Prečo Martina v šou Pečie celé Slovensko stále spomína rozvod?
Ahoj začala som to pozerať no asi neskôr. Posledné dva diely tá Martina stale spomína že je rozvedená a už som rok rozvedená a mám rada číslo 13 lebo 13 som sa rozviedla 13twho atd. Príde mi že to v kusespomina. Stalo sa niečo? Mala muza tyrana? Alebo sa rozviedla v šou? Alebo s niekým známym? Či prečo sa to stále vyťahuje? Ona je nejaká známa ?
@muchotrafka298 áno, ja viem, len mi to príde úplne mimo (tie zákony, ale tak čo už, tie nezmením). A obzvlášť ak má 5 detí, koľko reálne odrobila? 😀 No ale to je jedno, téma je o inom. Tiež sa mi zdá, že často opakuje to, koľko má detí a aké to bolo náročné, ale v zásade jej to aj tak nepomôže. Niektoré jej recepty sú fajn, iné menej. Konkurencia je tam silná a rozhoduje porota, nie diváci svojimi hlasmi, čiže nejaké hranie na city jej nepomôže. Mne sa napr. páči tá Tonka, šikovná baba, taktiež Pali.
@lalala94 za mna je napriklad tato seria slabsia ako tie predosle. Nie je tam ziadna vyrazna osobnost, ktora by prinasala nieco nove, neokukane, ze si povies wow, aj toto sa da?!? Je to sutaz o peceni, ci vzdy vyhra najlepsi je otazne. Lebo kazdemu sa paci niekto iny. Oni si pomahaju len preto, ze ta vyhra nie je nic lukrativne, inac by isiel kazdy za seba.
@nyusika no ked bude mat Elisabetta Franchi teplaky, tak nech 🙂
@muchotrafka298 v tom s tebou súhlasím. Pocitovo mám tiež dojem, že je to najslabšia séria a hlavne som si uvedomila to, že tipovo každý rok vyberajú +/- tých istých. Myslené tak, že je tam vždy nejaký mladý študent/ študentka, nejaká čiperná dôchodkyňa a pod., pritom tento rok tá mladá baba a dôchodkyňa boli dosť slabučké (oproti minulým ročníkom). Neviem prečo musí byť v každom ročníku dojmom také isté zloženie. Tento rok mi to prišlo až tak silou-mocou, aby tam bol niekto mladučký, kto bude reprezentovať mladú generéciu a niekto starší, kto bude naopak za tú seniornú generáciu.
@muchotrafka298 ka som s nou nedavno hovoRila, mna velmi prekvapilo, aka je drobna - utlucka, nizsia, mimoriadne prijemna A PEKNA 🙂
@lalala94 ja som toto nechcela pisat, ale do bodky s tebou suhlasim. Ta mlada dievcina, neviem, ako ona presla cez tie castingy, kde sa pecie, kde donasaju dopredu dane upecene veci (to jej niekto upiekol?) ked ona nevedela absolutne nic upiect, ani veci navazit. A preco vyberaju tie iste typy? Lebo to tak maju urcene, je to medzinarodny format, ty si kupujes licenciu a relacia musi byt podla nej. To nie je ziadny freestyle, to je presne dane. Toho sa musia drzat aj reziser, aj scenarista ak je, kastingy sa podla toho robia.
@nyusika ja som ju raz stretla bezne na ulici, ona je fakt mala, ale velmi pekna a upravene a je vyrazna prave tou farbou vlasou. Mna jej outfity v relacii nerusia. Neviem preco by mala mat rondon, ked na jej postavu je kopa peknych a slusivych siat, ktore jej pristanu a relacii to neuberie.
Naozaj je nízka? V TV na mňa pôsobí ako keby mala 180 cm, je veľmi pekná, taká elegantná
@muchotrafka298
@nyusika aha, ok, chápem. Ja som tú reláciu videla iba v slovenskej verzii, dáva zmysel, čo píšete. 🙂 Každopádne ten výber je tento rok naozaj trošku "nasilu", ale ak je to tak dané, veľmi s tým nepohnú.
A dá sa niekde sledovať aj minule série? Ja to pozeram prvýkrát
Škoda Miriam, s ňou to bolo veselšie. A na môj vkus tam dosť riešia že tá nemá frajera, tá zase deti, tá je rozvedená atď...zaujímavé že chlapov si ziataľ "napodali". Asi z kolegiality...
Ahojte! Prečo v poslednom diely nevypadol nikto?
Aha…nič v zlom, ale myslím že tá Elizabeth to už ma dlhšie nahnuté na odchod…
@nyusika ja si toto tiez myslim, ze taki slabi pekari ako su tuto seriu, to by som sa hanbila ist do televizie s tymto. A to ti ludia prechadzaju kastingami.
Presne, tento rok ma to ani nejak nebaví, nie je tam nikto nejaký extra výnimočný
@yvanielka uplna pravda, tiez na to pozeram lebo nic ine nie je. Ziadny napad, nikto tam nevytrca z radu, ze by prinasal nieco vynimocne alebo nove, co som este nikde nevidela. Vyslovene mi pride, ze niektori ani piect nevedia, ani navazit si suroviny ani nic.
@muchotrafka298 mňa dostalo keď mali robiť to lístkové cesto a niektorí ani nevedeli ako na to.
@hruska91 ja som ju zahľiadla prvý x, keď sa niekde písalo v časopise, že hackuje tie postavičky podľa fotiek a boli veľmi drahé, potom sa začala venovať vareniu, peceniu.Vzdy si dosť robila promo cez deti, rodinu ideálna rodinka a bum všetko zle druhý chlap atď...jej ex muž má na IG svoju stránku nanicchlap a pripadá mi, že si potrebujú jeden druhému dokazovať ako sa majú bez seba dobre.
Ale zase je pravda, že jej ex je s deťmi veľmi veľa celé prázdniny atď....ktovie čo tam bolo.Poznam chlapa, ktorý pozná jej muža a ako píšete roky bola doma s deťmi veď ich má 5 a najmenšia je ešte mala..To je podobne ako tá Králikova čo mala cukráreň a zrazu psychicky týraná žena web a časopisy asi veľa znesú.
@yvanielka v pekarskej sutazi je to dost trapas podla mna...to ze my si ho kupime, ale nejdeme do sutaze. A vobec si neviem predstavit ako clovek, co nevie navazit suroviny prejde castingom, kde ma upiect, doniest napecene, kamerove skusky. Fakt, toto je seria na smiech, ale taky cez slzy by som napisala.

@lalala94 kedysi sa dalo odísť po 15 rokoch, tak to pravdepodobne stihla, Teraz sa už tak nedá. Ale oni si šetria na osobitný účet, jej nejde dôchodok zo sociálky.