Pokračovanie seriálu Mama na prenájom
Ahojte, počula som, že budú natáčať aj druhú sériu. Ale neviem, ľi je to pravda.
Ďakujem za všetky odpovede.
Prosím kto by mi v skratke napísal dej? Prestala som to pozerať a bola by som zvedavá. Skončila som, keď ťa kuchárka zistila že je tehotná.
@hipuska tak kucharka sa ide vydavat, svadba bude prekvapenie aj pre zenicha, objavila sa matka tej rodiny, co ma restiku, a najprv to bolo vselijake, ale teraz uz maka v restike, a su ako jedna stastna rodina, Lenka z recepcie sa konecne dala dokopy s doktorom Borisom, druha recepcna, co sa vydala za druheho mladeho doktora, strasne chce dieta, az to vyzera, ze sa kvoli tomu rozvedu, Martin sa ide konecne rozviest s tou zmiznutou Luciou, mala Hanka stale netusi, ze Nada nie je jej mama, a ta si ide otvarat konecne to knihkupectvo
@hipuska ano, Nada je s doktorom, maju sa radi, on je teraz nervozny z toho rozvodu, Lenka bola chvilu s tym Nadinim bratom, ale on ju chcel viac ako ona jeho, takze sa dala dokopy s tym Borisom, co ten mlady tazko niesol, aj sa pobili, a Kramar neviem, preco im klamal, ze umrela, ona pila, ale dostala sa z toho a je z nej nejaka biznismanka, ale ten alkohol sa tam stale nad nou vznasa, ako keby nebola celkom vyliecena