icon

Prečo ľuďom prekáža, že si Rasťo z Ruže zakladá na úplnej rodine?

3. jún 2025

Vopred informujem, ze si tu nezelam komentare typu, kto moze pozerat taku kravinu a pod. Ked nemate noc zmysluplne k teme, chodte smradit inde :D chcem si tu pokecat so zenami, ktore to pozeraju. Rasto je proste bezpecna vzťahova vazba :D a pre ludi s touto vazbou je prirodzene, ze si zakladaku na harmonii, istote. Tak nechapem, preco sa ludia v komentaroch vyjadrujú, ze u nich macimalne klesol, ked mu je sympaticke ze jeho buduca partnerka bude z uplnej rodiny. Dokonca niektorym vadilo, ze Rasto hlada zenu, ktora mu ukazuje zaujem a ze je divne, ze nerešpektuje ziadne hry :D pride mi, ze je extremne mnozstvo ludi, ktori pochadzaju z toxickeho prostredia a snazia sa presvedcit druhych, ze toto je to správne a normálne. A ked nejaka zena pocjadza z uplnej rodiny a vyrastala v laske, automaticky to beru ako prervarku a falos. Ja som tiez osoba, co je z takej rodiny. Vyrastala som vo velmi laskyplnej rodiny, kde som bola odmala vedena k ucte a tiez nie som vobec vybusny typ. A snazim sa riesit veci diplomaticky. A mam presne taleho isteho manzela. Nemyslím si, ze som kvoli tomu nepouzitelna do života, lebo som neni oslahana traumami :D mala som dva vztahy, jeden 5 rocny a teraz druhy skoncil uz s manzelstvom a myslim si, ze je to prave kvoli tomu, ze som dostala dobry vzor. Preto mi pride divne, ked ludia nechapu, ze Rasto potrebuje vedla seba emocne stalu partnerku a nepotrebuje zenu prevychovavat a dostavat ju z jej traum nepotrebuje

Strana
z3
ivik4
3. jún 2025

Komu to prekaza ? Citam inak len nadpis
Za mna mal potom velmi uzasny vyber naposledy, ked sa rozhodoval niecim inym a nie hlavou

petracandle
3. jún 2025

Nevidela som ani jediný diel, príspevok som len prebehla očami, ale aj tak odpoviem, lebo mi to príde vtipné 😃

Drahá, je to reality show, skutočnosť môže byť úplne iná. Všetko je to robené, aby upútali a udržali diváka, cez rôzne kontroverzie. Hlavne nech sa to rozoberá a rieši.

doriiis
3. jún 2025

Úplná rodina ti nezaručí normálnosť,diplomatickost a ,,netraumy'. To je mýtus jak mraky

mandzula
3. jún 2025

Na com si uz len on moze zakladat, ked si vybera ako z tiav na trhu.

doriiis
3. jún 2025

Lebo tam vonku je málo normálnych žien z úplných rodín a tak si išiel vyberať do telky medzi silikóny a kačacie pusinky
Autorka,ty si jedna z tých jednoduchších,čo zožerú všetko,čo vidia v telke.Ze?

katkaseiner
3. jún 2025

Tiez nepozeram Ruzu ale pridam sa komentarom.
Aka je podla teba istota ze ak si vyrastla v uplnej rodine, ze budes 'lepsi clovek'. Nie nebudes... Dieta za to nemoze ze sa rodicia rozvedu a od toho este stale moze byt skvely, emocne vyrovnany, nevybusny clovek. Ja som z uplnej rodiny a som vybusna...

januska12323
3. jún 2025

Rozvedení rodičia nemôžu byť milujúci? Alebo koho vychovala babka musí mať zaručene traumy? Nič nie je čierne alebo biele. Ktovie koľko tých slečien má doma frajerov a do telky sa išli len zviditeľniť a povedia čo im nakážu.

