Prípad Kramný
Akurát sledujem ten seriál o tom a stále rozmýšľam že či to naozaj spravil. Vôbec nevyzerá ako vrah. Myslíte že to naozaj urobil?
@parvinka0001 zrejme máš na mysli prípad zo Sobraniec, niekedy v prvej polovici 80. rokov, tuším 1984, žena otrávila a ubodala svoje malé dcéry lebo mala pocit, že manžel sa rodine málo venuje. Mala histriónsku poruchu osobnosti a bola odtrhnutá od reality.
@sevrin nie stalo sa to v Amerike .japonka tusim
Alebo aj minuloročný prípad Jozefa Hanusku, známeho ako Kuchár Jožko, ktorý v januári 2024 brutálne zavraždil svoju partnerku Patríciu v ich byte v bratislavskom Ružinove. Po hádke Jozef Patríciu zaškrtil, následne ju pobodal a vyrezal jej orgány – vrátane srdca, pečene, pľúc a obličiek. Tieto časti tela odložil do vedra vedľa postele. Okrem toho jej znetvoril tvár a stehná. Po čine sa prezliekol a na chodbe ukázal do bezpečnostnej kamery prostredník. Neskôr sa priznal a tvrdil, že svoju partnerku stále miloval. Alebo aj vražda, ktorú spáchala Judita Konečná v máji 2019 a pobodala svojho spolužiaka Tomáša 49 ranami nožom.
@anonym_627509 Jožko je údajne syn Štefana Pántla, koncom 70. rokov uškrtil dve ženy.
@sevrin nie stalo sa to v Amerike .japonka tusim
@parvinka0001 mohlo sa to aj v Amerike stať, ale načo chodiť do Ameriky keď aj u nás sa vždy niečo nakoniec nájde.
@sevrin alebo marec 1987, na Horehroní v dedine Polomka. Štefan Svitek sa vrátil domov opitý. V izbe bola jeho manželka, v ôsmom mesiaci tehotenstva, a ich dve malé dcérky. Najskôr medzi nimi vznikla hádka. Svitek bol agresívny, začal manželku biť. Jeho hnev však rástol a siahol po sekere. Najprv ňou zaútočil na manželku – opakovane ju udieral, až kým nezostala ležať na zemi bez známok života. Krik a plač dievčatiek sa rozliehal po dome. Namiesto toho, aby sa spamätal, obrátil svoju zúrivosť aj proti vlastným deťom. Najskôr usmrtil staršiu dcérku, a potom aj mladšiu, rovnako surovým spôsobom. To, čo urobil s telom svojej ženy po tom, ako ju zabil, šokovalo aj vyšetrovateľov – telo zohavil tak brutálne, že sa o tom vtedajšia tlač vyjadrovala len veľmi opatrne. Susedia počuli krik a buchot, a keď prišli muži zákona, naskytol sa im obraz nevýslovnej hrôzy: mŕtva tehotná žena a dve malé deti zabité vlastným otcom.
@anonym_627509 Svitek. Tam sa jeden skúsený otrlý kriminalista povracal z toho, čo videl. A to nebol žiadny nováčik. Takíto ľudia to boli vždy. Aj budú. Pokiaľ bude ľudstvo ľudstvom.
@parvinka0001 mohlo sa to aj v Amerike stať, ale načo chodiť do Ameriky keď aj u nás sa vždy niečo nakoniec nájde.
@sevrin ja len píšem že aj ženy vedia byť riadne mrchy teraz to šlo na ID crimi a len s mužom sme vraveli ako vladala ho toľko krát bodnut 96 ran je mega veľa
@anonym_627509 Jožko je údajne syn Štefana Pántla, koncom 70. rokov uškrtil dve ženy.
@sevrin čítala som o tom, rodina sa nezaprie... Aký otec, taký syn
@sevrin ja pripájam ešte túto nechutnosť, až na to, že nepovedal v krčme že je slobodný ale “vyjebal som ich z okna” 🙈
https://www.sme.sk/c/2124815/opilec-vyhodil-svo...
@denkabemommy možno bude zväčnený v druhej sérii Najväčšie kriminálne prípady Slovenska, ale zatiaľ nemám informácie, že by sa chystali na pokračovanie.
@sevrin ja len píšem že aj ženy vedia byť riadne mrchy teraz to šlo na ID crimi a len s mužom sme vraveli ako vladala ho toľko krát bodnut 96 ran je mega veľa
@parvinka0001 keď ťa chytí amok, tak dáš aj stovku bez problémov.
U nás bola taká známa Čubirková, zabila dvoch mužov, ale ten prípad ma moc neoslovil.
U nás bola taká známa Čubirková, zabila dvoch mužov, ale ten prípad ma moc neoslovil.
@sevrin no neviem
Tu je tento prípad https://www.google.com/amp/s/www.whittierdailyn...
@sevrin mozno preto, ze to bolo vojnove dieta, 1940 mohla byt puboska, ti videli ine veci a boli inak otrli a vselicohoschopni... 👽👽
@denkabemommy možno bude zväčnený v druhej sérii Najväčšie kriminálne prípady Slovenska, ale zatiaľ nemám informácie, že by sa chystali na pokračovanie.
