icon

Prežila Eleven v seriáli Stranger Things?

4. jan 2026

V seriáli Strangers Things. Čo myslíte?

Strana
z2
kitycat
4. jan 2026

Prezila.

Uz len preto, ze tvorcovia sa bali zabit ktorukolvek postavu z hlavnych aj vedlajsich hrdinov. Odniesli to anonymni vojaci, ten kuchar z restauracie a Eddie, ktory bol hrdinom ked bemusel byt. Uplne nepochopitelne.
No a vyhrali tu poslednu D&D kampan.

autor
4. jan 2026
@kitycat

Prezila.

Uz len preto, ze tvorcovia sa bali zabit ktorukolvek postavu z hlavnych aj vedlajsich hrdinov. Odniesli to anonymni vojaci, ten kuchar z restauracie a Eddie, ktory bol hrdinom ked bemusel byt. Uplne nepochopitelne.

@kitycat hej divné to bolo že prežili

senta_sofia
4. jan 2026

@anonym_autor ak by v trhline bola ona, vdaka kryptonitu by urcite nemohla ist do Mikovej hlavy a rozlucit sa s nim. Preto skor myslim, ze sa jej podarilo utiect a v trhline bola iluzia vycarovana Kali. Kali od zaciatku hovorila, ze musia zmiznut, lebo budu na ne polovat. Aj Hopper mal preslov k jej zivotu, ked chcel od nej aby zabojovala, nech moze konecne pokojne zit. A zas uprimne, aj prva seria koncila tak, ze nebolo jasne, ci prezila, takze v dalsej sa objavila. Takze je jedno riesit toto, ked by sa rozhodli pokracovat, maju na com stavat a nemusia to riesit na styl Dallasu.

nikha2809
4. jan 2026

Podľa mna prežila.Ved tam fucali tie častice a jej sa ani vlas nepohol, bola to ilúzia.Nekrvacala z nosa ked sa dostala na konci no Mikeovej hlavy.A ako by sa tam aj dostala ked tie prístroje mierili na nu, ledva sa vedela pohnúť vtedy.Kludne to Kali mohla prežiť a vytvoriť tu ilúziu, bolo vidno iba krv, nie prestrelenie ked ju ten vojak postrelil.

kikush182329
4. jan 2026

Kali bola v centre vybuchu. Ak by to bola iluzia tak by to skoncilo hned ako by zomrela pri vybuchu. Nie az naslednou tlakovou vlnou.

nikha2809
4. jan 2026

Inak ak ste si všimli na konci, Dustin bal tricko Hellfire lives, ale ked sa fotili mal na nom košeľu a bolo vidno iba pismena Ell live

surama
5. jan 2026

Tiez som za to, ze prezila 🙂

adri266
5. jan 2026

Mne sa pacia tie rozne videa robene, ze aky je naozaj koniec 🙂

autor
5. jan 2026
@adri266

Mne sa pacia tie rozne videa robene, ze aky je naozaj koniec 🙂

@adri266 toto som videla to je super

o__o
5. jan 2026

Podla mna prežila.. ja som si skor myslela, ze by mohla zomriet nancy, ale nie 😄

nikha2809
5. jan 2026
@o__o

Podla mna prežila.. ja som si skor myslela, ze by mohla zomriet nancy, ale nie 😄

@o__o presne aj s Johnattanom na tom stole 😀 Ale Nancy mi vadila najviac

kitycat
5. jan 2026
@o__o

@o__o ja som myslela, ze Max aspon ostane slepa po tom Vecnovom utoku... ale nie.. alebo jeden z Wheelerovych, tiez nie.. alebo niekoho fakt zaslapne ten Mindflayer na konci... proste nic ani skrabanwc nikto z nich 🤷‍♀️

autor
5. jan 2026
@o__o

@o__o 😀😀😀

autor
5. jan 2026
@kitycat

@o__o ja som myslela, ze Max aspon ostane slepa po tom Vecnovom utoku... ale nie.. alebo jeden z Wheelerovych, tiez nie.. alebo niekoho fakt zaslapne ten Mindflayer na konci... proste nic ani skrabanwc nikto z nich 🤷‍♀️

@kitycat presne 😀

moonlight1210
6. jan 2026
@kitycat

Prezila.

@kitycat Eddieho obetovali v ulohe, ktora v podstate bola Stevova. Aby nemuseli obetovat Steva.

