icon

Pokračovanie seriálu Mama na prenájom

9. jún 2023

Ahojte, počula som, že budú natáčať aj druhú sériu. Ale neviem, ľi je to pravda.

jj298
Odpoveď bola odstránená
vevulik18
9. jún 2023

Nasla som toto k tomu 🙂

tojada
Autor odpoveď zmazal
tojada
9. jún 2023

@vevulik18 Ďakujem, mne sa to páčilo.

vevulik18
9. jún 2023

@tojada aj mne veľmi, teším sa na pokračovanie 🙂

autor
9. jún 2023

Ďakujem za všetky odpovede.

hipuska
9. jún 2023

Prosím kto by mi v skratke napísal dej? Prestala som to pozerať a bola by som zvedavá. Skončila som, keď ťa kuchárka zistila že je tehotná.

liz_lemon
9. jún 2023

@hipuska tak kucharka sa ide vydavat, svadba bude prekvapenie aj pre zenicha, objavila sa matka tej rodiny, co ma restiku, a najprv to bolo vselijake, ale teraz uz maka v restike, a su ako jedna stastna rodina, Lenka z recepcie sa konecne dala dokopy s doktorom Borisom, druha recepcna, co sa vydala za druheho mladeho doktora, strasne chce dieta, az to vyzera, ze sa kvoli tomu rozvedu, Martin sa ide konecne rozviest s tou zmiznutou Luciou, mala Hanka stale netusi, ze Nada nie je jej mama, a ta si ide otvarat konecne to knihkupectvo

hipuska
9. jún 2023

@liz_lemon ďakujem a nada je furt s doktorom? A Lenka sa nedala dokopy s tým časnikom? A tá Matka prečo im povedal, že zomrela? Ona bola alkoholicka asi, však?

liz_lemon
9. jún 2023

@hipuska ano, Nada je s doktorom, maju sa radi, on je teraz nervozny z toho rozvodu, Lenka bola chvilu s tym Nadinim bratom, ale on ju chcel viac ako ona jeho, takze sa dala dokopy s tym Borisom, co ten mlady tazko niesol, aj sa pobili, a Kramar neviem, preco im klamal, ze umrela, ona pila, ale dostala sa z toho a je z nej nejaka biznismanka, ale ten alkohol sa tam stale nad nou vznasa, ako keby nebola celkom vyliecena

hipuska
9. jún 2023

a s tou riadielkou a jej bratom čo nové? Ju som videla v nejakej scéne sa bozkávať s Borisom
@liz_lemon