diewcatqoo
3. jún 2025

Ruzu nepozeram, ale ludia sa v komentaroch vyjadruju ku vsetkemu. A vela ludi ma tie nazory totalne uletene. Nech rozkliknes kdekolvek sekciu komentare, tak je tam uplna stoka, normalnych nazorov len par, a nechapem, ako taki ludia plni zloby dokazu vlastne zit realny zivot. A co ma najviac prekvapuje, tak je to z velkej casti generacia mojich rodicov - cerstvi dochodcovia, ktori maju zrazu vela volneho casu a objavili internet.

laurinka27
3. jún 2025

To nie je o tom, ze by úplná rodina bola nejaky rozhodujúci faktor (mozno tak u dievcat, ktore sa mu az tak nepacia a vie, ze s nimi nechce nic mat, tak ich na zaklade toho len skor vyhodi - vid. Noemi). Ale myslim si, ze keby Anička alebo Karolina boli z neúplnej rodiny, tak by rovnako stali vo finále ako teraz, lebo su to modelky, ktore sa mu pacia a na nich by mu nevadili veci, ktore by mu vadili na inych. Jeho nezáujem o Rebeku bol viditelny uz davno.

autor
3. jún 2025
@petracandle

Nevidela som ani jediný diel, príspevok som len prebehla očami, ale aj tak odpoviem, lebo mi to príde vtipné 😃

Drahá, je to reality show, skutočnosť môže byť úplne iná. Všetko je to robené, aby upútali a udržali diváka, cez rôzne kontroverzie. Hlavne nech sa to rozoberá a rieši.

@petracandle ale ved ze to je show nemeni fakt na tom, ze jeho zasady a preferencie nie su ine ani v realite ;) a nepozeras to, tak ako mozes hodnotit jeho vyber

autor
3. jún 2025
@doriiis

Lebo tam vonku je málo normálnych žien z úplných rodín a tak si išiel vyberať do telky medzi silikóny a kačacie pusinky
Autorka,ty si jedna z tých jednoduchších,čo zožerú všetko,čo vidia v telke.Ze?

@doriiis Pisala som hned na uvod, ze sa maju vyjadrovat zeny, co to sleduju, co zas menis temu a strhavas pozornost na mna? Ved sa drzte temy. A nie, nie som vobec jednoducha. Ja ani nikde netvrdim, ze verim celemu tomu konceptu. Ale moja diskusia je uuuuuplne ze oniecom inom. Ale samozrejme zas rypaky musia smradit vsade.

puertorico
3. jún 2025

každý sme nejaký . každý si na niečom zakladá . to je , ako keby niektoré ženy (pardón ak sa tu také nájdu) chcú muža ktorý má veľa peňazí . netreba nikoho súdiť. len by ma zaujímalo, že ak by spoznal nejakú svoju "životnú lásku" a potom by zistil že je z neúplnej rodiny, čo by jej povedal. sorry, rozchádzam sa s tebou , lebo vaši sú rozvedení? 🙈
a akože ma dorazilo ako mamička aničky povedala že "hľadajú pre ňu" vhodného partnera. ako keby mala 5 rokov .

autor
3. jún 2025
@laurinka27

To nie je o tom, ze by úplná rodina bola nejaky rozhodujúci faktor (mozno tak u dievcat, ktore sa mu az tak nepacia a vie, ze s nimi nechce nic mat, tak ich na zaklade toho len skor vyhodi - vid. Noemi). Ale myslim si, ze keby Anička alebo Karolina boli z neúplnej rodiny, tak by rovnako stali vo finále ako teraz, lebo su to modelky, ktore sa mu pacia a na nich by mu nevadili veci, ktore by mu vadili na inych. Jeho nezáujem o Rebeku bol viditelny uz davno.

