icon

Prečo seriál Ranč nenadväzuje na predchádzajúcu sériu?

4. sep 2025

Ahojte
Niečo mi asi uniklo pozerala som predtým Ranč, skončilo to pádom Nely ...a teraz včera začala ďalšia séria a nenadvazuje to. Niečo mi ušlo? Kefy bola séria medzi tým....

demografka
4. sep 2025

akoze nenadvazuje? Nela na konci serie zomrela, teraz zacalo tym, ze sa vratil Noel (odisiel po jej smrti) a proste musia ist dalej

autor
4. sep 2025
@demografka

akoze nenadvazuje? Nela na konci serie zomrela, teraz zacalo tym, ze sa vratil Noel (odisiel po jej smrti) a proste musia ist dalej

@demografka no posledná časť bola že zomrela nič viac. Teraz kopu nových tvárí úplne som mimo kto je kto

demografka
4. sep 2025
@anonym_autor

@demografka no posledná časť bola že zomrela nič viac. Teraz kopu nových tvárí úplne som mimo kto je kto

@anonym_autor doviedol ich teraz Andy, ze spoznal v Amerike, zvysok co pribudol veru tiez je hojny pocet, mne sa to uz po prvej casti nepaci, hlavne ked vidim, ze stary sa zase preberie a bude hrat divadlo... uz je to moc pritiahnute

autor
4. sep 2025
@demografka

@anonym_autor doviedol ich teraz Andy, ze spoznal v Amerike, zvysok co pribudol veru tiez je hojny pocet, mne sa to uz po prvej casti nepaci, hlavne ked vidim, ze stary sa zase preberie a bude hrat divadlo... uz je to moc pritiahnute

@demografka no celé divné tak to usekli a teraz pustili jak v strede deja .nič moc veru

anonym_1a0ec0
4. sep 2025

Nova seria začala v pondelok, nie včera.