Pozeráte v televízii koncert Jeana-Michela Jarreho?
Pozeráte to tak ako ja v televízii? Je to krásne, klasika... 💕
tak je to mega show. so vsim vsudy
úžasný koncert, to musí byť naživo skvelá atmosféra 😍
@elenajezova pozerám. Je to pecka. A teda , že má 75... Wau
A Brian May tiež, fantázia 👏👏👏
A dokonca zadarmo 👍👍👍
To si RTVS dovolila! Kapitalisticky liberalny Esetacky koncert a hokej chodi na JOJke! To je naposledy! Na STVR uz iba slovenska narodna kultura!
Mne uz kvapku lezie na nervy. Rada by som isla spat.
Práve sme došli odtiaľ...bola to paráda
@marcellka32 aj syn písal, bol tam a celkom blízko, že nezabudnuteľný zážitok 🙂... ja som si to vychutnala v priamom prenose. Verím, že byť tam je úplne iná atmosféra, ako vidieť v telke. Na druhú stranu, tie zábery v tv boli tak zblízka a na pódiu, že som vďačná za možnosť vidieť to aspoň takto 🙂 Pre mňa neskutočný zážitok, a to som bola na mnohých koncertoch nielen na SK 🙂
Videla som nazivo. Velmi velmi efektne, nevedela som, kam skor pozerat…
@marcellka32
@vanilkovazmrzka to verím. Ja som si ho vychutnala aspoň v televízii. Bolo to pekné.
@elenajezova ja teraz pozeram v telke v archive aj ja som unesena a to ze ma 75 je neuveritelne.
Bolo to veľmi pekné. A to som pozerala do konca a ráno o 4 vstávala do práce ...
@10zabka aj bola 🤩
@elenajezova Prečo si neprišla do Bratislavy? Veď už nikdy bližšie nebude! Máš na to vek aj rozum, aby si si plnila svoje túžby a sny a nelizala ich cez televizne sklo. Na koncert prišli ľudia aj z iných štátov a stálo im to za to. 😉

@elenajezova úplne som zostala prekvapená, že má 75 rokov.