@laurinka27 vyber partnera je velmi dolezity a je aj dokazane, ze iste vazby si vyberaju iste a neiste neiste 🙂 samozrejme, najdu sa aj vynimky. Ale malokedy vidim v pare bezpecnu vazbu s nejakym traumatizovanym clovekom. Vacsinou je to uzkostna vazba a vedla nej totalne vyhybava. A ked si pen statisricky zratas v okoli vztahy, tak ludia z tych uplnych rodin velakrat koncia v podobnom vzorci a tie deti z rozvedenych rodin tiez tak isto. Velakrat matka samaozivitelka ma dceru, ktora potom tiez tak skonci. Alebo deti, lde bol tatko tyran, tak si najdu Podobne manipulativneho partnera. Zas, su aj výnimky, ale realne to je presne tak, ako pisem

bonboniera
3. jún 2025

Osobne som nikdy nezažila človeka z “neúplnej” rodiny ktorý hanil tu pre teba dokonalú súdržnu rodinu, zato ľudí z týchto dokonalých rodín vyvrsujucich sa na ľudí z neúplných rodín som zažila 🙂 a naozaj nikdy som nezažila aby sa niekto rozhodoval podľa toho ze či druha osoba pochádza z úplnej alebo neúplnej rodiny …

autor
3. jún 2025
@bonboniera

Osobne som nikdy nezažila človeka z “neúplnej” rodiny ktorý hanil tu pre teba dokonalú súdržnu rodinu, zato ľudí z týchto dokonalých rodín vyvrsujucich sa na ľudí z neúplných rodín som zažila 🙂 a naozaj nikdy som nezažila aby sa niekto rozhodoval podľa toho ze či druha osoba pochádza z úplnej alebo neúplnej rodiny …

@bonboniera zas ty si nezažila. Tak samozrejme to neexistuje :D ja som reagovala na reakcie ludi ohladom ruze. Cize komentare na insta, youtube, fb. Tam ich je pozehnane. Kde sa traumatizovane zenske prisli 🤮 a ulavit si, len aby dourazali rodinu Anny. To uz mi pride fakt chore, aby sa hejtovala laska a sudrznost. A bavime sa stale o ruzi. Ja nekomentujem teraz ine rodiny. Ako som uz viackrat napisala, vsade su vynimky. Ale podla reakcii v komentároch pod ruzou, som si všimla neskitocne mnozstvo hejtu, ze ako sa opovazil mat Rasto nejake preferencie a to, ze mu ZALEZI na tom, aby mala partnerka dobre vztahy s rosinou a bola z uplnej rodiny. Nikde som nenapisala, ze len deti z uplnych rodin su tie správne. Ale netvarme sa, ze je extremne vela ludi, ktorych poznacil rozvod rodicov. Samozrejme poznam aj vela rodin, ktore ziju spolu, ale maju zle vztahy. Len ja teraz pisem o tej zdravej harmonickej rodine. Ktoru aj Rasto spomina.

doriiis
3. jún 2025

Autorka nehnevaj sa,ale keď si myslíš,že to ako sa on prezentuje v telke je jeho skutočné ja,tak si fakt naivná.

autor
3. jún 2025
@anonym_autor

@bonboniera zas ty si nezažila. Tak samozrejme to neexistuje :D ja som reagovala na reakcie ludi ohladom ruze. Cize komentare na insta, youtube, fb. Tam ich je pozehnane. Kde sa traumatizovane zenske prisli 🤮 a ulavit si, len aby dourazali rodinu Anny. To uz mi pride fakt chore, aby sa hejtovala laska a sudrznost. A bavime sa stale o ruzi. Ja nekomentujem teraz ine rodiny. Ako som uz viackrat napisala, vsade su vynimky. Ale podla reakcii v komentároch pod ruzou, som si všimla neskitocne mnozstvo hejtu, ze ako sa opovazil mat Rasto nejake preferencie a to, ze mu ZALEZI na tom, aby mala partnerka dobre vztahy s rosinou a bola z uplnej rodiny. Nikde som nenapisala, ze len deti z uplnych rodin su tie správne. Ale netvarme sa, ze je extremne vela ludi, ktorych poznacil rozvod rodicov. Samozrejme poznam aj vela rodin, ktore ziju spolu, ale maju zle vztahy. Len ja teraz pisem o tej zdravej harmonickej rodine. Ktoru aj Rasto spomina.

