Rozprávajte sa o seriáli From: teórie a diskusie
Kto sleduje? Chapete tomu? Mate nejake teorie?
@martinmmartin lost som prestala pozerat asi po prvej serii ale ano, vela ludi tie serialy prirovnava. Este donedavna sa mi to pacilo ale tento posledny diel, s tym porodom , znovuobjavenim toho zaporaka co jedineho zabili, a ten chlap v zelenom obleku na konci…no fakt gulas
@really8 mne sa to páči, na nete je strasne vela teórii, aj o tom cestovani v čase, aj to napríklad, ze ked Boyd zabil smileyho, tak muhovoril, ze moja krv je teraz tvoja tvoja krv a stal sa z neho dedo 😀
sledujeme, snazim sa nad tym az tak nezamyslat, lebo vela veci nedava zmysel a som si ista, ze nikdy nebude vsetko pekne vysvetlene.. :D ale bavi ma to, je to napinave, mam rada niektore postavy, ine ma zas vytacaju..
Posledná séria extrémne slabá. Ešte viac otázok, takmer žiadne odpovede. Ten pôrod? Kimono lady? Chlap v žltom? Neviem, či mám vôbec chuť pozerať ďalšiu. Najlepšie časti boli tie, kde bola akcia, príchod nových ľudí, napadnutia príšerami.
podla mna tam bola nejaka sekta, ktora obetovala deti v mene vecneho zivota. to su bud ti, ktori su v tom meste, alebo ich nejaki potomkovia. a ak sa chcu dostat z mesta, musia tomu nejak zabranit, spomenut si, ... neviem este. a v tom meste uz boli a kym nepochopia, co spravili, nespomenu si, tak tam budu stale a bude sa to opakovat, casova slucka proste.
ten chlapik v zltom bol guru tej sekty...
no, tolko moja teoria😀
@really8 Minuly tyzden sme dopozerali 3.seriu, za mna super serial. Neviem ci mas FB, ale ak ano, tam si vies najst viacero skupin k tomuto serialu a tam ludia davaju teorii az az 😅 Jedna z nich napriklad je, ze okrem Julie je tam este aj druhy "storywalker", a tym je Ethan. A zaroven, ze Ethan je bud muz v zltom (v inom case samozrejme), alebo Martin (stary chlap uvazneny v okovach, ktoreho nasiel Boyd)...
@mamamasama Takmer ziadne odpovede? Neviem, podla mna posledna epizoda vysvetlila dost veci. Je to ako pise @kofa77, povodni obyvatelia dediny obetovali svoje deti, aby boli nesmrtelni, a to su vlastne tie monstra, ktore sa tam teraz prechadzaju. Preto tam bol ten porod - bolo treba ozivit to monstrum ("Smiley" 😅), lebo to bolo sucastou dohody. Rovnako sme sa dozvedeli, preco Jade a Tabitha mali rovnake vizie a kto oni dvaja vlastne boli, taktiez, ze to bol muz v zltom, ktory na konci prvej serie volal Jimovi, ze jeho zena nema kopat tu jamu, atd...Samozrejme este vela veci je nevysvetlenych, ale ja som bola s koncom 3.serie spokojna, konecne nejake odpovede...
@stanzi Vzniklo este viac blbosti ako predtym. Mna zaujimaju ine veci. Cikady, preco boli uväznení v spánku,kto ich uväznil?Kto bol Martin? Žije Thomas? Kto im volal? Kde bola v skutocnosti Tabitha? Vyjasnili prd makovy. Veci, ktore kazdy tusil.
pozerám,prvá séria bola úplne najlepšia,druhá veľmi slabá a tá tretia akože totálny mix,že sa v tom úplne strácam a už ničomu nechápem 😀 ale ak bude nová séria,určite si to pozriem,lebo ten koniec ma dosť prekvapil.Myslím si,že vtedy,keď prišla Juli za otcom v lese tak to bolo z budúcnosti alebo minulosti,lebo tiež som hneď nechápavo pozerala na tie krátke čierne vlasy,že to nie je aktuálne 😀
@mamamasama Veci, ktore kazdy tusil? No fakt neviem, ci kazdy tusil, ze cisla vo flasiach reprezentuju uspavanku, ktoru spievali povodni Jade a Tabitha svojej dcere 🙂 Alebo potom to len ja mam o koliesko menej 😅 To, ze Fatima necaka realne dieta, skor priseru, to ano, to som napriklad tusila aj ja uz skor. A tie veci, ktore spominas, no neviem, podla mna nie vsetky su nejaka zapalka, ktoru bolo treba objasnit. Myslim si napriklad, ze Tabitha bola naozaj naspat v realnom svete, a stalo sa tak preto, aby stretla Victorovho otca a zistila viac o Mirande. Taktiez si myslim, ze Thomas je naozaj mrtvy, nic viac za tym podla mna nie je.