Lebo ten bol pre Dustina nieco ako starsi brat krizeny s otcovskou postavou (kedze Dustin bol jedinacik, navyse s nim mama mala skor vztah ako dvaja partaci, nez mama a syn, a casto bol skor on oporou jej).
Takze Steve bol niekym, koho Dustin v zivote dost postradal (aj ked mamu mal nesmierne, az ochranarsky rad, ako je v seriali parkrat zdoraznene).
Takze takato strata by po pravde hodne pretvorila cely Dustinov charakter (ktory bol zalozeny na laskyplne komedialnej vlozke do serialu. Po niecom takom by uz nemohol byt, vzhladom na kratkost casu. Nebolo by to prirodzene.).

Preto sice vniesli do partie aj emocie v podobe straty niekoho (novej vyraznej postavy. Aby ozivili 4 seriu - inak by sa krivka deja stale opakovala.), ale zas nie ultimativnej straty.

A autori sice naznacovali, ze nejake dolezite postavy v piatej serii umru. No myslim, ze len preto, aby ludi vobec este 7 casti nieco drzalo v napati. Takze kazdu cast boli vsetci napnuti, ci to uz pride a kto to z partie bude.

moonlight1210
6. jan 2026

Co mna na celom seriali vzdy otravilo (kazdu seriu okrem prvej), bola Willova neustala vahavost ostatnym nieco povedat.
Kym bol maly (1. seria), tak ok. Bol maly, bolo to prvy raz. Este potom mozno polka druhej serie.
Ibaze odtial uz vedel, ze vsetci vedia. Ze mu veria. Ze o nom nepochybuju. A aj tak vzdy mlcal a ozval sa konecne, az ked uz bolo pat minut po dvanastej.

Bolo to ako otrepane horrorove klise, kde obet miesto, aby si zasvietila, alebo odisla a zavolala pomoc, ide sama a bezbranna tajomne zvuky a tiene skumat po tme.
Este davajuc najavo, kde prave je vykrikovanim traslaveho: H-h-halo? Kto je tam?

Kazda seria by vedela skoncit po 4 castiach, keby Will jednoducho povedal, ked sa mu zas zacali jezit chlpy na krku: Chalani, zas mam ten blby pocit, ze sa cosi deje.

To bolo tak otravne.

skaja_111
6. jan 2026
@moonlight1210

Co mna na celom seriali vzdy otravilo (kazdu seriu okrem prvej), bola Willova neustala vahavost ostatnym nieco povedat.
Kym bol maly (1. seria), tak ok. Bol maly, bolo to prvy raz. Este potom mozno polka druhej serie.
Ibaze odtial uz vedel, ze vsetci vedia. Ze mu veria. Ze o nom nepochybuju. A aj tak vzdy mlcal a ozval sa konecne, az ked uz bolo pat minut po dvanastej.

Bolo to ako otrepane horrorove klise, kde obet miesto, aby si zasvietila, alebo odisla a zavolala pomoc, ide sama a bezbranna tajomne zvuky a tiene skumat po tme.
Este davajuc najavo, kde prave je vykrikovanim traslaveho: H-h-halo? Kto je tam?

Kazda seria by vedela skoncit po 4 castiach, keby Will jednoducho povedal, ked sa mu zas zacali jezit chlpy na krku: Chalani, zas mam ten blby pocit, ze sa cosi deje.

To bolo tak otravne.

@moonlight1210 to si zabila 😆😆😆

autor
6. jan 2026
@moonlight1210

To bolo tak otravne.

@moonlight1210 za.mna.bol Will najviac otravná postava celého seriálu. A comingoutova scéna bola absolútne zbytočne a natahovala sa ako gumka na gatiach.

moonlight1210
6. jan 2026
@anonym_autor

@moonlight1210 za.mna.bol Will najviac otravná postava celého seriálu. A comingoutova scéna bola absolútne zbytočne a natahovala sa ako gumka na gatiach.

@anonym_autor to som pochopila tak, ze to bola ta jeho najtemnejsia obava.

A kedze Henry nevidel buducnost, ale vedel ti z hlavy vytiahnut tvoje najhorsie predstavy a obavy a zhmotnit ich tak, ze ti ich prezentoval ako buducnost/pritomnost (= akoze sa stane/deje to, coho sa najviac desis), tak ta vedel tym ovladat (to urobil aj Hopprovi s El v nadrzi).