@bonboniera a uz ked sme pritom, ze ty nikoho takeho nepoznáš 🙂 ja takych poznam mraky, lebo sa dlho venujem tejto problematike a dokonca su na to aj vyskumy.

doriiis
3. jún 2025

Autorka....ty si single?

autor
3. jún 2025
@doriiis

Autorka nehnevaj sa,ale keď si myslíš,že to ako sa on prezentuje v telke je jeho skutočné ja,tak si fakt naivná.

@doriiis ale to nemeni nic na fakte, ake ma on preferencie na zeny preboha :D a o tom tu stale pisem. Ved to bolo vidno od zaciatku, ktore zeny ho odpudzuju. A to vulgarne, excentricke, s muzskou energiou. Ci vlastne v skutočnosti chce mat partnerku z Only fans s traumami a totalne zlu a zakernu?:D vsak si staci pozriet ine serie a inych zenichov a ake mali oni preferencie a podla nich si aj vybrali

autor
3. jún 2025
@doriiis

Autorka....ty si single?

@doriiis ja som stastne vydata ;)

nin12345
3. jún 2025

Ja som z takej tej traumovej rodiny aj to somnou kedysi tak vyzeralo no snažím sa na sebe pracovať a myslím si že sa mi to aj darí celkom. Sú aj ľudia ktorí na sebe pracujú a tých sa to možno dotkne že keď nie sú z úplnej rodiny alebo majú nejaké zle zážitky za sebou, že sú považované ako za nejaký nepoužiteľný kus preňho. Každopádne ja ho chápem lebo v tej ruži to okolo vyrovnaných žien čo sa snažia pracovať na svojom emocionálnom živote ani nešlo

nin12345
3. jún 2025

Ešte napíšem že ak by bola dáma normálna a odsúdil by ju len preto že nie je z úplnej rodiny tak to mi pripadá hnusne

autor
3. jún 2025
@nin12345

Ja som z takej tej traumovej rodiny aj to somnou kedysi tak vyzeralo no snažím sa na sebe pracovať a myslím si že sa mi to aj darí celkom. Sú aj ľudia ktorí na sebe pracujú a tých sa to možno dotkne že keď nie sú z úplnej rodiny alebo majú nejaké zle zážitky za sebou, že sú považované ako za nejaký nepoužiteľný kus preňho. Každopádne ja ho chápem lebo v tej ruži to okolo vyrovnaných žien čo sa snažia pracovať na svojom emocionálnom živote ani nešlo

@nin12345 ved ja praveze narazam na tie, co na sebe nepracuju a zhadzuju to len na detstvo a kopu okolo seba. Napriklad Timea. Ja praveze poznam, hlavne zeny, ktore na sebe pracuju a nasli si pekny, bezpecny vztah. Ale boli ochotne na sebe pracovat a to je velmi obdivuhodne 🥰 len skor pocit len tie, co na sebe nepracuju a potom sa ich extremne dotyka kazda poznamka. Podla mna ten Rasto az tak neriesil to, ze niekto mal rozvedenych rodicov, ale skor to, ake maju vztahy medzi sebou. A ci to na nich zanechalo nehake tie stopy. Co sa aj potvrdilo, ze tam to bolo s niektorymi hrozne :D

nin12345
3. jún 2025

Áno strašne fúrie tam boli a naozaj tá hromadná šikana voči Aničke nebola na mieste aj keď sa správala ako malé dieťa tak tam sa ukázali...

petracandle
3. jún 2025
@anonym_autor

@petracandle ale ved ze to je show nemeni fakt na tom, ze jeho zasady a preferencie nie su ine ani v realite ;) a nepozeras to, tak ako mozes hodnotit jeho vyber

