Prežila Eleven v seriáli Stranger Things?
V seriáli Strangers Things. Čo myslíte?
Je to na tebe ako si to vyložíš. Inak skvelý názov pre toho kto ešte nepozeral.
Je to na tebe ako si to vyložíš. Inak skvelý názov pre toho kto ešte nepozeral.
@januska12323 šak sú toho plné internety všade
@januska12323 šak sú toho plné internety všade
@anonym_autor no a? Aspoň to nazvem spojler aby sa tomu človek mohol vyhnúť. Empatia nula
@anonym_autor no a? Aspoň to nazvem spojler aby sa tomu človek mohol vyhnúť. Empatia nula
@januska12323 nepreháňaj
Ano prezila,ved ju na konci ukazali a ten jej kamarat aj hovoril ako to bolo,ze ku konci to bola iluzia a ona uz bola prec.
Ano prezila,ved ju na konci ukazali a ten jej kamarat aj hovoril ako to bolo,ze ku konci to bola iluzia a ona uz bola prec.
@anonym_fc72e3 to bol len jeho verzia, aby to lepsie ostatni znasali, nebolo to vobec iste. Koniec je v tomto otvoreny a zalezi od divaka, ako si to vysvetli
A podla mna tiez nie.
@anonym_fc72e3 to bol len jeho verzia, aby to lepsie ostatni znasali, nebolo to vobec iste. Koniec je v tomto otvoreny a zalezi od divaka, ako si to vysvetli
@kofa77 urobili to tak,ak by sa raz rozhodli pokracovat v natacani,takze takto stale zije.A len urobia dalsie casti,ak sa rozhodnu.
@anonym_autor ni ja dufam,že túto hrôzu už ďalej nebudú natáčať
@anonym_autor ni ja dufam,že túto hrôzu už ďalej nebudú natáčať
@minenkaa prečo? Mne sa to páčilo celkom ..len koniec má naštval
@anonym_autor sxistuje niekto kto nevidel este ani jednu cast, jaaaa 😂
@kofa77 urobili to tak,ak by sa raz rozhodli pokracovat v natacani,takze takto stale zije.A len urobia dalsie casti,ak sa rozhodnu.
@anonym_fc72e3 však o to ide. Ak sa nerozhodnu, kľudne moze ostať mŕtva co podla nna je.
Je to otvorený koniec na každého interpretácii, neexistuje jedna pravda... podľa mňa tiež nie, neverím, že Kali by vydžala tak dlho postrelená do brucha a mala dosť síl ešte aj na takýto trik, ani že by tak radikálne zmenila názor, ona bola prvá kto s obetovaním sa prišla... pokračovanie Stanger Things ako takého už sa podľa mňa určite nedočkáme, bratia Dufferovci sa tak niekoľkokrát vyjadrili, pripravujú iba spin-off o kameni z kufríku, ale k pôvodným postavám sa už nevrátia
@minenkaa prečo?
@januska12323 no lebo sa mi to nepáčilo ,totálna blbost
Pokračovanie nebude, ak áno tak úplne mimo hlavných postáv.
@januska12323 no lebo sa mi to nepáčilo ,totálna blbost
@minenkaa keď sa ti niečo nepáči neznamená hneď, že je to blbosť.
@minenkaa keď sa ti niečo nepáči neznamená hneď, že je to blbosť.
@januska12323 pre mňa ano,tak isto, keď sa to niekomu páči ,neznamena to ,že je to dobre
@januska12323 pre mňa ano,tak isto, keď sa to niekomu páči ,neznamena to ,že je to dobre
@minenkaa Ale ak sa mi to paci, tak je to pre mna dobre 🙂
Prežila, v tej scéne kde na ňu všetci hľadia ako sa obetuje nemá na ruke číslo. A okrem toho jeden z tvorcov povedal, že plánujú spin-off, kde budú nejaké veci vysvetlené. Podľa mňa sa vráti.
Prežila, v tej scéne kde na ňu všetci hľadia ako sa obetuje nemá na ruke číslo. A okrem toho jeden z tvorcov povedal, že plánujú spin-off, kde budú nejaké veci vysvetlené. Podľa mňa sa vráti.
@bashka80 v poslednej sérii je toľko chýb a nelogických vecí, že to ani nie je možné a vôbec by ma neprekvapilo keby aj toto bolo jednou z nich, proste nedopatrenie... ľudia sa chytajú úplných drobností, pitavajú každý detail a hľadajú vo všetkom skrytý význam, o ktorom samotní tvorcovia ani len netušia 😅 toľko fanúšikovských teórií som videla, ktoré boli lepšie premyslené ako reálne finálne... tým ťa nechcem o ničom presviedčať, ako vravím je to otvorený koniec a je na každom, či si povie "i believe", len že zrovna toto bola veľmi pravdepodobne iba chyba... a spin-off má mať úplne iné postavy, dobu aj miesto, zrejme bude o mindflyer particles, ktoré mal so sebou vedec v jaskyni

@anonym_autor Podla mna nie.