Prečo Pavlovčin reprezentuje Českú republiku na Eurovízii?
preco slovensky Pavlovcin reprezentuje CR a nie SR?
nejak mi to uniklo...
skoda, ma dobry hlas. a ani som nevedela ze toto spieva on Kiss Kiss Goodbye
Slovensko súťažiacich na Eurovíziu neposiela
Lebo na to musi mat krajina €
@taktotedanie aha. no skoda. lebo je dobry, a este ma aj to dalsie Plus, ...
Slovensko ani tak nikdy nejak výrazne neuspelo..vzdy posledne miesta.
Slovensko ani tak nikdy nejak výrazne neuspelo..vzdy posledne miesta.
@terezkaarthuramax tento rok to mohlo byt ine, je sikovny chlapec.
Lenže pri našej terajšej vláde by tam nešiel on ale naša Maťa so svojím poskokom by vybrali svojho favorita.
Lenže pri našej terajšej vláde by tam nešiel on ale naša Maťa so svojím poskokom by vybrali svojho favorita.
@david294 a to je kto
@david294 a to je kto
@terezkaarthuramax aj mna to zaujima, ze koho
Teraz ma napadlo. Posledny vyslanec slovenska, ktory reprezentoval slovensko Max Jason Mai mal.jedinu smolu ze v tom semifinale nemohlo hlasovat česko kde mal kopa fanusikov. Ja sama som mu fandila aj bola clenkou jeho fanklubu.
inac som sklamana, ze nepostupil. tam tie niektore DIVY boli zjavy co len vrestali.
tak zial asi je tom stale daka politika ci co.
akoze ....ale nebojim, sa on sa vo svete hudby nestrati.,
Nie, tu nejde o politiku, hlasovali ľudia - nemôžu hlasovať za svoju krajinu, takže česi za neho nemohli hlasovať. A koľko si myslíte, že slovákov za neho hlasovalo? Väčšina ani nemá tucha, že niečo ako Eurovízia existuje a časť sú homofóbni dezolé, ktorí by mu nedali hlas ani keby čo. Väčšie susedné krajiny väčšinou hlasujú navzájom za seba.
@mikasa_ackerman mas pravdu, asi to nie je politika v tom klasickom zmysle. skor taka nasa slovenska realita – ludia to nesleduju, nezaujima ich to, alebo rovno hejtia. pritom Euroviziu sleduje obrovsky pocet ludi a pre spevaka je to skvela prilezitost.
mne je fakt luto, ze sme ho ako Slovaci vlastne ani nemali sancu podporit. a ze taky talent musi ist "pod cudziou vlajkou", aj ked je to len formalne. ale verim, ze o nom este budeme pocut. je to typ, co sa nestrati, aj ked nejde podla sablony. ✌️
Nie, tu nejde o politiku, hlasovali ľudia - nemôžu hlasovať za svoju krajinu, takže česi za neho nemohli hlasovať. A koľko si myslíte, že slovákov za neho hlasovalo? Väčšina ani nemá tucha, že niečo ako Eurovízia existuje a časť sú homofóbni dezolé, ktorí by mu nedali hlas ani keby čo. Väčšie susedné krajiny väčšinou hlasujú navzájom za seba.
@mikasa_ackerman tak urcite je nieco na tom pravdy.
@mikasa_ackerman mas pravdu, asi to nie je politika v tom klasickom zmysle. skor taka nasa slovenska realita – ludia to nesleduju, nezaujima ich to, alebo rovno hejtia. pritom Euroviziu sleduje obrovsky pocet ludi a pre spevaka je to skvela prilezitost.
mne je fakt luto, ze sme ho ako Slovaci vlastne ani nemali sancu podporit. a ze taky talent musi ist "pod cudziou vlajkou", aj ked je to len formalne. ale verim, ze o nom este budeme pocut. je to typ, co sa nestrati, aj ked nejde podla sablony. ✌️
@xxxxxnnnnn aj ja verim ze sa nestrati ale nech sa nevracia na Slovensko, toto je pohrebiste kazdeho existujuceho spektra. a kulturne urcite.
@mikasa_ackerman slovensko ani nemoze hlasovat iba prihlasene krajiny.
Ale ako som uz pisala, kebyze cesko v roku 2012 sutazi v tom semifinale čo bol Miro šmajda určite by uspel, v čechách mu vela ludi fandilo.
Ale ako som uz pisala, kebyze cesko v roku 2012 sutazi v tom semifinale čo bol Miro šmajda určite by uspel, v čechách mu vela ludi fandilo.
@terezkaarthuramax aha takto to je.
@terezkaarthuramax jasné, že môžu hlasovať aj krajiny, ktoré sa neúčastnia, veď by o toľko peňazí došli keby nemôžu🤪 ich hlasy sú potom v kolónke “rest of the world” takže áno, slováci môžu úplne v pohode hlasovať
@terezkaarthuramax jasné, že môžu hlasovať aj krajiny, ktoré sa neúčastnia, veď by o toľko peňazí došli keby nemôžu🤪 ich hlasy sú potom v kolónke “rest of the world” takže áno, slováci môžu úplne v pohode hlasovať
@mikasa_ackerman ano? to som nevedela a ako?
@mikasa_ackerman aj su za to nejake poplatky?
@mikasa_ackerman aj su za to nejake poplatky?
@terezkaarthuramax ano, 0,99€ za hlas, priamo na ich stránke alebo v appke sa to dá😇
https://www.esc.vote/
Vôbec sa tým netreba zaoberať eurovizia je plná úkazov a muži žien a iných divných
Slovensko neposiela už dávnejšie chvála Bohu
Vôbec sa tým netreba zaoberať eurovizia je plná úkazov a muži žien a iných divných
Slovensko neposiela už dávnejšie chvála Bohu
@dusika11 sú tam aj kvalitní umelci a pekné vystúpenia, tento rok bol, náhodou, dosť zaujímavý. Ale tak čo s vami, v tom vašom čierno-bielom svete...
Ja uz svoju hviezdu eurovizie mam. Skupinu Kalush.❤️. to ostatne uz je nepodstatné. mam rada hudbu a riesim o com je text a ci sa mi paci. Nestarám sa o tom ci je gaj ci nie..lebo ja toho cloveka nepoznam.. nepodporujem.homosexualitu ale ani ich nesudim... Neviem co ich k tomu viedlo.. nech ich Boh posudi on jediný ma na to pravo.

Lebo na to musi mat krajina €