@autorka nemusím to pozerať, aby som ti vedela vo všeobecnosti povedať, že never všetkému čo vidíš v telke alebo sa dočítaš na sockách

doriiis
3. jún 2025

Dobre autorka.Nema zmysel debatovať s niekým,kto verí tomu,čo vidí v telke

nin12345
3. jún 2025

A vo všeobecnosti, áno, ľudia z lásky plných rodín väčšinou pripadajú v istej, nevyzretej fáze života, ľuďom s traumami čudní, pribrzdení, nevyzretí, nenormálni... Sama som to tak mala v detstve. Aj väčšinu kamosiek mám z podobných rodín ako som ja. My sme si proste najviac rozumeli a mali sme sa o čom baviť

idasa
3. jún 2025

autor
Málokedy sa pripájam do diskusie, ale tentokrát musím.1. Rasťo si do reality show neprišiel nájsť nevestu, je to show pre ľudí ako si ty.
2. v tom článku, ktorý si tu nakopírovala som si ani raz nevšimla slovo manželstvo, úplná rodina a pod. Asi ťa to prekvapí, ale ľudia s bezpečnou vzťahovou väzbou môžu byť aj ľudia s rodín s jedným rodičom, ktorí majú zdraví vzťah zo svojím rodičom a rodič vie vytvoriť pre dieťa správne prostredie. To že rodina má mamu aj otca ešte nie je zárukou zdravého prostredia a bezpečnej väzby pre dieťa. Na záver ti môžem popriať veľa šťastných rokov v tvojom manželstve, lebo podľa toho čo píšeš, tvoje manželstvo určite nie je 20 ročné.

stanislavicenka
3. jún 2025
@anonym_autor

@laurinka27 vyber partnera je velmi dolezity a je aj dokazane, ze iste vazby si vyberaju iste a neiste neiste 🙂 samozrejme, najdu sa aj vynimky. Ale malokedy vidim v pare bezpecnu vazbu s nejakym traumatizovanym clovekom. Vacsinou je to uzkostna vazba a vedla nej totalne vyhybava. A ked si pen statisricky zratas v okoli vztahy, tak ludia z tych uplnych rodin velakrat koncia v podobnom vzorci a tie deti z rozvedenych rodin tiez tak isto. Velakrat matka samaozivitelka ma dceru, ktora potom tiez tak skonci. Alebo deti, lde bol tatko tyran, tak si najdu Podobne manipulativneho partnera. Zas, su aj výnimky, ale realne to je presne tak, ako pisem

@autorka, ja napriklad nerozumiem, preco tuto temu zakladas anonymne, ked tak vehementne obhajujes svoju "teoriu".
Zabudas v tom svojom vzorci, ze ludia sa menia, aj vo vztahu, niekto v nom rastie, niekto nie. Nie je zarukou, ani pravidlom, ze dieta, vyrastajuce v uplnej rodine ma nasliapnute na lepsi zivot, ako dieta z detskeho domova(uvadzam to ako priklad). Tiez by sa mi nepacilo take znevyhodnenie, ani tebe nie 🙂

autor
3. jún 2025
@doriiis

Dobre autorka.Nema zmysel debatovať s niekým,kto verí tomu,čo vidí v telke

@doriiis 😁 zas odveci. Ja tu postnem dobre ze nie studie, kde je dokazane, preco si ludia s bezpecnou vazbou zakladaju na vybere partnera s rovnako vazbou ( pretoze to robi aj Rasto) a nie len Rasto, ale aj ini s tou vazbou to tak maju ( ty ju urcite nemas, ked tomu stale nedokazes pochopit) a ty stale budes riesit len to, ze verim tomu, co je v tv :D ved ja tu riesim uplne ine veci 🫣 kebyze Riesim, ze moj sused si zaklada na tychto istych veciach a nebolo by to v telke, tak by si tomu uverila?:D

Strana
z3