@really8 Ano, posledny diel 3.serie. Mala kratke vlasy preto, lebo bola bud z minulosti, alebo buducnosti (podla mna z buducnosti, kde uz Jim bol mrtvy, a ona ho utekala varovat a zachranit...)
ja dufam, ze veci vysvetlia v 4 serii. vsetko asi nie, to asi necakam, beriem to tak, ze neico je skratka sucast toho mysteriozneho sveta, ale podstatne ano. inak ma nastvu, Lost som zboznovala a posledny diel bol taky odfajc pre fanusikov, ze som myslela, ze rozbijem televizor..
tak snad nespravia to iste aj tu😠
volal im podla mna muz v zltom.
cikady beriem prave ako sucast toho sveta-mentalne ich vsetkych rozlozit.
inak ti zombici su z obdobia takych 50 rokov USA, oblecanie a tak, cize vyvrazdenie deti sa stalo vtedy. a ti uviaznuti su nejak s nimi spojeni, nie je to nahoda, ze prave oni sa tam ocitli
ale pozriemm si aj teorie na nete, zatial som ziadne necitala.
herecka co hraje Tabithu natacala minuly rok v Cechach, je vraj velmi mila
ODPOVEDE NA VŠETKY VAŠE OTÁZKY
● V roku "1506" sa dedinčania rozhodli dohodnúť sa s neznámou entitou, ktorá im poskytne večný život výmenou za obetovanie svojich detí
● Pár zamietol dohodu, pretože mali „dcéru“ a chceli zachrániť deti. Zlyhali však, zanechali kliatbu detských duší uväznených v koreňoch stromu. Keď zomrú, znovu sa zrodia, kým sa detské duše neoslobodia, ale zlyhali pri každom pokuse.
● Kocky, ktoré sa objavili v Tabithinom sne, predstavujú „smrť páru“ a ich neúspech pri splnení misie, z ktorých posledná bola v roku 1978, keď Miranda a Christopher zomreli, aby sa znovuzrodili ako „Tabitha a Jade“
● Čísla na stromoch sú hudobné noty k piesni, ktorú deťom spieval prvý pár.
● Zdá sa, že náramok patrí prvej žene, takže ho nosí vždy, keď sa zámerne znovuzrodí.
● Deti opakujú slovo „Anghkooey“, čo znamená „na pamätať si“, pretože keď pár zomrie a znovuzrodí sa, zabudnú na svoje minulé spomienky a potrebujú pomoc.
● Viktorova sestra Eloise zomrela spolu s matkou v rukách príšer v roku 1978.
● Smiley je jedným z domorodcov, ktorí obetovali deti, aby splnili dohodu (nesmrteľnosť výmenou za obetovanie detí), musí sa znovuzrodiť a žiť ďalej.
● Žltý muž sa nahneval na Jima, pretože zohral kľúčovú úlohu pri pomoci Tabithe rozlúštiť noty a pomohol jej vykopať dieru, ktorá jej umožnila vstúpiť do tunelov (vízie detí sa objavili Tabithe po tom, ako vstúpila znalosti majú svoju cenu.
● Julie je tá, ktorá kráča medzi príbehmi, teda môže sa pohybovať v rôznych časoch. Zdá sa, že jej cieľom je zmeniť ich osud. Ako Ethan zdôraznil, „Príbehy sa nedajú zmeniť, keď sa im povie,“ a úvodná pieseň to posilňuje s „Que Sera, Sera (Whatever will be, will be)“ vyjadruje pocit dostupnosti
@andreakotesova odial rok 1506? niekde sa objavil?
a co Boyld, aku ma ulohu?
to su predpokladam teorie fanusikov..
Vynikajúci serial
Vynikajúci serial

Jo sledujem a vidim paraelly s lost. Tie serialy robia po seriach a nikto netusi kedy tv spolocnost uz dalsiu seriu neobjedna. Takze presne ako lost - zacalo to super ale cim dalej tym vacsia zuvacka umelo natahovana a rozuzlenie nemoze ani byt lebo musia byt furt pripraveny na dalsiu a dalsiu seriu.....a skonci to tak nejak na rychlo a do stratena ked im niekto povie ze dalsia seria uz teda nebude v strede filmovania lebo im dojdu prachy.