icon

Oplatí sa sledovať seriál Game of Thrones?

21. mar 2024

Ahojte , v televízii ma tie programy vôbec nebavia , väčšinou sledujem netflix a tak keď je večer a nieje už čo robiť , mám pocit že už som toho toľko pozrela že nemám čo , mám rada aj fantasy , vačšinou radšej seriály ako filmy , Veľa krát som počula ospevovať seriál game of thrones videli ste ? Oplatí sa to zapnúť ?

Strana
z3
foxyfox
24. mar 2024

Určite áno, daj tomu šancu. Hlavne to má koniec takže sa stále môžeš tešiť ako to dopadne a nie je to vkuse o tom istom. A teraz už ani nemusíš čakať týždeň na novú epizódu, ani mesiace na novú sériu. Prvá epizóda je len rozbeh. Pripadne skús The walking dead, to bolo po dlhú dobu tiež zaujímavé. Tiež z nereálneho sveta. Ešte som to nedopozerala, lebo ku koncu to bolo stále o tom istom. Ale prvé série fakt super, ja som chodila vtedy ešte ako študentka po rannej prázdnej Petržalke a predstavovala som si aké by to bolo 😁

foxyfox
24. mar 2024

@modraslamka božeeee ako môže niekto toto napisat 🤭 že otras. Otras je Búrlivé víno a pod., nie toto, založené na knihách, ktorým autor venoval celý svoj život. Dúfam, že sa objaví viac takých diel hodných sfilmovania. Nehnevaj sa, nič proti tebe ani tvojmu vkusu, ale 9.2/10 na IMDB hovorí samo za seba 🙂

autor
24. mar 2024

@foxyfox Walking dead som pozerala a bavilo ma to riadne a hlavne som tam mala obľúbené postavy kvôli ktorým ma to bavilo ako napríklad Glenn, potom ako zomrel som to stále pozerala a najviac prekvapená som bola zo seba z toho že som vôbec nebrala Ricka ako moju obľúbenú postavu ale potom ako odišiel zo seriálu ma to prestalo baviť takže doteraz som to nedopozerala😃 potom som skúsila pozerať aj fear the Walking dead ale to som po pár epizódach vypla podľa mňa to nesiahalo vôbec na twd , a medzi postavami som si nenašla nikoho kvôli komu by som to pozerala

modraslamka
24. mar 2024

@foxyfox ja vieeeem🙈 no nie, same suloze, vrazdy a ten otravny sopavy blondavy...no ako vravim su dva tabory 😁 ale ked uz, tak radsej toto ako Burlive vino 😁

bagerka
28. mar 2024

Videla som ho 8x a zakaždým niečo nové objavila

Strana
z3