icon

Oplatí sa ísť pozrieť film Kavej?

12. aug 2024

Boli ste?Oplatí sa ísť?

Strana
z2
zuzulka558
12. aug 2024

Pre mňa blbosť najmä tá svadba a hádka o koláčiky ci co to tam bolo,, bola som na svadbách aj. Na východe a na západe, hádky co koho je boli na západe 🤣🤣🤣 čašníci sme dostali vynadane a skoro platili zo svojho, odvtedy si také svadby obsluhovali sami a my len pri bare a jedlo,, mŕtvola v dome to ani nekomentujem radšej k tomu,, vychodniarcinu som rozumela dlhé roky poznám vychodniarov

sssss123
12. aug 2024

nechystám sa na to, videla som ukážku a to mi bohato stačilo, ďalšia blbost typu jedeme na teambilding, invalid, iveta /tú som vzdala po tretej časti, nerozumela som im/

fairyy
12. aug 2024

@zuzulka558 oh ja som na vychode este nezazila ani jednu svadbu, kde by sa nehadalo koho su kolaciky, ktore pojdu komu do vysluzky a ktore sa kam daju na stol a ci aj tej alebo onej tetky a ked aj povies, ze nikto nic nenoste neexist, ze aspon jedna nedonesie navyse kolace bo to sa patri 😂😂

zuzulka558
12. aug 2024

@fairyy tak mňa by potešilo keby to dali k západu by si čumela, ocividne si nebola dlhé roky čašníčka brigádne by som ti vedela knihu písať 😀 aj o takých co si myslia a povedali super oslava všetci sa zabavili a opak bol pravdou,,nevesta co na vlastnej svadbe podviedla ženícha 🤣🤣🤣🤣🤣, takže áno pre mňa to bolo úbohé celá tá trápna hádka,aj som sa zasmiala ale niektoré veci boli trochu mimo z môjho pohladu

zuzulka558
12. aug 2024

@fairyy u nás na svadbách sa veru aj skoro pobili ktorá co dala atď veľakrát a to boli paničky na úrovni aj rodiny vždy

victoriab
12. aug 2024

@0silvia0 suhlasim, neznasam ceske filmy, ale vlny boli bravurne, mrazive, guca v krku. Tlieskat na konci sa mi nechcelo, naopak, skor plakat :(

katkakuch1
12. aug 2024

Neoplatí sa to vidieť.. milujem slovenské a české filmy obzvlášť komédie.. ale toto už bolo moc.. áno, je pár pasáži, kde sa zasmeješ ale toto nie.. film pekná "myšlienka" aj celkom realizácia ale nie.. Horší film ako toto som ešte nevidela a to som snáď všetky zo slovenskej a českej dielne za posledných 7 rokov videla.. vychodniarčina mi neprekážala, skôr celkovo na silu tvorený humor..

wajkikikiss
Autor odpoveď zmazal
michellemary
14. aug 2024

@marca12 ja som presne kvôli tomu na ten film nešla.

janapaulo
17. aug 2024

Ja zas neznášam keď blavaci nevedia vysloviť ľudia, Ľubo atď. spisovne ani v médiách, ktoré sú pre celé Slovensko. Zato východniari nemajú problém v Bratislave komunikovať spisovnej.

fairyy
17. aug 2024

@janapaulo spisovne dajme tomu, ale komunikujeme casto bez dlznov 😅😅 ja som zas zistila, ze mne nevadi ani zapadniarsky ani vychodniarsky, ale lubozvucna makka slovencina stredneho slovenska s dokonalym di ti ni li de te ne le ...vtedy moje usi neviem preco trpia, kazdy mame nieco co nelahodi nasim usiam

dankabg
17. aug 2024

Za mňa super, ja mám rada nemiestny humor, páčili sa mi herecké výkony a ozaj som si pri Tom oddýchla. Na film vlny by som napríklad nešla a to už preto, že skrátka nemám teraz vôbec chuť sa zamýšľať nad takýmito smutnými a ťažkými témami, toho zla a negativity je všade navôkol až až, tak za to radšej chodím na takéto veselé/ jednoduché veci, ktoré všetko aspoň trochu odlachčia

Strana
z2