIMYM
Super je New girl alebo Modern family.
Mala som rada aj Baby Daddy. A už vyššie spomínaný Brooklyn 9-9 je skvelý (už nikdy nebudeš počuť Backstreet boys normálne 😂).
Ešte také oddychové mi prišli The Good place, Superstore, Mom z tých novších.
Tie staršie sú Parks & Recreation alebo That's 70s show.
Ja s deťmi pozeravam "the middle".. to je asi najvtipnejši sitcom aký som videla, postavy sú mi všetky sympatické.. mám rada aj modern family, ale nad the middle nemá nič fakt.. už končíme 8mu sériu a deti už teraz mrzí že čo budeme pozerať keď to skončí... Je to rodinné, vtipné a nikdy sa tam nerozobera nič nevhodné pre deti, čo je podľa mňa veľmi zriedkavé.. a ak, tak naozaj stylom čo mi vôbec nevadí.. (čiže len okrajovo že si to deti ani nevšimnú)
@jana_eyre_2 joj ako som na the middle mohla zabudnúť, ten som milovala🙂
@petronellla87 úžasný sitcom
Vďaka všetkým, určite niečo vyberiem 👍 HIMYM sa chystám už dlho začať pozerať, ale nejak stále neprišiel ten správny čas 😃 Teória veľkého tresku je super, to pozerávam. Ostatné nepoznám, ale The Middle ma celkom zaujalo z toho, čo píšete.
@vkatush That's 70s milujem, ešte na výške som pozrela všetky časti za pár dní 😃 Joj to bolo mega 😃 A vďaka aj za ostatné tipy, určite niečo vyberiem.
The Middle milujem 🤩 ja som to videla uz asi 10krat 😄 aj Modern family je skvely serial, tiez moj oblubeny. A srdcovka je Frasier ♥️
@anavixy Och Frasiera tiez milujem, vidíš na toho som úplne zabudla, že by som si ho mohla pozrieť znovu 😃
Ja som sa namotala na The Office, zbožňujem 😀
A este Parks and recreations je topka, podobne ako The Office 🤩🤩
U nás dcéra fičí na susedoch a dve baby na mizine 🤣🤣🤣
Big Bang Theory 😅
Mimochodom, Frasier mal nedávno po dvadsiatich rokoch novú sériu číslo 12 a pozor - podľa mňa bola dobrá, zabavil som sa.
The Middle, najlepší 😁
Raising Hope, ja som sa celkom zabavila
Môžeš pozrieť aj nejaké kórejské, označené ako romantické komédie. Sú podobného štýlu, také oddychovky. 🙂
Wow baby to the middle som v zivote nepocula idem googlit
Mne sa este okrem tu spomenutych kedysi pacil aj serial My name is Earl.
Ja pozeram Priatelov dokola 🙈🙈🙈 Ale srdcovka je Frasier.
Nie je to celkom, ako Priatelia, ale super je Dva a pol chlapa. A samozrejme, moja topka, už spomínaná Teória veľkého tresku.
Najlepšie po priateľoch sú pre mňa jednoznačne tieto - How I met your mother, Big Bang theory, Parks and Recreation určite!! And, ktorého hrá Chris Pratt je moja srdcovka 🙂 The Middle je tiež super
Potom sa mi páčilo Bless this mees, Motherland a Scrubs.
Ešte môžeš skúsiť Bluestone 42, nie je to sitcom ale ja som sa zabavila
@diewcatqoo ano, to bol skvely serial
Ja zboznujem priatelov a serial Office je super
Cheers a ešte Seinfeld a samozrejme môj naj Frasier 😁

Mne sa veľmi páčilo Modern Family