icon

Rozprávajte sa o seriáli From: teórie a diskusie

really8
2. dec 2024

Kto sleduje? Chapete tomu? Mate nejake teorie?

martinmmartin
2. dec 2024

Jo sledujem a vidim paraelly s lost. Tie serialy robia po seriach a nikto netusi kedy tv spolocnost uz dalsiu seriu neobjedna. Takze presne ako lost - zacalo to super ale cim dalej tym vacsia zuvacka umelo natahovana a rozuzlenie nemoze ani byt lebo musia byt furt pripraveny na dalsiu a dalsiu seriu.....a skonci to tak nejak na rychlo a do stratena ked im niekto povie ze dalsia seria uz teda nebude v strede filmovania lebo im dojdu prachy.

really8
autor
2. dec 2024

@martinmmartin lost som prestala pozerat asi po prvej serii ale ano, vela ludi tie serialy prirovnava. Este donedavna sa mi to pacilo ale tento posledny diel, s tym porodom , znovuobjavenim toho zaporaka co jedineho zabili, a ten chlap v zelenom obleku na konci…no fakt gulas

babushkaem
2. dec 2024

@really8 mne sa to páči, na nete je strasne vela teórii, aj o tom cestovani v čase, aj to napríklad, ze ked Boyd zabil smileyho, tak muhovoril, ze moja krv je teraz tvoja tvoja krv a stal sa z neho dedo 😀

radkaradix
2. dec 2024

sledujeme, snazim sa nad tym az tak nezamyslat, lebo vela veci nedava zmysel a som si ista, ze nikdy nebude vsetko pekne vysvetlene.. :D ale bavi ma to, je to napinave, mam rada niektore postavy, ine ma zas vytacaju..

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
mili2016
2. dec 2024

@really8 videla som ho celý (lepšie povedané čo je natočené) ale aj ľutujem že som ho začala pozerať 🙈 strašne veľa otázok, skoro žiadne odpovede a to že pokračovanie bude až v roku 2026 má úplne dostalo...

mamamasama
2. dec 2024

Posledná séria extrémne slabá. Ešte viac otázok, takmer žiadne odpovede. Ten pôrod? Kimono lady? Chlap v žltom? Neviem, či mám vôbec chuť pozerať ďalšiu. Najlepšie časti boli tie, kde bola akcia, príchod nových ľudí, napadnutia príšerami.

kofa77
2. dec 2024

podla mna tam bola nejaka sekta, ktora obetovala deti v mene vecneho zivota. to su bud ti, ktori su v tom meste, alebo ich nejaki potomkovia. a ak sa chcu dostat z mesta, musia tomu nejak zabranit, spomenut si, ... neviem este. a v tom meste uz boli a kym nepochopia, co spravili, nespomenu si, tak tam budu stale a bude sa to opakovat, casova slucka proste.

ten chlapik v zltom bol guru tej sekty...
no, tolko moja teoria😀

stanzi
2. dec 2024

@really8 Minuly tyzden sme dopozerali 3.seriu, za mna super serial. Neviem ci mas FB, ale ak ano, tam si vies najst viacero skupin k tomuto serialu a tam ludia davaju teorii az az 😅 Jedna z nich napriklad je, ze okrem Julie je tam este aj druhy "storywalker", a tym je Ethan. A zaroven, ze Ethan je bud muz v zltom (v inom case samozrejme), alebo Martin (stary chlap uvazneny v okovach, ktoreho nasiel Boyd)...
@mamamasama Takmer ziadne odpovede? Neviem, podla mna posledna epizoda vysvetlila dost veci. Je to ako pise @kofa77, povodni obyvatelia dediny obetovali svoje deti, aby boli nesmrtelni, a to su vlastne tie monstra, ktore sa tam teraz prechadzaju. Preto tam bol ten porod - bolo treba ozivit to monstrum ("Smiley" 😅), lebo to bolo sucastou dohody. Rovnako sme sa dozvedeli, preco Jade a Tabitha mali rovnake vizie a kto oni dvaja vlastne boli, taktiez, ze to bol muz v zltom, ktory na konci prvej serie volal Jimovi, ze jeho zena nema kopat tu jamu, atd...Samozrejme este vela veci je nevysvetlenych, ale ja som bola s koncom 3.serie spokojna, konecne nejake odpovede...

mamamasama
2. dec 2024

@stanzi Vzniklo este viac blbosti ako predtym. Mna zaujimaju ine veci. Cikady, preco boli uväznení v spánku,kto ich uväznil?Kto bol Martin? Žije Thomas? Kto im volal? Kde bola v skutocnosti Tabitha? Vyjasnili prd makovy. Veci, ktore kazdy tusil.

really8
autor
2. dec 2024

@stanzi to bol posledny diel? Preco mala julie kratke vlasy?

