Ruža pre nevestu. Prečo sa verejne odhaľujú tajomstvá?
Baby chápete tomu.. načo sa niekto taký trepe do telky pred cele Slovensko.. keď robí v bordely.. však sa to týmto o nej rozšíri na všetkých sociálnych sieťach a všade budú o tom písať že tam robí a to sa už aj deje.. ešte ma aj syna… ja tomu nechápem ..
Teraz koluje o nej video z bordelu kde ju našiel manžel..
A teba sa to ako týka?
A kto normalny by sa tam siel predvadzat? A kto normalny by to pozeral?
€€€€
@stanulienkat mýliš sa, su tam aj úplne normálne baby, dokonca študentka medicíny
Ked sa tam prihlasila velmi mudra nebude.
Ja to teda nesledujem, čiže neviem presne o kom hovoríš, ale na základe toho čo si napísala by ma neprekvapilo keby to bolo zámerne, že vie že sa o tom bude hovoriť, dostane pozornosť, naženie sledovateľov a bude jej to pekne zarábať, hlavne ak sa neštíti nejakého toho OF... takýto človek hanbu nepozná
Mne je to jedno, stetka pred stetka po, show na tom nic nezmeni 🙂
Zrovna ta studentka mediciny je vsetko len nie normalna 😅
A teda k tej michaele - mala by si vediet jedno: nie vsetky sa tam prihlasili, mnohe z nich si produkcia doslova nasla. Nemozu tam predsa pozvat 20 milych, slusnych, inteligentych, bezuhonnych slecien, jednak musia mat aj koho vyradit a potom kto by pozeral na to, ako kultivovane diskutuju o pocasi, charite, interierovom dizajne a umeni? Potrebuju dramu, intrigy, hadky…okrem toho zrovna michaelu zivi onlyfans, takze toto je pre nu ako stvorene nahnat novych subscriberov.
Ja som si myslela v tej dokrutke študentky mediciny, ze ona si robi srandu... Ale potom som si uvedomila, ze ona si nerobi srandu 🙈🙈🙈
@sissy27 ale ona je inteligentna a co ty nula mas co komentovat aka ona je :D vsetky tam a vlastne vsetky na svete su pri nej len take neinteligengne chudinky lebo ona je inteligentna. Takze nie je normalna, je inteligentna. A aby som nezabudla, je hrozne inteligentna 😅
Studentka mediciny je asi na rovnakej urovni jak Ta trapna Michaela, straaasne silou mocou pchajuca sa vsade. Sa hra na Marcelu z jednotky, ale taku tretotriednu. Ale je mi luto toho dietata no...
Lebo každý tam ide sa zviditeľniť. Myslis ze ju to trápi ze sa o tom dozvedia?
Už teraz majú naplánované spolupráce za tisice/desaťtisíce eur.
Budúci rok si nikto na ne ani nespomenie iba oni si budú spomínať pri pohľade na bankový účet.
Ako može mať študentka mediciny čas na Only fans? všetci, čo študovali za doktorov, hovoria, že su v knihach deň a noc a nemaju čas na nič, a niekto pri tom ma ešte taketo aktivity, to je podozrive

Myslela som Michaelu