A Will bol manipulovatelny svojou homosexualitou, az kym pri rozhovore s Robin nezistil, ze hovorit o tom otvorene sa da a nic hrozne sa nestane (teraz si nespominam, ci az vtedy pri rozhovore zistil, ze je lesbicka, alebo to uz vedel).
Kazdopadne tym sa (sim-sala-bim) zrazu oslobodil spod vplyvu Henryho a Mindflyera, lebo padli jeho najhorsie obavy.

A myslim, ze tu scenu a comingoutom natahovali, aby ukazali, ake vazne tazke cely cas to pre neho bolo povedat to nahlas. Ved to vlastne ani uplne napriamo nevyslovil. Ale kedze vsetci davno vedeli (iba on si myslel, ze netusia), tak pochopili, co im to chce povedat.

Ale ano, ten jeho preslov bol ako ked ti dieta chce opisat dej znamej rozpravky o cervenej ciapocke a nevie sa vykoktat k jadru veci. A keby si davno sama nevedela, o com to je, tak nepochopis.

mondolina
6. jan 2026
@moonlight1210

@anonym_autor to som pochopila tak, ze to bola ta jeho najtemnejsia obava.

A kedze Henry nevidel buducnost, ale vedel ti z hlavy vytiahnut tvoje najhorsie predstavy a obavy a zhmotnit ich tak, ze ti ich prezentoval ako buducnost/pritomnost (= akoze sa stane/deje to, coho sa najviac desis), tak ta vedel tym ovladat (to urobil aj Hopprovi s El v nadrzi).

A Will bol manipulovatelny svojou homosexualitou, az kym pri rozhovore s Robin nezistil, ze hovorit o tom otvorene sa da a nic hrozne sa nestane (teraz si nespominam, ci az vtedy pri rozhovore zistil, ze je lesbicka, alebo to uz vedel).
Kazdopadne tym sa (sim-sala-bim) zrazu oslobodil spod vplyvu Henryho a Mindflyera, lebo padli jeho najhorsie obavy.

A myslim, ze tu scenu a comingoutom natahovali, aby ukazali, ake vazne tazke cely cas to pre neho bolo povedat to nahlas. Ved to vlastne ani uplne napriamo nevyslovil. Ale kedze vsetci davno vedeli (iba on si myslel, ze netusia), tak pochopili, co im to chce povedat.

Ale ano, ten jeho preslov bol ako ked ti dieta chce opisat dej znamej rozpravky o cervenej ciapocke a nevie sa vykoktat k jadru veci. A keby si davno sama nevedela, o com to je, tak nepochopis.

timea301196
6. jan 2026

Za mňa žije…. Ale dúfam že to už nebudú naťahovať ďalej a točiť spin offy…. Táto posledná časť bol odpad (toľko chýb)… 4 série “bojovalo zlo s dobrom”.. toľko mojich hodín premarnenych pri seriály aby veknu a mindflayera zabili za 10minutt?🤦🏻‍♀️

autor
7. jan 2026
@timea301196

Za mňa žije…. Ale dúfam že to už nebudú naťahovať ďalej a točiť spin offy…. Táto posledná časť bol odpad (toľko chýb)… 4 série “bojovalo zlo s dobrom”.. toľko mojich hodín premarnenych pri seriály aby veknu a mindflayera zabili za 10minutt?🤦🏻‍♀️

@timea301196 presne..ja som sa čudovala keď všetkých zlounov zabili a do konca časti ostávala ešte skoro hodina

mnamko
7. jan 2026
@anonym_3037e6

@anonym_autor sxistuje niekto kto nevidel este ani jednu cast, jaaaa 😂

@anonym_3037e6 ja som nevidela,ale ak je to co teraz niekedy vyslo ako nový diel vnoci tak dcera ráno plakala,lebo ze zomrela, obetovala sa .

autor
7. jan 2026
@mnamko

@anonym_3037e6 ja som nevidela,ale ak je to co teraz niekedy vyslo ako nový diel vnoci tak dcera ráno plakala,lebo ze zomrela, obetovala sa .

@mnamko tak to bude ono 😃

timea301196
7. jan 2026
@anonym_autor

@timea301196 presne..ja som sa čudovala keď všetkých zlounov zabili a do konca časti ostávala ešte skoro hodina

@anonym_autor veď toto zbytočne dve hodiny za mňa.

Strana
z2