icon

Prečo nie je Sľub?

30. máj 2025

Prečo nie je sľub? 😬 Ďakujem

Strana
z2
janai1
30. máj 2025

Co keby si sa skúsila vyjadrovať trošku zrozumiteľnejsie? Kde nie je sľub?

ukgirls
30. máj 2025
@janai1

Co keby si sa skúsila vyjadrovať trošku zrozumiteľnejsie? Kde nie je sľub?

@janai1 "Slub" je serial a nedavali ho predpokladam dnes na Markize

janai1
30. máj 2025
@ukgirls

@ukgirls Ja viem co je sľub 😂 ale pýtam sa ci v TV o 18 alebo rieši Voyo alebo nejakú reprízu ktorá by mala teraz ísť

andrea_82
30. máj 2025
@ukgirls

@ukgirls dnes na Markize bol, asi skor mysli preco nie je nova cast na Voyo. Ale podla takejto otazky mozeme len hadat.

janai1
30. máj 2025
@andrea_82

@ukgirls dnes na Markize bol, asi skor mysli preco nie je nova cast na Voyo. Ale podla takejto otazky mozeme len hadat.

@andrea_82 práveže aj nová časť na voyo je 😀

stankot
30. máj 2025

Baby a neviete preco si maleho Adamka Bartosovci adoptovali?Kto su jeho bio rodicia?

autor
30. máj 2025
@janai1

@andrea_82 práveže aj nová časť na voyo je 😀

@janai1 nie je nová časť na voyo

autor
30. máj 2025

Voyo som myslela samozrejme. Nebudem sa pýtať pred 22 prečo nie je sľub na Markíze, keď na Markíze ho dávajú o 18

janai1
30. máj 2025
autor
30. máj 2025

Prídem sem po dlhej dobe a zase som rozčúlenã. Hneď ako osi po mne. Typický modry konik

autor
30. máj 2025
@janai1

@janai1 čudné, keď som pozerala pred hodinou som to tam nevidela. Len diel, čo som pozerala včera na Voyo.

janai1
30. máj 2025

😂😂😂 Tak ty sa nevieš vyjadrovať ale my sme osi hej...
Hej, normálne zázrak, že si to tam nemala až keď si sa chúďatko rozčúlila na koňovi sa ti to tam objavilo no 🙂

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
30. máj 2025

Zatože som tam zabudla dať dve slová sa hneď neviem vyjadrovať. Hmmm. Vy zase neviete komunikovať normálne, keď ma hned urážate a súdite pre jednu otázku. Ale čo sa čudujem. Som na modrom koníku. Som rada, že sem už nechodím. A nie je to len o mne. Skoro v každej diskusii som videla ako sa osičky navažali do autoriek. Len čakáte na príležitosť, aby ste človeka mohli chytať za slovíčka... Fakt úbohé..

barka1
30. máj 2025

Autorka, jediná osicka si tu ty. Ženy tu rady a velmi dobre pomáhaju. Chyba bude na tvojej strane.

elanor
30. máj 2025

dnes bol Slub na voyo dostupny normalne ako vzdy.
mozno si mala otvorene dlho, a neaktualizovala sa ti stranka alebo appka, preto sa ti mozno zdalo, ze si nemala novu cast.
Ale vsetko dnes bezalo tako inokedy.

andrea_82
31. máj 2025

Este raz som si precitala nase komentare a myslim, ze boli uplne v pohode, ta najviac pichlava osa si bola ty. Mala si zostat mimo kona, nemusela si rozculovat seba ani ostatnych.

autor
31. máj 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@andrea_82 áno aj tá irónia od @janai1 ti prišla v poriadku? Tá uštipačná irónia, že som chuderka a zázrakom sa mi to tam objavilo zrazu? Za to, že som si to tam nevšimla. Lebo ona je pani dokonalá asi v živote nič neprehliadla 🤨A za to, že som nenapísala na Voyo som tupaňa z pomocnej školy alebo nie som rovno analfabet? Ale chyba bude vo mne. Nemala som sa pomýliť. Ako som si to vôbec mohla dovoliť. A nehovorila som len o sebe, ale videla som to tu na viacerých diskusiách a nebolo to o mne, ale o iných autoroch, ktorí chceli radu a dočkali sa len urážok a výsmechu od nevyrovnaných ľudí