mima73
2. dec 2024

pozerám,prvá séria bola úplne najlepšia,druhá veľmi slabá a tá tretia akože totálny mix,že sa v tom úplne strácam a už ničomu nechápem 😀 ale ak bude nová séria,určite si to pozriem,lebo ten koniec ma dosť prekvapil.Myslím si,že vtedy,keď prišla Juli za otcom v lese tak to bolo z budúcnosti alebo minulosti,lebo tiež som hneď nechápavo pozerala na tie krátke čierne vlasy,že to nie je aktuálne 😀

kofa77
2. dec 2024

@really8 podla mna preto, lebo bola v casovej slucke, uz tam raz boli vsetci a ocitli sa v meste znova

stanzi
2. dec 2024

@mamamasama Veci, ktore kazdy tusil? No fakt neviem, ci kazdy tusil, ze cisla vo flasiach reprezentuju uspavanku, ktoru spievali povodni Jade a Tabitha svojej dcere 🙂 Alebo potom to len ja mam o koliesko menej 😅 To, ze Fatima necaka realne dieta, skor priseru, to ano, to som napriklad tusila aj ja uz skor. A tie veci, ktore spominas, no neviem, podla mna nie vsetky su nejaka zapalka, ktoru bolo treba objasnit. Myslim si napriklad, ze Tabitha bola naozaj naspat v realnom svete, a stalo sa tak preto, aby stretla Victorovho otca a zistila viac o Mirande. Taktiez si myslim, ze Thomas je naozaj mrtvy, nic viac za tym podla mna nie je.
@really8 Ano, posledny diel 3.serie. Mala kratke vlasy preto, lebo bola bud z minulosti, alebo buducnosti (podla mna z buducnosti, kde uz Jim bol mrtvy, a ona ho utekala varovat a zachranit...)

kofa77
2. dec 2024

ja dufam, ze veci vysvetlia v 4 serii. vsetko asi nie, to asi necakam, beriem to tak, ze neico je skratka sucast toho mysteriozneho sveta, ale podstatne ano. inak ma nastvu, Lost som zboznovala a posledny diel bol taky odfajc pre fanusikov, ze som myslela, ze rozbijem televizor..
tak snad nespravia to iste aj tu😠

kofa77
2. dec 2024

volal im podla mna muz v zltom.
cikady beriem prave ako sucast toho sveta-mentalne ich vsetkych rozlozit.
inak ti zombici su z obdobia takych 50 rokov USA, oblecanie a tak, cize vyvrazdenie deti sa stalo vtedy. a ti uviaznuti su nejak s nimi spojeni, nie je to nahoda, ze prave oni sa tam ocitli

kofa77
2. dec 2024

ale pozriemm si aj teorie na nete, zatial som ziadne necitala.
herecka co hraje Tabithu natacala minuly rok v Cechach, je vraj velmi mila

andreakotesova
3. dec 2024

ODPOVEDE NA VŠETKY VAŠE OTÁZKY

● V roku "1506" sa dedinčania rozhodli dohodnúť sa s neznámou entitou, ktorá im poskytne večný život výmenou za obetovanie svojich detí

● Pár zamietol dohodu, pretože mali „dcéru“ a chceli zachrániť deti. Zlyhali však, zanechali kliatbu detských duší uväznených v koreňoch stromu. Keď zomrú, znovu sa zrodia, kým sa detské duše neoslobodia, ale zlyhali pri každom pokuse.

● Kocky, ktoré sa objavili v Tabithinom sne, predstavujú „smrť páru“ a ich neúspech pri splnení misie, z ktorých posledná bola v roku 1978, keď Miranda a Christopher zomreli, aby sa znovuzrodili ako „Tabitha a Jade“

● Čísla na stromoch sú hudobné noty k piesni, ktorú deťom spieval prvý pár.

● Zdá sa, že náramok patrí prvej žene, takže ho nosí vždy, keď sa zámerne znovuzrodí.

● Deti opakujú slovo „Anghkooey“, čo znamená „na pamätať si“, pretože keď pár zomrie a znovuzrodí sa, zabudnú na svoje minulé spomienky a potrebujú pomoc.

● Viktorova sestra Eloise zomrela spolu s matkou v rukách príšer v roku 1978.

● Smiley je jedným z domorodcov, ktorí obetovali deti, aby splnili dohodu (nesmrteľnosť výmenou za obetovanie detí), musí sa znovuzrodiť a žiť ďalej.

● Žltý muž sa nahneval na Jima, pretože zohral kľúčovú úlohu pri pomoci Tabithe rozlúštiť noty a pomohol jej vykopať dieru, ktorá jej umožnila vstúpiť do tunelov (vízie detí sa objavili Tabithe po tom, ako vstúpila znalosti majú svoju cenu.

● Julie je tá, ktorá kráča medzi príbehmi, teda môže sa pohybovať v rôznych časoch. Zdá sa, že jej cieľom je zmeniť ich osud. Ako Ethan zdôraznil, „Príbehy sa nedajú zmeniť, keď sa im povie,“ a úvodná pieseň to posilňuje s „Que Sera, Sera (Whatever will be, will be)“ vyjadruje pocit dostupnosti

kofa77
3. dec 2024

@andreakotesova odial rok 1506? niekde sa objavil?
a co Boyld, aku ma ulohu?
to su predpokladam teorie fanusikov..

jedenastka
13. máj 2025

Vynikajúci serial

jedenastka
13. máj 2025

Vynikajúci serial