@sevrin tento bol vo vražedné psyché podcaste, odporúčam, najmä prvú sériu kde bol mudr. Svetozár Droba
@sevrin toto je nedávny prípad také tie staré je snimi ťažko súdiť keďže zažilo svoje .ale kramny a Chris mi prídu skoro rovnaké
@sevrin toto je nedávny prípad také tie staré je snimi ťažko súdiť keďže zažilo svoje .ale kramny a Chris mi prídu skoro rovnaké
@parvinka0001 ešte bol aj ten muž čo zabil a rozstvrtil Agatu bolo to v okolí Zvolena alebo nejaký muž čo zabil svoju tiež zenu a dal ju rozpustiť do kyseliny
Po zisteni ze mu zomre zena a dcera prve vola poistovnu a potom ze A nemal by som viac plakat? Toto sa normalny clovek naozaj nemoze novinara opytat.. sestra co ho obhajovala nakoniec tiez otocila proti nemu lebo jej jednoducho docvaklo ze je to bezcitne hovado a musi zhnit v base..
Ani nemusime chodit tak davno do minulosti… ved teraz v Ruzinove, ta matka co utopila svoje dve dievcatka a potom podpalila byt? 🤷♀️
@parvinka0001 ešte bol aj ten muž čo zabil a rozstvrtil Agatu bolo to v okolí Zvolena alebo nejaký muž čo zabil svoju tiež zenu a dal ju rozpustiť do kyseliny
@anonym_autor toto si nejako nepamätám .možno keby som videla článok .ono je toto veľa aj u nás .napr curny či ako sa volal kanibal
Ani nemusime chodit tak davno do minulosti… ved teraz v Ruzinove, ta matka co utopila svoje dve dievcatka a potom podpalila byt? 🤷♀️
@anonym_10c2b7 toto je masaker 😔
@anonym_10c2b7 toto je masaker 😔
@parvinka0001 uplny… tiez nechapem ako to moze jedna zena urobit…
Ale teda vsetky tu popisane pribehy su brutus veru
@anonym_autor toto si nejako nepamätám .možno keby som videla článok .ono je toto veľa aj u nás .napr curny či ako sa volal kanibal
@parvinka0001 Čurko mal na svedomí vraždy minimálne dvoch žien, ktoré sa s ním stretli prostredníctvom internetových fór pre ľudí so samovražednými sklonmi. Obe ženy, Elena Gudjaková a Lucia Uchnárová, sa dohodli na stretnutí, kde ich Čurko usmrtil, rozštvrtil a údajne aj zjedol časti ich tiel. Telesné pozostatky boli nájdené v lese pri Kysaku. Svoje obete vyhľadával pod prezývkou „Orion218“ a komunikoval s nimi cez internet. V jednej z konverzácií priznal, že ho vzrušuje pach ľudského mäsa a jeho konzumácia.
Akože to volanie do poisťovne by bolo ešte povedzme v poriadku lebo dajme tomu že nevedel po anglicky a v tom šoku nevedel kam volať aj keď určite mali delegatku Ale povedzme že v tom šoku nevedel kam zavolať aby sa dohovoril .
Každopádne všetko čo sa dialo ďalej nasvedčuje že je to prosté jeden slizsky vrah. A žiarlil extremne na manzelku niesom si ista ale myslim ze ona ho aj podviedla s niekym a on uz to nevedel vstrebat. Proste to urobil😖😖😖
Dnes to pozerám celé odznova a ten začiatok resp. prvý diel vyzerá úplne fakt že je nevinný a že aj keď rozpráva smelo tak naozaj môže byť pod tými liekmi ale potom už ďalej to graduje že naozaj teda.
Pani babka : tak sme pochovali holky no . 🙃 klobuk dole moje babky alebo mama by ani nesla do takeho natacania resp by preplakali vsetko neviem ona chce stat pri synovi za kazdu cenu. A ten usmev toho kramneho tie oci s usmevom a uzivanim si pozornosti brutal. Ziaden “zbity pes” ale naozaj si uziva to…
Dnes to pozerám celé odznova a ten začiatok resp. prvý diel vyzerá úplne fakt že je nevinný a že aj keď rozpráva smelo tak naozaj môže byť pod tými liekmi ale potom už ďalej to graduje že naozaj teda.
Pani babka : tak sme pochovali holky no . 🙃 klobuk dole moje babky alebo mama by ani nesla do takeho natacania resp by preplakali vsetko neviem ona chce stat pri synovi za kazdu cenu. A ten usmev toho kramneho tie oci s usmevom a uzivanim si pozornosti brutal. Ziaden “zbity pes” ale naozaj si uziva to…
@anonym_62a401 ako si to našla prosim na voyo? Voyo mam ale nie je tam ziadna lupa na hladanie. Je to v nejakej teme, ci žánri?
@anonym_62a401 ako si to našla prosim na voyo? Voyo mam ale nie je tam ziadna lupa na hladanie. Je to v nejakej teme, ci žánri?
@katkaseiner je tam lupa.
Ktorý milujúci manžel a otec volá hneď na poisťovňu a rozpredáva veci?
@katkaseiner iba napíš Kramny a vybehne ti hneď 😊

Keby kazdy potencialny vrah mal na cele VRAH bolo by to priis lahke, nemyslis?
Ani tento nevyzeral,... vlastne vyzeral, ale wilkomenka vychovana k vseobimajucej laske vsehomira vypla vsetky kontrolky...🗡️🗡️🗡️