0silvia0
31. máj 2025

Baby, co pozerate tento serial, uz tam bola skupinka mladych vekslakov?

janai1
31. máj 2025

Autorka vieš čo bude pre teba najlepšie? Rovno zrušiť účet na koňovi a nebudeš si musieť zdvíhať tlak s nami zakomplexovanymi chuderami 🙂

autor
31. máj 2025
@elanor

dnes bol Slub na voyo dostupny normalne ako vzdy.
mozno si mala otvorene dlho, a neaktualizovala sa ti stranka alebo appka, preto sa ti mozno zdalo, ze si nemala novu cast.
Ale vsetko dnes bezalo tako inokedy.

@elanor asi to tak bude, ďakujem 😉 Hlavne že nabehlo

dagas
31. máj 2025

Ja som ho pozerala o 18 . A bol normálne. Ale tiež sa mi pár krát stalo že napriklad Dunaj mi nezobrazoval na telke a pritom na mobile áno

andrea_82
31. máj 2025

Nezda sa ti, ze to trochu prezivas? Nic z toho, co si tu napisala, ti nikto nepovedal. Len si domyslas a si "samonasie.....cia".

autor
31. máj 2025

Sekta

autor
31. máj 2025
@janai1

Autorka vieš čo bude pre teba najlepšie? Rovno zrušiť účet na koňovi a nebudeš si musieť zdvíhať tlak s nami zakomplexovanymi chuderami 🙂

@janai1 jediná zakomplexovana si tu v tejto diskusii ty, nevkladaj mi slová do úst, o ostatných som toto nepovedala. Predstav si, že sa chystám odhlásiť, už som sem ani nechodila dlho, len som chcela vedieť za ten sľub, tak som sem prišla. Čakám už iba dva mesiace lebo som jednej babe sľúbila recenziu, ale musím čakať ešte nejaký čas, aby bola recenzia objektívna. Už by som ti dávno nebola. Ale neviem ako to tebe pomôže, keď ja sa odhlásim, máš tu tisíce ďalších, ktoré tu budeš šikanovať, ale neodožeň zase všetky lebo ako budeš potom tráviť celé dni, keď nie na koníku. A nechápem, čím som ti tak ublížila, že som položila zlú otázku, že ma tu urážaš.

tilly
31. máj 2025
@0silvia0

Baby, co pozerate tento serial, uz tam bola skupinka mladych vekslakov?

@0silvia0 akých mladých vekslakov? Myslím, že nie, nezachytila som.

0silvia0
31. máj 2025
@tilly

@0silvia0 akých mladých vekslakov? Myslím, že nie, nezachytila som.

@tilly diky, synovec bol v komparze, hovoril mi, ze tam hral jedneho z vekslakov, nejake bony niekomu davali.

elanor
31. máj 2025
@0silvia0

@tilly diky, synovec bol v komparze, hovoril mi, ze tam hral jedneho z vekslakov, nejake bony niekomu davali.

@0silvia0 ak bol iba v pozadi, mozno sa uz aj mihol, tazko povedat. Jediny vekslak, ktory tade beha je Lekvar. Davnejsie bola cast, ako chodil po meste a nukal potichu, akoze nenapadne ludom bony. Mozno pri tom boli aj oni, niekde v pozadi?
Alebo mozno to este len bude, ze sa ich stretne viac. V nejake inej scene, neskor. Alebo to mozno aj nepouzili. Ktovie ci pouzivaju uplne vsetky zabery, co natocia?

bielasovicka
31. máj 2025
@stankot

Baby a neviete preco si maleho Adamka Bartosovci adoptovali?Kto su jeho bio rodicia?

@stankot tiež som bola prekvapená keď spomenuli ze Adam je adoptovany. Som zvedavá, ako to bude

Strana
z2