icon

Odporúčané sitcomy podobné seriálu Priatelia

18. mar 2024

Ahojte baby, poraďte prosím nejaký dobrý sitcom. Niečo na štýl Priateľov. Veľká vďaka 🙂

petronellla87
18. mar 2024

Mne sa veľmi páčilo Modern Family

lindous
18. mar 2024

How I met your mother, New girl a potom síce z úplne iného prostredia, ale veeeľmi príjemná oddychovka Brooklyn 99 😊

fido69
18. mar 2024

Teória veľkého tresku

vkatush
18. mar 2024

Samozrejme najväčšia porovnávačka je HIMYM
Super je New girl alebo Modern family.

Mala som rada aj Baby Daddy. A už vyššie spomínaný Brooklyn 9-9 je skvelý (už nikdy nebudeš počuť Backstreet boys normálne 😂).

Ešte také oddychové mi prišli The Good place, Superstore, Mom z tých novších.
Tie staršie sú Parks & Recreation alebo That's 70s show.

jana_eyre_2
18. mar 2024

Ja s deťmi pozeravam "the middle".. to je asi najvtipnejši sitcom aký som videla, postavy sú mi všetky sympatické.. mám rada aj modern family, ale nad the middle nemá nič fakt.. už končíme 8mu sériu a deti už teraz mrzí že čo budeme pozerať keď to skončí... Je to rodinné, vtipné a nikdy sa tam nerozobera nič nevhodné pre deti, čo je podľa mňa veľmi zriedkavé.. a ak, tak naozaj stylom čo mi vôbec nevadí.. (čiže len okrajovo že si to deti ani nevšimnú)

petronellla87
18. mar 2024

@jana_eyre_2 joj ako som na the middle mohla zabudnúť, ten som milovala🙂

ibatanecnica
18. mar 2024

@petronellla87 úžasný sitcom

autor
18. mar 2024

Vďaka všetkým, určite niečo vyberiem 👍 HIMYM sa chystám už dlho začať pozerať, ale nejak stále neprišiel ten správny čas 😃 Teória veľkého tresku je super, to pozerávam. Ostatné nepoznám, ale The Middle ma celkom zaujalo z toho, čo píšete.

autor
18. mar 2024

@vkatush That's 70s milujem, ešte na výške som pozrela všetky časti za pár dní 😃 Joj to bolo mega 😃 A vďaka aj za ostatné tipy, určite niečo vyberiem.

anavixy
18. mar 2024

The Middle milujem 🤩 ja som to videla uz asi 10krat 😄 aj Modern family je skvely serial, tiez moj oblubeny. A srdcovka je Frasier ♥️

autor
18. mar 2024

@anavixy Och Frasiera tiez milujem, vidíš na toho som úplne zabudla, že by som si ho mohla pozrieť znovu 😃

letmebe8
18. mar 2024

Ja som sa namotala na The Office, zbožňujem 😀

anavixy
18. mar 2024

A este Parks and recreations je topka, podobne ako The Office 🤩🤩

letmebe8
18. mar 2024

@anavixy Ďakujem za tip, pri mojej rýchlosti pozerania budem hľadať čoskoro ďalší seriál. Teraz som na 6 sérii, takže už mi veľa nechýba 😀 je ten seriál Parks and recreations aj na Netflixe?

anavixy
18. mar 2024

@letmebe8 bohuzial na netflixe nie, na hbo je alebo teda aspon bol pred par mesiacmi este 🙂

zuzulka558
18. mar 2024

U nás dcéra fičí na susedoch a dve baby na mizine 🤣🤣🤣

elisebah91
18. mar 2024

Big Bang Theory 😅

neviditelnypes
18. mar 2024

Mimochodom, Frasier mal nedávno po dvadsiatich rokoch novú sériu číslo 12 a pozor - podľa mňa bola dobrá, zabavil som sa.

svokrinjazykmonika
18. mar 2024

The Middle, najlepší 😁

oblecenie99
18. mar 2024

Raising Hope, ja som sa celkom zabavila

lenkakravcova
18. mar 2024

Môžeš pozrieť aj nejaké kórejské, označené ako romantické komédie. Sú podobného štýlu, také oddychovky. 🙂

victoriab
18. mar 2024

Wow baby to the middle som v zivote nepocula idem googlit

diewcatqoo
18. mar 2024

Mne sa este okrem tu spomenutych kedysi pacil aj serial My name is Earl.

filipka250
18. mar 2024

Ja pozeram Priatelov dokola 🙈🙈🙈 Ale srdcovka je Frasier.

h2
18. mar 2024

Nie je to celkom, ako Priatelia, ale super je Dva a pol chlapa. A samozrejme, moja topka, už spomínaná Teória veľkého tresku.

nerya
18. mar 2024

Najlepšie po priateľoch sú pre mňa jednoznačne tieto - How I met your mother, Big Bang theory, Parks and Recreation určite!! And, ktorého hrá Chris Pratt je moja srdcovka 🙂 The Middle je tiež super
Potom sa mi páčilo Bless this mees, Motherland a Scrubs.
Ešte môžeš skúsiť Bluestone 42, nie je to sitcom ale ja som sa zabavila

liz_lemon
20. mar 2024

@diewcatqoo ano, to bol skvely serial

1mina
20. mar 2024

Ja zboznujem priatelov a serial Office je super

lenocka137
28. mar 2024

Cheers a ešte Seinfeld a samozrejme môj naj Frasier 😁